|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
Zabanujte uz nekdo toho idiota.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lalala
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 8:01 pm Předmět: |
|
|
| popshoit napsal: | | kulíšek napsal: | | popshoit napsal: | | kulíšek napsal: | | popshoit napsal: | | Přítahy JČ jsou někdy více vyčerpávající než to vypadá na videu :) |
Ty si horší, jak zimnice... a už je to fakt trapné... |
Vždyt ty to ani necvičíš... |
Ano, protože mi to k ničemu není... to ale neznamená, že jsem to nikdy nedělala... |
ale s jakou vahou... |
Proč si prostě necvičíč, co potřebuješ, a nevysereš se na to otravný psaní o přítazích jč? Přítahy jč cvičil kde kdo a skoro všichni znají tento cvik... a jestli si myslíš, že 70 kg jednoručka (nebo kolik) je výkon, z kterýho se všichni posadí na prdel, tak NENÍ. Nikoho to nezajímá, hlavně když to tady napíšeš milionkrát po celém foru, tak to tuplem nebude nikoho zajímat po milionté první.
PIČO.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Zabanujte uz nekdo toho idiota. |
kdyby s nim lide vecne nediskutovali, tak je pokoj, on by si obcas napsal nejaky blabol a casem by ho to prestalo bavit, protoze by na to nikdo neragoval. Nechapu ty, co maji silu se tu s nim vybavovat a ze je to vubec bavi. mne to ze zacatku prislo vtipne, ale ted uz davno ne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 8:03 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Ještě k tomu slovníku...
Je rozdíl mezi tím si sprostě ulevit a být takhle šíleně vulgární... nelíbí se mi to ani u chlapů, ale u ženských je to opravdu nedůstojné... U nás by si tohle nikdy nikdo nedovolil ... |
Ve vzpírárně možná ne, ale zase to tak nepřeháněj ... když si vzpomenu na naše volejbalistky, blahé paměti, nebo když jsem byl v Prievidzi na soustředění, a v hale jej měly souběžně házenkářky z Partizánského .... a že by to tam bylo samé "jejda" "jémine" "šmakote" "kruciš" nebo "sákryš", to fakt ne .
To Cízo ... no, já bych řekl, že to má dva hlavní důvody. V péčku, stejně jako v kulturistice, nejde o výkon, ale o prezentaci těla (tedy, u péčka i o ten výkon, to bych jim křivdil ), navíc k BB v člověku prostě musí být jistá dávka exhibicionismu. A druhý důvod je myslím ten, že to je neskutečně finančně nákladný sport, ze kterého mají soutěžící akorát tak prd ... a pokud tomu už někdo propadne, tak holt ty prachy někde sehnat musí.
To Lunreal ... jedna věc je mluvit tak v běžné konverzaci. To by mi vadilo docela hodně, stejně, jak už jsem psal, kdyby kdokoli takto někomu nadával či jej urážel. Ale tohle je celkem dost jiná situace. A Majesty má pravdu v tom, že je silně pokrytecké, když chlapi, kteří tak při cvičení mluví běžně, mají to samé za zlé holkám. Chápu a plně respektuji to, že někomu tyto výrazy vadí obecně...ale když mu to u chlapa přijde ok, ale u ženské to považuje za nějakou charakterovou vadu ... to fakt neberu. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 8:09 pm Předmět: |
|
|
Nechte Popa být .... tohle je takové hezké neškodné téma, a někde se přeci chudák chlapec realizovat musí  . Mějte trochu srdce  . A mohl by nám postnout nějaké své video, jak ty přítahy dělá .... s ohledem na to, že je to s benčem jeho nej cvik, by to mohlo být zajímavé. Nakonec, to video s benčem je přece velmi povedené  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
hujer.

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 8:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Majesty napsal: | | Zabanujte uz nekdo toho idiota. |
kdyby s nim lide vecne nediskutovali, tak je pokoj, on by si obcas napsal nejaky blabol a casem by ho to prestalo bavit, protoze by na to nikdo neragoval. Nechapu ty, co maji silu se tu s nim vybavovat a ze je to vubec bavi. mne to ze zacatku prislo vtipne, ale ted uz davno ne |
Výborně, máš základy psychologie. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 9:08 pm Předmět: |
|
|
ale tie príťahy s jednoručkou sú fakt riadne vyčerpávajúce, mňa teda spolahlivo odvaria, keď idem napr: 10kové serie s 50kou, v tomto má Pop výnimočne vcelku pravdu. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 9:20 pm Předmět: |
|
|
Tedy, teď jsem to video díky hujerovi:-))), konečně shlédl ... a ... BOŽE, to je hovadina  .
EDIT .. i když ve srovnání s některými zdejšími majitelkami galerií, které věčně šíbují fotkama, jen aby byly na mainwebu, je to ještě zlatý  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | ygg napsal: | Tedy, teď jsem to video díky hujerovi:-))), konečně shlédl ... a ... BOŽE, to je hovadina .
EDIT .. i když ve srovnání s některými zdejšími majitelkami galerií, které věčně šíbují fotkama, jen aby byly na mainwebu, je to ještě zlatý . |
a vsimol si si to PRSO? |
Ne, zak tak pozorně jsem to nesledoval .... a i se přiznám, že u Kačenky jsem spíš koukal na nohy a zadek, které, a to se musí uznat, má opravdu výstavní. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 9:33 pm Předmět: |
|
|
to ano, ale ako zmysel toho celého mi prijde prinajmenšom..zvláštny. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 9:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|