|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 5:15 pm Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | albert ted měl akci 58kč/kg, ale bylo to během tří dnů vyprodané,ale stihnul jsem si pár balíčku koupit ale jsem ve vlnách takže to bylo během týdne pryč:o) ted tam prodávají chlazené za 99kč/kg | tak levne sem v albertu chlazena kureci prsa vzivote nevidel, nebyly nahodou krehcene ??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 5:20 pm Předmět: |
|
|
nene, byly tam i tuším před 2-3 týdny, sice mražené ale nekřehčené :) křehčený se nehodí kupovat, to ignoruju
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 5:24 pm Předmět: |
|
|
aha mrazene... Toje jasny, ze tam ta cena je jinde, ja mrzeny nekupuju, nikdy nevis jak dlouho to je zmrazeny... Chlazeny poznas, jak je dlouho chlazeny, kdyz je zeleny, tak uz je to moc dlouho :))
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 5:56 pm Předmět: |
|
|
jojo :).. ale jak jsem psal, minulý týden měli v Albertu (nebo hypernově) chlazená kuřecí prsa za 55 kč/500g, což je taky vcelku pěkná cena :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 6:29 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | aha mrazene... Toje jasny, ze tam ta cena je jinde, ja mrzeny nekupuju, nikdy nevis jak dlouho to je zmrazeny... Chlazeny poznas, jak je dlouho chlazeny, kdyz je zeleny, tak uz je to moc dlouho :)) |
dneska na to maji takove pripravky ze zakryjou jak ten smrad tak barvu zkazeneho masa a nepoznas nic _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 6:34 pm Předmět: |
|
|
tak myslim, ze tak retardovanej jeste nejsu, abych nerozeznal cerstve od skazeneho kuřprsa... V te masne kdyz prijdou cerstva prsa, tak sou krasne naruzovele a nadotek tak jak maj bejt, ale jak uz sou na tom vzduchu tak 3/4 dny, tak uz trochu stuhnou a sou dobela ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 7:02 pm Předmět: |
|
|
v Globusu ,to je luxusní hnůj ( kuřecí prsa )
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 12:03 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | redvous napsal: | | albert ted měl akci 58kč/kg, ale bylo to během tří dnů vyprodané,ale stihnul jsem si pár balíčku koupit ale jsem ve vlnách takže to bylo během týdne pryč:o) ted tam prodávají chlazené za 99kč/kg | tak levne sem v albertu chlazena kureci prsa vzivote nevidel, nebyly nahodou krehcene ?? |
nebyly křehčené,takové maso vůbec nekupuju _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 1:12 pm Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | Já mám prsa od řezníka 1kg za 100Kč. A přiveze mi to až před barák |
já 1kg za 90kč, tomu řezníkovi to totiž vozim já
|
|
| nahoru |
|
 |
Kimikaca

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 2:32 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | wescoast napsal: | Já mám prsa od řezníka 1kg za 100Kč. A přiveze mi to až před barák |
já 1kg za 90kč, tomu řezníkovi to totiž vozim já |
Odkad jsi ? Za kilo bych to bral taky
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 08, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
Není to dobrý topik, ale nemáte někdo nějaké tajné zprávy, kdy skončí ty komicky vysoké ceny kuřecích prs? Včera jsem místo toho koupil hovězí, moc pěkný kousek zadního za 159,- kilo. Kuřecí prsa jsou vedle toho jak chudinka za stejnou cenu... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so leden 08, 2011 11:57 am Předmět: |
|
|
jsem teď na vlnách a s masem mi to jde ideálně :) prsa jsou teď slevněna v penny 109kč/kg - je to Vodňanské kuře.. Včera jsem si toho přitáhl domů 3,5 kila :) a před pár minutama mi přišel leták z Lidlu.. Kuř. prsní řízky 55kč/500g mražené a kuřecí prsa chlazené 75kč/900g.. Hezká cena, ještě uvidim jestli koupím tohle maso nebo ještě to z penny :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|