|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 10:46 am Předmět: |
|
|
dik za tip stahnu, klidne zaloz spoil topic _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 11:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 11:48 am Předmět: |
|
|
Antonio "Big Foot" Silva va. Mike Kyle
SPOIL
tak presne tohle je k posrani kdyz nekoho rezes do hlavy a on furt drzi a drzi jako kdyz mlatis do sutru.....
jinak respekt Henderson
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 12:27 pm Předmět: |
|
|
Big Foot vstal z mrtvych a vyhral...inak pekne k.o. v zapasoch a Robbie Lawler _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
spoil.
.
,
,
.
.
.
.
.
jinak ten Henderson na 40 let? Neskutečný, našlápla forma, u většiny borců je v tomhle věku vidět, i když jsou třeba pořád dobrý (např. Liddell), že už ty skills postupně odchází a nahrazujou to zkušenostma, ale Hendo co předvedl? Fakt našláplej borec, moc mu fandím, ale lhw ve Strikeforce sice není tak našlápla jak v UFC, ale borci jako Mousasi, Lawal, Cavalcante budou pro něj těžký. Kdyby zůstal ve střední, měl by podle mě větší šanci na match Lawler vs. Hendo bych se rád mrknul.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 1:33 pm Předmět: |
|
|
Geroj: Přesně, jak píšeš. Hendo je sice výbornej, ale tohle je prostě druhá liga, ať se to někomu líbí nebo ne. V UFC už by to asi bylo bez šancí, speciálně v LHW.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 5:16 pm Předmět: |
|
|
Nemyslím, že Hendo je bez šancí, v SF asi pojde opäť o titul + tá pravačka to stále môže ukončiť hocikedy, aj Babalu si vcelku dobre držal distance a ako to dopadlo. Skor mi je luto Paula Semtex Daleyho, nemusel ho Dana tak tvrdo cutnúť po tom incidente. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
poklop789

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 5:58 pm Předmět: |
|
|
Tak event fakt super. Jen je me lito Lindlanda, snad uz skonci, v posledni dobe 2 opravdu tvrdy KO, po kterejch zustane lezet 2 minuty na zemi, to uz neni dobry. Dan zase predvedl, ze se s nim jeste ve 40 musi pocitat, ta jeho pravacka je neskutecna, pokud vydrzi ve fightu po kondicni strance tak se mame jeste na co tesit.. Jinak bych rad videl co nejdriv na eventu nekoho z Fedor/Reem/Werdum.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 5:58 pm Předmět: |
|
|
V SF o titul půjde, v UFC by neměl šanci.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 6:06 pm Předmět: |
|
|
Kazdopadne Strikeforce zasa ukazala, ze aj ked UFC ma viac Top zapasnikov, dokazu postavit lepsie zapasy ako priemer UFC...v Strikeforce su tie zapasy az na vynimky bomba, kym v UFC je casto aj title fight zivacka... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 6:54 pm Předmět: |
|
|
ale o tom, či je to pod bannerom SF či UFC to nič neovplyvňuje, že UFC je NHL a SF prinajlepšom KHL sveta mma, tento víkend sa SF skutočne vydaril, ale porovnávať riadny event s TUF finále nemá zmysel. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
Nehledě na to, že UFC má nějaký event co 14 dní, Stříkejfotře jednou za uherský rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 8:38 pm Předmět: |
|
|
noo babaluho mi je kus luto, ten je uz trosku vymyty, brada nacata, tusim ze uz 4-5 KO do tuha dostal, skoda
daley krasny lavy hak, ako ho polozil ksichtom na zem, mi to pripomenulo ako wandy v pride povesil rampage kolenom cez lana
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|