|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 2:03 pm Předmět: |
|
|
Co je naopak hodně řídkej protein nejlíp s nějakou ovocnou příchutí? Vždycky se jednou za čas dostanu do bodu, kdy už mám všech těch hustejch čkoládovejch a vanilkovejch shaků plný zuby a potřebuju tak na měsíc změnu.. Vyhovoval mi pro tenhle případ Iso Extreme od Max Muscle  .. ale ten je málokde k sehnání. Naproti tomu ovocný varianty Nectaru od Syntraxu sou největší BS na světě  a pěněj ještě víc, než Draperův oblíbenej Promil _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 4:09 pm Předmět: |
|
|
plitkej je docela Nitro tech od mucle techu...dal chut nic moc taky myofusion od gaspariho ve vode je taktez ponekud tupej a ridkej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 10:35 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Draper napsal: | Pharma Whey ja prave ze jako jeden z mala spise hustsi a kremovejsi a ne jen obarvena voda jako vetsina.
|
a jak vypadá ta hustota s mlíkem? Máš vyzkoušeno? |
5x denne cca rok v kuse kazdy den :) Ted uz ten protein uzivam zase trochu jinak....
V mleku je to samozrejme jeste lepsi a cim studenejsi mleko, tim je to hustsi a nadychanejsi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
tofaneK
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 10:57 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jari napsal: | | Draper napsal: | Pharma Whey ja prave ze jako jeden z mala spise hustsi a kremovejsi a ne jen obarvena voda jako vetsina.
|
a jak vypadá ta hustota s mlíkem? Máš vyzkoušeno? |
5x denne cca rok v kuse kazdy den :) Ted uz ten protein uzivam zase trochu jinak....
V mleku je to samozrejme jeste lepsi a cim studenejsi mleko, tim je to hustsi a nadychanejsi |
Drapere, je velkej rozdíl v chuti mezi Pharma Blend bel.čoko a Pharmou Whey čoko? Měl jsem Blend a vůbec mi nesedl
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 10:58 pm Předmět: |
|
|
jo celkem jo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: st listopad 24, 2010 1:36 pm Předmět: |
|
|
a který je tedy lepší, která příchut chutná většímu množství lidí? Mě láká ta bílá čoko ...
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 1:50 pm Předmět: |
|
|
myslim ze chut je subkejtivni vec...100 lidi 100 chuti..ptat se jestli nekomu chutna tohle nemusi znamenat ze bude i tobe..proste si kup jedno a uvidis...zabyvat se takovou otazkou je mrhani casu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 24, 2010 10:25 pm Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | a který je tedy lepší, která příchut chutná většímu množství lidí? Mě láká ta bílá čoko ... |
presne jak pise nanobeast, 100 lidi 100 chuti, ale od teto firmy mne chutnaji snad vsechny proteiny. Jedinou bilou cokoladu jsem nemel, ale nekdo mne rikal, ze chutna jak minonky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Sheyla
|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 10:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Pharma Whey ja prave ze jako jeden z mala spise hustsi a kremovejsi a ne jen obarvena voda jako vetsina.
Jinak co se tyka te hustoty a kremovitosti, tak je to myslim diky xantanove gume, kterou do proteinu davaji. Da se koupit i samostatne ve zdrave vyzive (bezlepkova dieta), tak me napadlo si ji do tech "vodnatych" proteinu pridavat na zahusteni, ale jeste jsem se nedostal k tomu to vyzkouset :) |
Díky Drapere, zkusim tu Pharmu Whey.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 11:00 pm Předmět: |
|
|
Tak extrifit WPC čokoláda je velmi dobrý, jahoda slabší, ale stále dost chutná. Mícháno v šejkru s mlékem, ihned se dokonale rozpustil a našlehal kompaktní pěnu. Dobře zainvestované peníze _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 11:11 pm Předmět: |
|
|
Jestli je chutnej protein zjistíš, až když ho smícháš s vodou, tam se teprve pozná ten um firem ochutit výrobek. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 12:44 am Předmět: |
|
|
Jj je vybornej a proto se jmenuje deluxe :) I Reflex musi mit za ty prachy nejaky nejen kvalitni ale zaroven i chytny protein, ty ostatni od teto firmy jsou s chuti o krok pozadu, ale komu jde hlavne o kvalitu, tak to neresi. Deluxe je ovsem dokonale snoubeni chuti i kvality. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 9:23 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Jestli je chutnej protein zjistíš, až když ho smícháš s vodou, tam se teprve pozná ten um firem ochutit výrobek. |
to mi je jasné. S vodou jsem měl jahodu. S mlékem nesrovnatelné, ale chutově bez problémů. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|