|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 9:06 pm Předmět: |
|
|
LoTR film byl krasnej, knizka ovsem jeste krasnejsi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 9:14 pm Předmět: |
|
|
Tak to je snad jasné.Jako knížka to nemůže být nikdy tak dobré ale stejně Pán prstenu patří k mím nejoblíbenějším filmům a to i přes to,že fantazy moc nemusím.Mám doma všechny tři díly v prodlouženém vydání v HD kvalitě.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 9:29 pm Předmět: |
|
|
Souhlas, knížka je určitě lepší, ale filmy naprostá náááááádhera. Taky mám kompletní extended edici a čumím na to pořád. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 9:29 pm Předmět: |
|
|
LOTR je fafakt paradni, btw slysle sem , ze ten reziser chce natacet nejakej dalsi film o hobitech, nebo kecam blbosti ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 9:30 pm Předmět: |
|
|
Pokud vim tak extended verze Lotra jeste na bluray nevysly nebo se pletu? Vim ze existuje i 1080p verze, ale tam by mel byt extended obsah pouze upscale, kdyztak me opravte. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 9:32 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | LOTR je fafakt paradni, btw slysle sem , ze ten reziser chce natacet nejakej dalsi film o hobitech, nebo kecam blbosti ? | Jo, dvoudílný film na motivy knížky Hobit od J.R.R. Tolkiena.
Lunreal: Nevím, já to mám na DVD.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 9:35 pm Předmět: |
|
|
"The Lord of the Rings (Extended Editions)" is scheduled to be released on Blu-ray in 2011 or 2012.// Tak bohuzel na extended hd verze si jeste pockame : ( A ja uz se tesil ze si to ted nekdy stahnu : ( _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 10:24 pm Předmět: |
|
|
asi sem divnej chlapi, ale mě se víc líbí filmy než kniha (četl jsem jedničku a v porovnání s moderním fantasy jsem měl problém to dočíst, ještě, že do filmu nedali Toma Bombadila) _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 10:30 pm Předmět: |
|
|
knižní vydání jsem zvládl asi 3x nebo 4x a jednou se k němu zase vrátím :) film ale líp natočit nešel a odpustil jsem mu i těch pár vyslovených úletů co tam byly _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 11:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 11:12 pm Předmět: |
|
|
LOTR je v 1080p hdtv verze - docela pěkný přepis, místy lepší než blu ray a hlavně je to extended. Uvidíme, jak se pochlapí s blu ray extended verzí. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 11:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 11:20 pm Předmět: |
|
|
Grim : seš OT ty cigán _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 11:27 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | asi sem divnej chlapi, ale mě se víc líbí filmy než kniha (četl jsem jedničku a v porovnání s moderním fantasy jsem měl problém to dočíst, ještě, že do filmu nedali Toma Bombadila) |
Ono je to hrozne slozita knizka, takze se ti nedivim. Ja to objevil asi ve trinacti a docetl jsem to cele az v patnacti, protoze to neustale preskovani od jednotlivych pribehu ruznych jedincu (frodo a sam v mordoru, pak hned pipin, smisek a gandalf v gondoru, pak zase zpatky do rohanu a tak) je proste ubijejici.
A taky si myslim ze film je lip podany pro lidi kteri neznaji pribeh ktery byl v Hobitovi, a ktery je imho pro uplne pochopeni celeho pribehu v podstate nezbytny.
Doporucuju ti zacit od Hobita, to je takova dost jednoducha cetba (Tolkien to pry psal pro svoje deti), ale stejne krasna a napinava jako LoTR.
Pamatuju si ze jsem treba dost silne prozival cast kdy se Bilbo dostane do skretich tunelu v sedych horach a poprve se potka s glumem, brr
g_dgrim : tak silmarillion je zase v mych ocich o level lepsi knizka, ale zase se to vubec nehodi pro lidi kteri necetli LoTR a Hobita
nevim, Tolkienuv svet se proste neda delit, vzdycky se musi brat jako celek
Naposledy upravil Majesty dne st prosinec 08, 2010 11:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|