|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maria

|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 9:15 pm Předmět: |
|
|
| usd07 napsal: | | věř tomu že to kvůli menstruaci nedělaj, vypadaj luxusně! víc takovej ženskejch :) |
čítam túto vetu už niekoľký krát a zmysel mi uniká _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
usd07
|
Zaslal: po listopad 29, 2010 12:16 am Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | usd07 napsal: | | věř tomu že to kvůli menstruaci nedělaj, vypadaj luxusně! víc takovej ženskejch :) |
čítam túto vetu už niekoľký krát a zmysel mi uniká |
určitě narážel na doping, tak jsem to napsal v tom smyslu, že to jestli to maj nebo ne je jim asi jedno. _________________ "Každý chce mít svaly, ale nikdo nechce zvedat proklatě těžké váhy."
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po listopad 29, 2010 8:36 am Předmět: |
|
|
jedno im to urcite nie je,ale obcas to patri k vedlajsim ucinkom.Thats it _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: po listopad 29, 2010 11:03 am Předmět: |
|
|
tak když může chlap dělat stylistu nebo krasobruslaře, tak proč by baby nemohly dělat kulturistiku... jejich volba. _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
nommo
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 7:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 7:45 pm Předmět: |
|
|
ta posledni vypada "pridelana". _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 6:02 pm Předmět: |
|
|
| usd07 napsal: | | maria napsal: | | usd07 napsal: | | věř tomu že to kvůli menstruaci nedělaj, vypadaj luxusně! víc takovej ženskejch :) |
čítam túto vetu už niekoľký krát a zmysel mi uniká |
určitě narážel na doping, tak jsem to napsal v tom smyslu, že to jestli to maj nebo ne je jim asi jedno. |
Tak pro chlapa to může mít jedině výhody, no ne?
Ale už míň keců a víc fotek
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 6:44 pm Předmět: |
|
|
Ta Emily je docela pohlednej mix mezi courtney cox a lisou edelstein [kadiova z house] ..skoda te zily pres to bricho...
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 7:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 11:30 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: |
|
Takhle nejak si predstavuju peknou kulturistku
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 8:53 am Předmět: |
|
|
super príklad, ako máloktorému mužovi ide o veľkosť svalov na žene, ak je pekná nech si svoje svaly má
čo je pekné, bude pekné aj svalnaté, čo nie je ani šport tomu nepomôže _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 9:39 am Předmět: |
|
|
| maria napsal: | super príklad, ako máloktorému mužovi ide o veľkosť svalov na žene, ak je pekná nech si svoje svaly má
čo je pekné, bude pekné aj svalnaté, čo nie je ani šport tomu nepomôže |
Když vidíš krásné auto,tak taky kvůli krásnému laku a ne kvůli možná silnému motoru pod kapotou Obal prodává a to platí v každé oblasti marketingu,což kulturistika v tomto podání určitě je.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|