|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 2:55 pm Předmět: |
|
|
| hujer. napsal: | mit laple jak karfiól a frajtra jak palec u nohy....to bude mit fakt jen pozitivní stránky |
cítíš se dobře?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hujer.

|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 4:22 pm Předmět: |
|
|
| hujer. napsal: | | tysonek napsal: | | hujer. napsal: | mit laple jak karfiól a frajtra jak palec u nohy....to bude mit fakt jen pozitivní stránky |
cítíš se dobře? |
100% v olrajtu |
Ale to si myslíš hlavně ty,viď ?Nejhorší je skutečnost,jak jedinci se slabým rozhledem přesvědčeni o své dokonalosti šíří nesmysly dál a cítí se jako borci.Ani neví,jak omezení jsou.Nemůžeš vědět jak sladký je med,když stojíš sto metrů od úlu a bojíš se včel.Potom je lepší svou zbabělost schovat za lacinou slupku chlapáctví A kříž v erbu z hlupáka rytíře neudělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
hujer.

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 9:31 pm Předmět: |
|
|
já znám docela dost brňáků, ale žádnej nemá potřebu mluvit jako uplnej..... hujer
|
|
| nahoru |
|
 |
hujer.

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 10:36 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | já znám docela dost brňáků, ale žádnej nemá potřebu mluvit jako uplnej..... hujer |
já znám jednu co se fotila v podvazkách na pračce a jednu, co to nejak nemohla udéchat _________________ Dej blbovi funkci ...
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
hujer.

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 11:03 pm Předmět: |
|
|
| hujer. napsal: | | tysonek napsal: | ale hujere já toho udejchávám o hodně víc |
to jo, to je základ, udržet si dobró náladu |
ano dobrá nálada a úsměv otevírá lidem srdce
|
|
| nahoru |
|
 |
hujer.

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 11:10 pm Předmět: |
|
|
| hujer. napsal: | | tysonek napsal: | ano dobrá nálada a úsměv otevírá lidem srdce |
jo? v podpise máš, že je to spíš sere |
ty míň inteligentní ano
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 11:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hujer.

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 9:37 am Předmět: |
|
|
| hujer. napsal: | | tysonek napsal: | ty míň inteligentní ano |
míň inteligentním je to úplně šumák, že se na ně řehtáš z nablýskaný káry, stejně si budou myslet že seš ..... prostě veselá holka v pěkným autě | ¨
..to je naprosto realistický pohled na věc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|