Pominu všechny ty nadávky, píčování, mrdání a testosteronově modifikovaný hlasy, některé ženy takové jsou a rády si prostě hrají na chlapy, ale ten cheating... Ať vypadám jak vypadám, když nemám na to, abych s určitou váhou udělal korektní opakování, tak si nehraju na něco strašně "hardcore" a prostě si dám míň. Nikdy jsem cheating neuznával a ani nebudu, to se radši podívám na 70kg osobu, jak to tam pěkně technicky sází, než na někoho, kdo má 100 kg a kroutí se u každýho cviku a tahá to vším možným. Schválně jsem si projel pár tréninků některých letošních účastníků Olympie a nevidím nikde, že by tu techniku nějak prasili i přesto, že potřebují velkou váhu ke stimulu. Tohle je opravdu pro mě parodie.
Borci to cvičí takhle:
Osobně to tedy vždy jedu abych se dotknul prsou..
Malými vahami, pomalým pohybem a přílišným soustředěním se na techniku moc nevyrosteš ani nezesílíš..
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Mě se také líbilo, že cvičily na tvrdo, ovšem stále jsou to dámy...zvláště pokud se záměrně natáčí za účelem veřejné prezentace. Takovéto "prasárny" prostě od ženský působí jako děsný afekt...Asi jako kdyby se Vás ve fitnesu zeptalo nějaké stopadesátikilové hovado, jestli je ten váš svetr nový, nebo vypraný v Perwollu. A už vůbec nechci vidět reakce těch debílků, kteří tenhle sport nesnáší a čekají na každou možnost jak udělat z jeho provozovatelů debily. Navíc, ruku na srdce.....správná ženská si to ohlídá i u porodu, a pí.ovaní slouží lidem spíše k rádoby budování "hardcore" atmosféry, než žeby skutečně museli mezi ostatní hustit tyhle specialitky.
Je pravda, že u porodu jsem na sprostá slova neměla čas.. ono to i zakazují, mluvit, křečet, i když bolest je to hrozná..
eSko - i cheating muze byt cesta ke zlepseni, do tohohle bych se tu radeji nepoustel, prece jen maji holky narozdil od tebe vysledky...
Proto mně ty holky nijak ani neimponujou a nikdy nebudou. Ty jsi možná zaměřenej na výkon atd., já zase jinak, to je vše. A není to jen o ženských, když u nás cvičí chlapi takhle, tak mi jsou stejně ukradený jako tyhle holky a vždycky budou na žebříčku obdivu někde níže, než ten, co jede korektně (pro popshoita: nikdo neříká, že technicky znamená pomalu a s extrémním soustředěním. Jde vidět, že technicky nejezdíš, když ani nevíš, co to znamená.)
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
esko- ono to bude spis hlavne o tom, ze natural nikdy nevytezi z cheatingu a treninku do svaloveho selhani tolik co juiced jedinec, proto pro nas nema cheating valny smysl ( jen vyjimecne), ale urcite to ma svuj vyznam. A ano, ja uznavam spise vystup ze cviceni (sila popr. svaly) a ty zase to samotne (technicky spravne) cviceni, ktere ale nemusi s tim vystupem byt primo umerne.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
eSko - i cheating muze byt cesta ke zlepseni, do tohohle bych se tu radeji nepoustel, prece jen maji holky narozdil od tebe vysledky...
Proto mně ty holky nijak ani neimponujou a nikdy nebudou. Ty jsi možná zaměřenej na výkon atd., já zase jinak, to je vše. A není to jen o ženských, když u nás cvičí chlapi takhle, tak mi jsou stejně ukradený jako tyhle holky a vždycky budou na žebříčku obdivu někde níže, než ten, co jede korektně (pro popshoita: nikdo neříká, že technicky znamená pomalu a s extrémním soustředěním. Jde vidět, že technicky nejezdíš, když ani nevíš, co to znamená.)
Máš pravdu..Jezdím tak abych měl výsledky..ne proto abych šel ostatním ve fitku ukázat techniku kterou psali v muscle a fitness :) Svůj trénink a trénink klientů odděluji :)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Esko proc na popshoita reagujes? jedina obrana proti nemu je ignorace, ale pokud to tu chces mit zase zapraseny nesmyslama a bavi te to tak prosim, ovsem myslim ze uz za posledni mesice stacilo
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru