Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 300, 301, 302 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt listopad 18, 2010 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/8853-gauneri/
Nedavno sem videl tento kultovni film. Nechapu jak jsem nemoh predtim nevidet takovy klenot. Aspon si to vynahrazuju ted a poustim si nektere useky, ktere nemaji chybu furt dokola. To se mne stalo jen u 3 dalsich filmu, u Pulp Fiction, Od soumraku do usvitu a Dedictvi aneb Kurvahosigutentag. Proste filmy, ktere maji nezapomenutelne sceny, na kterych su zavisly :)

uvodni scenka :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
U.B0B

PříspěvekZaslal: čt listopad 18, 2010 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja aby mi neco neuteklo, tak sem pro jistotu zkouknul asi krome tri dokumentu, prvnich 200 kousku v zebricku na csfd. (kam patri trebas i Gauneri)
naposledy sem si musel nekolikrat zopakovat cast pred koncem filmu Vykoupení z věznice Shawshank
abecedarian

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dávám 5 a půl pračky whirlpool
http://www.csfd.cz/film/261679-cove-the/
jordanek

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já doporučuji co jsem včera sčíhnul Neporazitelný 3 ... výbornej film, s výbornou směsí bojovích umění... paráda ! .)
vird

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I want to look like that guy

vcera som akurat natrafil na film skor dokumentarny, nieco na styl Harder, Stronger Faster, len skor im islo o to, ze pekneho vysledku sa da dosiahnut aj bez AS a ze je to drina
ale celkovo sa mi to pacilo
Humr123

PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2010 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Machete http://www.csfd.cz/film/257725-machete/
vyborny, skvele sem se bavil, presne jak sem cekal rodrigezuv styl me strasne bavi, ty postavy jaky dokaze vytvorit to je neskutecny ty jeho filmy sou jako cist nejlepsi barevnej komix, vsechno sedi nejlip jak muze a clovek se ani nechce docist do konce a pral by si nekonecny pokracovani..

no prvni pulka filmu byla klasicka rodriguezovina, zacatek sliboval fakt supr klasiku,skoda ze se to neudrzelo do konce - ten zbytek cca po scene v kostele, byla sracka nejvetsiho kalibru, litajici harley s pridelanym rotacnim kulometem,kterej se sam ovlada, lindsay coby devka,ze ktery je najednou jeptiska a o scenu dal strili z uziny jako by se s ni narodila, pak rodrigezova dcerka coby misenka s prostrelenym okem jeden den a druhej den odpoledne uz si beha po svete s klapkou na oku a kosi padouchy jako by se nic nestalo a vrchol celyho filmu je posledni nejtrapnejsi scena se seagalem... rodrigueze mam rad,ale tohle podelal (hodnotim od pulky filmu,zacatek byl ok) nevim k cemu to prirovnat beckovy film to neni,komiks taky ne,spis ceckova sracka

mimochodem danny trejo 66let 165 cm:D
Frozz.

PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2010 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Undisputed III. (Neporazitelný)
- výbornej film, skvělý akce, plno namakanejch borců. Navíc hlavní hrdina má svůj styl a to se cení. Doporučuju.

http://www.csfd.cz/film/244304-neporazitelny-vykoupeni/

Alice in Wonderland (Alenka v říši divů)
- stará pohádka v novém kabátu. Moc jsem od toho neočekával, chvílema jsem se dost nudil. Takže je to maximálně film na večer. Anne Hathaway mi byla nesympatická, a navíc vypadala hrozně (i když to bylo schválně )

http://www.csfd.cz/film/235922-alenka-v-risi-divu/
c87

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 1:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Harry Potter a dar smrti - zdaleka najslabsi HP aky bol natoceny, nuda, nuda a este raz nuda 5/10
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 1:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

omyl ....Ann Hathaway neumí být ošklivá
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
omyl ....Ann Hathaway neumí být ošklivá

Tak se první podívej na tu pohádku a pak vyprávěj. Mě se prostě nelíbila, chtělo se mi zvracet (teď nemluvím o hereckém výkonu, ale o vizáži)

C87 - to já zas můžu říct, že se mi tenhle díl dost líbil, ale ono už to bylo takový předurčený k tomu, aby se mi to líbilo, protože s HP vyrůstám, viděl jsem každý jeho díl nejméňě 2-3x a každou jeho knihu mám několikrát přečtenou. Ale proč sem na to především šel? Kvůli Emmě Watson
Majesty

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
Harry Potter a dar smrti - zdaleka najslabsi HP aky bol natoceny, nuda, nuda a este raz nuda 5/10

Rozhodne to byl jeden z nejroztahanejsich dilu, ale to se mi prave libilo, ze tam z knizky fakt nic nevynechali jako v predchozich dilech (to me hrozne sralo totiz).
Za zpracovani Batyldy Bagshotove a muceni Hermiony : 8,5/10
keba

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2010 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty : souhlas, ale trochu mě štvalo, že spoustu detailů změnili oproti knížce, mohli se držet originálu, mě osobně se velmi líbilo zpracování bajky o třech bratřích a relikviích ve stylu mrtvá nevěsta
U.B0B

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
idoktor napsal:
Celda 211
Moc doporučuju, má to spád

jj, suhlasim... jedine minus, ze to je v spanielcine a niektore dialogy su dost rychle, takze je obtiaznejsie citat titulky...
http://www.csfd.cz/film/267462-celda-211/

skouknul sem to v cestine ..
nebylo to spatny, ale jelikoz to ma na CSFD 80%, tak sem proste cekal vic. vylozene me zklamalo, to jak do deje napasovali tu jeho tehotnou zenskou. tak predvidatelny, tak trapny ... sem to chtel vypnout ..
- na jedno zkouknuti OK

dal sem po nekolikaty zkouknul Bad Taste - Vesmírní kanibalové
po nekolikatym zkouknuti se uz nevalim smichy od zacatku az do konce.
film za par penez. zahraje si i sam reziser Peter Jackson. sem si ted nedavno vsimnul, jak se mihnul v prvnim dilu Pána prstenů, za jehoz zpracovani ho moc rad nemam ....

a po treti sem si sjel serii Lucky Louie
zase jsme se tam s manzelkou mnohokrat nasli ... .-)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
spider1029 napsal:
idoktor napsal:
Celda 211
Moc doporučuju, má to spád

jj, suhlasim... jedine minus, ze to je v spanielcine a niektore dialogy su dost rychle, takze je obtiaznejsie citat titulky...
http://www.csfd.cz/film/267462-celda-211/

skouknul sem to v cestine ..
nebylo to spatny, ale jelikoz to ma na CSFD 80%, tak sem proste cekal vic. vylozene me zklamalo, to jak do deje napasovali tu jeho tehotnou zenskou. tak predvidatelny, tak trapny ... sem to chtel vypnout ..
- na jedno zkouknuti OK

film za par penez. zahraje si i sam reziser Peter Jackson. sem si ted nedavno vsimnul, jak se mihnul v prvnim dilu Pána prstenů, za jehoz zpracovani ho moc rad nemam ....

a po treti sem si sjel serii Lucky Louie
zase jsme se tam s manzelkou mnohokrat nasli ... .-)

Bad taste me nezaujalo tolik jako jiny skvost Braindead, dalo by se rict ze jsem se trochu nudil, ale treba to chce videt po druhe, nebo vickrat nez k tomu prijdu na chut, u plno filmu to tak funguje.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
film za par penez. zahraje si i sam reziser Peter Jackson. sem si ted nedavno vsimnul, jak se mihnul v prvnim dilu Pána prstenů, za jehoz zpracovani ho moc rad nemam ....)
Vysvětlíš?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 300, 301, 302 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: