PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
se v tom nevyznam, ale ted ctu:
citace:
...Kladem i záporem Sójového proteinu (Soy proteinu) je jeho neúplné aminokyselinové spektrum. Sójový protein (Soy protein) představuje oblíbený zdroj aminokyselin (zvláště v jídelníčcích aktivních žen), neboť kvalitně regeneruje a zároveň nepůsobí hmotnostní přírůstky . ... Pro silové sporty je Sójový protein vhodný v kombinaci s dalšími zdroji bílkovin, odkud lze Glycin nahradit a docílit přírůstku svalů...

nebo je to jinak??
zdroj neuvadim viz. pravidla fora

Záleží z čeho je protein přesně dělaný, ale sója právě jako jediná rostlinná bílkovina má plnohodnotné AK spektrum, sice minimální množství methioninu a nadbytek fenylalaninu, takže konzumovat sóju je vhodné vždy ještě s jiným zdroje bílkovin, či AK, jak chceš, ale není to nekvalitní bílkovina, jak si mnozí myslí. Proto i když je ve zmíněném proteinu sója, tak to nevadí. Čistý sójový protein má využitelnost něco kolem 50 %, takže se nevyplatí, ale v kombinaci s jinými zdroji se není čeho obávat.
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já myslel spíš kuli estrogenům (respektive isoflavonidům v soje, který maj podobnou srukturu jako lidskej estrogen). Pokud vím, tak některé studie naznačujií, že mohou mít za následek snižování hladiny testosteronu a zvyšování hladiny kortizolu... Vím, že studie nejsou v tomhle ohledu jednotný, ale proč to riskovat.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když ji budeš jíst po tunách, tak možná
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já vim, že těch pár gramů za den mi asi sílu ani potenci nesníží no ..ale už z principu
Bombay

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2010 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kua čím to je? Mám protein od Extrifitu...po 14 dnes mi shaker smrdí, petka ve které ho míchám v práci smrdí, občas mi z držky smrdí... Vše vymývám samozřejmě, je to takový smrad, no něco mezi rozkládajícím se masem a zkaženým mlíkem. Když to umyju (octem), tak na pár dní pokoj. Champs to nedělal. Čím to je?
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2010 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se protein o neco hure rozpousti, tak se zbytky obcas usazuji v sejrku tesne pod tou zatkou viz. obrazek , cehoz si pri beznem umyvani nevsimnes a ono to tam zacne kysat ( zlvast pokud to michas s mlekem ale i s vodou) a nasledne smrdet. Jednu dobu mne porad takto zapachaly sejkry, pritom byly ciste a pak jsem zjistil ,ze je prave pod tim vickem usazeno plno zkysleho proteinu, coz byla pricina pachu. Treba ty hodne dobre rozpustne jako Champion atd. mne to nedelaly, ale napr. od Promilu to tam bylo porad.

edit: a pokud toto neni pricina problemu, tak holt smrdi Extrifit a ja mam nejspis ban
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2010 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to me by se nidky nestalo, protoze kupuju jen proteiny co se dobre rozpoustej, jak uz sem rekl, monetalne nema konkurenci protein SYNGEX od VPX, nerikam, ze nejsou chutove lepsi, ale cena je absolutne bezkonkurencni
Turakam

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2010 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
tak to me by se nidky nestalo, protoze kupuju jen proteiny co se dobre rozpoustej, jak uz sem rekl, monetalne nema konkurenci protein SYNGEX od VPX, nerikam, ze nejsou chutove lepsi, ale cena je absolutne bezkonkurencni

tak na tento si robím zálusk už dávno, dakujem za potvrdenie mienky. Páči sa mi aj ich ostatný sortiment.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2010 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
hovnival napsal:

tak na tento si robím zálusk už dávno, dakujem za potvrdenie mienky. Páči sa mi aj ich ostatný sortiment.
kdyz si vemu, ze 2 ty 2,250g pixle stoji min, nez to velke baleni od Dymatize , tak to je co rict... Momentalne nejlevnejsi protein mezi tema lepsma... Skoda jen ze maj pozue 2 prichute vanilku a cokoladu, me chutna vic cokolada, ale uz se me zacina prezirat ...
kubaz

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2010 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
hovnival napsal:

jo ten protein je fajn , mam ted od nich 2x 2,5kg , obě vanilky , chuť dobrá
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2010 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz ste u tech nejlevnejsich protejnu, mate zkusenosti i s All the Whey U.S.A. a jejich Whey Protein Blend nebo ATP Nutrition s 100% Pure Whey Maxx Protein ??
ivolens

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2010 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pokud se protein o neco hure rozpousti, tak se zbytky obcas usazuji v sejrku tesne pod tou zatkou viz. obrazek , cehoz si pri beznem umyvani nevsimnes a ono to tam zacne kysat ( zlvast pokud to michas s mlekem ale i s vodou) a nasledne smrdet. Jednu dobu mne porad takto zapachaly sejkry, pritom byly ciste a pak jsem zjistil ,ze je prave pod tim vickem usazeno plno zkysleho proteinu, coz byla pricina pachu. Treba ty hodne dobre rozpustne jako Champion atd. mne to nedelaly, ale napr. od Promilu to tam bylo porad.

edit: a pokud toto neni pricina problemu, tak holt smrdi Extrifit a ja mam nejspis ban

Proč si neumyjete kloudně šejkr, Vy pr...se?! Píšete o zbytcích proteinu, kterého si při "běžném mytí" nevšimnete...? O zkyslé hmotě pod Vámi "umytým" víčkem...? To snad není ani možné... Co máte na mysli tím "běžným mytím", když je to stále špinavé?? Trohu hygienické osvěty by Vám neuškodilo. Jak vypadá Váš cvičební úbor? Také jen běžně vypraný? A na těle občas nenacházíte na některých hůře dostupných místech cosi zkyslého a zapáchajícího - přestože jste to také zběžně myl - jako ten Váš šejkr?

Naposledy upravil ivolens dne pá prosinec 10, 2010 11:26 pm, celkově upraveno 1 krát
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2010 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mas pravdu, nekteri lidi sou fakt čuňata... To ma byt samozrejmost po pouziti sejkru ho poradne oplachnout teplou vodou a nechat uschnout, to same kdyz prijdu s fitka vyndam hadry a boty a dam ususit ... :)
muscle3

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 2:36 am    Předmět: .. Odpovědět s citátem

"Zpráva
hovnival
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 11:02 pm Předmět:
to mas pravdu, nekteri lidi sou fakt čuňata... To ma byt samozrejmost po pouziti sejkru ho poradne oplachnout teplou vodou a nechat uschnout, to same kdyz prijdu s fitka vyndam hadry a boty a dam ususit ... :) "

- Já se svalim na zem v předsíni

A s tim šejkrem souhlasim..to se mi někdy TAKY STALO jak píše Draper ..ale ty šejkry vyhazuju rovnou
Ted mám takovej deb.lní s velkým okrajem a vnitřním žlábkem uzávěru..vymejt z toho něco znamená nechat to hodinu vařit v hrnci na plotně (což jsem zvažoval na zkoušku). A na to vážně nemám chut ani čas se s tim piplat=letí směr koš !
A JAK TU NĚKDO PÍŠE NECHAT USCHNOUT apd..hm..taky nvm..ten šejkr za 24 hodin vezmu do ruky i 8x + ho tahám sebou..skoro celej den nonstop jím..pak pracuju..cvičím..a nevim kde bych vykouzlil takovej luxusní čas na specielní mytí s vysoušením a o hadrech z posilky nemluvim ani :-D nemít ženu doma, tak chodim rubat v trenclích abych to měl jednoduché..
čepici na hlavu si nenasadím sám..s ponožkama mám taky občas problém, hadry ze mě musí taky sundavat ..a když jsem po tréninku tak K.O. duši nechám tam zachvilku budu mít problém i s toaletním papírem na WC :-D

P.S.: zkušenost je ta, že určitý protáky co mi prošlo pod rukama nic v šejkru neudělali.. žádný zápach a zase některé naopak..a to stačí i protejn na cestu tam 2hodky..vypít a za hodku doma otevřít boom divnej zápach
A tohle když se stane s takovym protejnem v šejkru každej den, tak ten zápach tam zůstane, jak nasáklej v tom plastu..NENI NAD MIXÉR..kterej nepoužívám

Tak jen do mě !
Bombay

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ivolens napsal:

Proč si neumyjete kloudně šejkr, Vy pr...se?! Píšete o zbytcích proteinu, kterého si při "běžném mytí" nevšimnete...? O zkyslé hmotě pod Vámi "umytým" víčkem...? To snad není ani možné... Co máte na mysli tím "běžným mytím", když je to stále špinavé?? Trohu hygienické osvěty by Vám neuškodilo. Jak vypadá Váš cvičební úbor? Také jen běžně vypraný? A na těle občas nenacházíte na některých hůře dostupných místech cosi zkyslého a zapáchajícího - přestože jste to také zběžně myl - jako ten Váš šejkr?

Ty woe, to je doufám jen jako legrace.

Ale k Draperovi: jojo, to už jsem taky zjistil. Já mám shaker skleněný a nahoře je těsnící guma. A problém byl pod ní. Při běžném umytí je čistý, ale pod tu gumu se vždy dostala vlhkost, atd.

Champs mi to to taky nedělal, až Extrifit. Tak asi dostanu ban spolu s Tebou

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: