|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JOga

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: |
ty umět číst ? |
ty umět myslet velká tlustá zrzek?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | kubaz napsal: |
ty umět číst ? |
ty umět myslet velká tlustá zrzek? |
docela rád bych věděl jak na tom může být s formou takový nemocný člověk , co chodí po internetových forech a vymýšlí si výkony , tréninky apod. , zkus mi to objasnit , dobře , já jsem tlustej .. ale ty si teda jakej když už jsme u toho
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 10:00 pm Předmět: |
|
|
Tak se tomu rika dnes? +30kg jako zaokrouhleni?  Jogo bud pis real vykony nebo jdi do prdele. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 10:07 pm Předmět: |
|
|
JOga,
já po těch X virtuálních identitách co tu na fóru působily jsem už v podstatě rezignoval na to, abych řešil kdo je kdo, ale když už jsem četl tvé výkony v logu, tak jsem se podíval na tvoje starší logy i na log na sousedním fóru a tak nějak mi bylo hned jasné, že s odstupem půl roku od posledního logu asi nebudeš najednou zvedat na všem pomalu 2x tolik. Viz biceps 8x10x60kg, pushpress 6x5x90kg a podobně. Nepochopím sice proč si někdo vymýšlí (nebo zaokrouhluje, pokud tomu tak chceš říkat) výkony a píše je do logu, ale pochopím, proč už s někým takovým nikdo nebude chtít seriózně diskutovat a ostatní ti to asi logicky budou dávat sežrat. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 11:46 pm Předmět: |
|
|
Taky mate pocit, ze JOgovi vubec nedochazi v jake je situaci? V 90% nereaguje vubec a ve zbytku napriklad takto. Kdyz jsem se ho naposledy ptal, na ty videa, poslal mne PM ve ktere byl tento obsah.
| JOga napsal: | Na konci mrkajících smajlíků máš zprávu :
za každý 0,01 bod IQ pana Jogy jeden smajl . Bylo jich tam 1000. |
EDIT MOD _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 12:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 2:56 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | A co si mu na to řekl? |
ze na konci zadna odpoved neni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 6:34 am Předmět: |
|
|
Posrané smajlíky rozhazuje mi to forum
A joga je evidentně nějaký další psychicky pochroumaný jedinec.
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 12:08 pm Předmět: |
|
|
Stejne ho mam ale svym zpusobem rad podobne jako Poshoita a libi se mne, ze jim to jakoby vubec nedochazi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 12:14 pm Předmět: |
|
|
oni dva jsou takovy stalice, no _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 1:56 pm Předmět: |
|
|
sem rad ze muj stojan na drepy a bench (zatim) funguje a muzu si v klidu domova plnohodnotne zacvicit.
neni to nic exra. moje pozadavky - jednoduchost, funkcnost, bezpecnost (doufam), nizkou cenu, bez svarovani, minimalni pozadavky na misto a moznost do minuty zmizet pod posteli, splnuje. zatim alfa verze (proto bez nateru a pod.), dle svych pozadavku pripadne casem upravim nebo udelam uplne jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|