|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| v tomto případě bych škodu: |
| plně nahradil |
|
19% |
[ 9 ] |
| částečně nahradil |
|
28% |
[ 13 ] |
| vůbec nenahradil |
|
47% |
[ 22 ] |
| pokusil bych se o opravu |
|
4% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 46 |
|
| Autor |
Zpráva |
BMW-fan
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | souhlasím ,mnoho lidí neví jakej je rozdíl mezi obsluhou baru a trenérem |
ano, obsluha na baru je placená /majitelem/ za obsluhu na baru, trenér je placenej za trénování - ale pochybuju, že z peněz majitele...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:30 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Frozz. napsal: | | BMW-fan napsal: |
Ideální varianta je, že mu řekne - najměte si osobního trenéra, který vás naučí dělat to pořádně, protože jinak si akorát tak ublížíte. Ale nechápu, proč by to měla obsluha vůbec řešit, je to člověk, který za pade na hodinu podává klíčky a připravuje pití... |
O obsluze nepadlo ani slovo. Ta ať dává klíčky a nalévá pití. |
Frozzi a kdo má teda trénovat ty lidi? Majitel? Co by v tom fitku dělal proboha? :) Trenéři? Myslíš že mají čas na to, aby celé dny trénovali zadarmo lidi co jsou poprvé ve fitku? Proboha vždyť je ta práce živí, oni za to potřebují mít zaplaceno! |
Nebavíme se každý o nečem jiném? Obsluha u baru se nerovná trener, nebo snad jo? I když tohle je složitější, znám fitka kde obsluha u baru je zároveň trener - kde obsluha u baru o cvičení nic neví - kde obsluha u baru má "u sebe" trenery. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:31 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | BMW-fan napsal: | | Culda13 napsal: | | a proto je dobré číst a zajímat se o to co chci dělat .Jinak sport kde nepotřebuješ trenéra je cyklistika ,koupíš kolo a můžeš na závody |
Ty ses naučil na kole jezdit sám? Tys měl ale zlý rodiče |
Proč zlý rodiče ? Tbe někdo na kole naučil jezdit , někdo ti řekl jak držet rovnováhu ? Na motorce jsem se taky naučil jezdit sám , střílet jsem se taky naučil sám . |
Jéžišmarjá dostal jsem bicykl a k němu přidělávací kolečka, a pak mi je sundali. Ty ses naučil na motorce jezdit úplně sám? Přišel jsi k mašině, nikdy předtím jsi nikoho na ní neviděl jezdit a sám jsi začal? Metodou pokus/omyl?
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:33 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Frozz. napsal: | | BMW-fan napsal: |
Ideální varianta je, že mu řekne - najměte si osobního trenéra, který vás naučí dělat to pořádně, protože jinak si akorát tak ublížíte. Ale nechápu, proč by to měla obsluha vůbec řešit, je to člověk, který za pade na hodinu podává klíčky a připravuje pití... |
O obsluze nepadlo ani slovo. Ta ať dává klíčky a nalévá pití. |
Frozzi a kdo má teda trénovat ty lidi? Majitel? Co by v tom fitku dělal proboha? :) Trenéři? Myslíš že mají čas na to, aby celé dny trénovali zadarmo lidi co jsou poprvé ve fitku? Proboha vždyť je ta práce živí, oni za to potřebují mít zaplaceno! |
Nebavíme se každý o nečem jiném? Obsluha u baru se nerovná trener, nebo snad jo? I když tohle je složitější, znám fitka kde obsluha u baru je zároveň trener - kde obsluha u baru o cvičení nic neví - kde obsluha u baru má "u sebe" trenery. |
Vidím světlo na konci tunelu. Ti trenéři, o kterých se zmiňuješ - ti jsou tam od toho, aby zadarmo učili lidi trénovat? Pamatuju si, kdysi dávno, že v některých posilovnách takoví jedinci skutečně byli, byli placení majitelem za to, že dohlíželi na lidi a učili je cvičit. Ale dneska už to určitě nikdo nedělá...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:34 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: |
Nebavíme se každý o nečem jiném? Obsluha u baru se nerovná trener, nebo snad jo? I když tohle je složitější, znám fitka kde obsluha u baru je zároveň trener - kde obsluha u baru o cvičení nic neví - kde obsluha u baru má "u sebe" trenery. |
Frozzi, já dělal obsluhu na baru a když jsem nebyl na baru, trénoval jsem lidi (samozřejmě ne zadarmo). Nevím kde by se prostě ve fitku vzala osoba, která by každého začátečníka co tam přijde vodila po fitku a ukazovala co a jak. To by tam od toho musel být placený trenér, aby celý den chodil po fitku a radil lidem, ale to si prakticky žádné malé nebo střední fitko nemůže dovolit a velká fitka to nemají zapotřebí, protože ta většinou poskytují služby mnoha trenérů (opět samozřejmě placených). _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:35 am Předmět: |
|
|
| BMW-fan napsal: | | Culda13 napsal: | | BMW-fan napsal: | | Culda13 napsal: | | a proto je dobré číst a zajímat se o to co chci dělat .Jinak sport kde nepotřebuješ trenéra je cyklistika ,koupíš kolo a můžeš na závody |
Proč zlý rodiče ? Tbe někdo na kole naučil jezdit , někdo ti řekl jak držet rovnováhu ? Na motorce jsem se taky naučil jezdit sám , střílet jsem se taky naučil sám . |
Jéžišmarjá dostal jsem bicykl a k němu přidělávací kolečka, a pak mi je sundali. Ty ses naučil na motorce jezdit úplně sám? Přišel jsi k mašině, nikdy předtím jsi nikoho na ní neviděl jezdit a sám jsi začal? Metodou pokus/omyl? |
Na kole jsem se učil jezdit bez koleček ( to ti k rovnováze nepomůže ) Na motorce jsem viděl jezdit ostatní ,nemusej šlapat . Ano koupil jsem si mašinu , přečetl jsem si jak se řadí a hurá do toho
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:38 am Předmět: |
|
|
No jak to čtu, jsem rád za fitko, kam chodím
Majitel je celý den na baru, kde funguje jako poradce na výživu, cviky, výdejna klíčů a barman na proteiňáky. Rozloha je 250 metrů, což je dostatečné. Lidí někdy víc, někdy míň. Každý nový zákazník fitness má při první registraci hodinu s instruktorem zdarma. Neboli jak píše: záleží nám na tom, aby jste cvičili správně.
Pokud si někdo není něčím jistý, vždy ochotně poradí. A stíhá to zatím očividně bez problémů.
Jsem spokojený člověk _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:38 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | BMW-fan napsal: | | Culda13 napsal: | | BMW-fan napsal: | | Culda13 napsal: | | a proto je dobré číst a zajímat se o to co chci dělat .Jinak sport kde nepotřebuješ trenéra je cyklistika ,koupíš kolo a můžeš na závody |
Jéžišmarjá dostal jsem bicykl a k němu přidělávací kolečka, a pak mi je sundali. Ty ses naučil na motorce jezdit úplně sám? Přišel jsi k mašině, nikdy předtím jsi nikoho na ní neviděl jezdit a sám jsi začal? Metodou pokus/omyl? |
Na kole jsem se učil jezdit bez koleček ( to ti k rovnováze nepomůže ) Na motorce jsem viděl jezdit ostatní ,nemusej šlapat . Ano koupil jsem si mašinu , přečetl jsem si jak se řadí a hurá do toho |
Světlo na konci tunelu podruhé: ano, takových lidí je spousta, co si o tom něco přečte a pak začne zkoušet co a jak, ovšem my se bavíme o lidech, co přijdou poprvé do posilovny, neví o tom vůbec nic a chtějí aby je to někdo zadarmo naučil.
Už ti to došlo? Člověk, který si o tom něco přečte a nastuduje určitě není ten případ, o kterém mluvíme.
P.S. takže řidičák na motorku nemáš?
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:39 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | No jak to čtu, jsem rád za fitko, kam chodím
Majitel je celý den na baru, kde funguje jako poradce na výživu, cviky, výdejna klíčů a barman na proteiňáky. Rozloha je 250 metrů, což je dostatečné. Lidí někdy víc, někdy míň. Každý nový zákazník fitness má při první registraci hodinu s instruktorem zdarma. Neboli jak píše: záleží nám na tom, aby jste cvičili správně.
Pokud si někdo není něčím jistý, vždy ochotně poradí. A stíhá to zatím očividně bez problémů.
Jsem spokojený člověk |
Jmenuje se Marek L.?
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:40 am Předmět: |
|
|
, ovšem my se bavíme o lidech, co přijdou poprvé do posilovny, neví o tom vůbec nic a chtějí aby je to někdo zadarmo naučil.
P.S. takže řidičák na motorku nemáš?  [/quote]
tak to mi nějak ušlo ,že se tu bavíte o lidech co chtěj něco zadarmo naučit .
P.S. řidičák mám ,ale víš jak to chodí
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:40 am Předmět: |
|
|
Naprostý souhlas s Cizopasníkem. Obsluha za barem není trenér. A pokud by náhodou byla, trénuje klienty mimo svou službu za barem. Jinak od holky za barem očekávat, že bude umět poradit se cvičením, je opravdu očekávání přehnané. A i kdyby to uměla, má odejít od baru a chodit s někým po fitku, aby tam nově příchozí a odchozí v lepším případě stáli a v horším jí tam něco ukradli?
Trenéra ve fitku, který je placen majitelem od hodiny a je k dispozici právě pro ty, kteří jsou noví, jsem zažila. Absolutně vyhozený prachy pro majitele.
Za 5 nebo 10 minut můžeš novému návštěvníkovi fitka tak max ukázat, kde se má přezout, kde je šatna a kde leží jednoručky:-) Lidi si prostě musí zvyknout, že je to placená služba. Bud jí potřebuju a chci zaplatit, nebo se bez ní obejdu. A ještě jedna věc - jako trenér jsem ze zásady odmítala klienty, kteří chtěli jen jednu hodinu s tím, že potřebují jen ukázat, na co který stroj je. Ne proto, že jsem z nich chtěla tahat peníze, ale proto, že pokud neumí někdo cvičit vůbec, tohle ho nespasí a ty prachy za tu jednu hodinu jsou pro něj vyhozený oknem. Naopak pro mě jako trenéra by to nebyla dobrá vizitka, kdyby mě tam s tím člověkem někdo viděl cvičit a následně tam ten cvičenec prováděl klasické pitomosti začátečníka:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:42 am Předmět: |
|
|
Frozz mel asi na mysli pripad, kdy ma fitko sveho placeneho trenera, kterej neni vazanej na klienty, ale pomaha kazdymu kdo potrebuje pomoc, nebo poradit. Trener co ma par svejch klientu se asi o nekoho kdo mu neplati zajimat nebude... Jinak souhlasim s tim, ze obsluha za barem by mela vedet aspon nejake minimalni zaklady a prvni pomoc, kdyby tam skolaboval nejakej 70tnik na rotopedu :))
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:42 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | No jak to čtu, jsem rád za fitko, kam chodím
Jsem spokojený člověk |
Ano, jak jsem řekl, pokud je to jen samotné fitko bez doplňkových služeb s malou návštěvností a je tam majitel osobně, tak se to opravdu možná stíhat dá a pokud ten člověk nejde jen na jednotlivý vstup, ale koupí si řekněme měsíční permici, tak pochopím i to, že mu majitel udělá nějakou základní instruktáž (i když co si budeme povídat, ta je úplnému začátečníkovi houby platná, ale zase lepší než nic). _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:45 am Předmět: |
|
|
zeptám se jinak , kdo dneska může pracovat za barem ? Někdo mi říkal , že v tom je docela problém , protože obsluha ( dávání klíčů ,placení a dohled ) je něco jiného než když dělá obsluha pití a různý doplňky stravy .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|