|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Zvracanie.... dokaz hardcore treningu? |
| Ano |
|
14% |
[ 7 ] |
| Nie |
|
85% |
[ 40 ] |
|
| Celkem hlasů : 47 |
|
| Autor |
Zpráva |
maria

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 10:01 pm Předmět: |
|
|
váha nemusí nič znamenať, ťahať sa dá všelijak a všeličím _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
NBD
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 10:05 pm Předmět: |
|
|
Zvracanie pri tréningu je nezmysel, žiadny hardcore - skôr zatmenie zdravej mysle cvičenca. No dobre, dosť filozofovania - každopádne pre nervovú sústavu a z velkového hľadiska je to skôr kontraproduktívne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Guli

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 10:05 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | váha nemusí nič znamenať, ťahať sa dá všelijak a všeličím |
to je pravda, techniku mam .
A asi bola pravda v tom ze ked niesom zvyknuty na ranne treningi, tak sa to prejavi takto...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Guli napsal: | | wescoast napsal: | Přesně!!! Důkaz hardcore tréninku. Ještě lepší když zvracíš krev, popraskají ti žilky v očích. Prostě pravej hardcore.
Jestli se pozvracíš po ranním krátké tréninku, tak to má asi od HC daleko. Možná máš vředy, něco špatně se zažíváním, nebo ten steper jedeš asi moc dlouho.
|
no ono to bolo dve hodky s minimalnymi pauzami medzi seriami, cize kratky a lahky asi ne...
a tvoje posmesky mi nevadia, vies pochybujem ze ked si mal 17 si robil mrtvoly s 140 kg 6 serii pauzy 60 - 120 s. + dalsie dve serie 120 kg 8 opakovani...
aj ten clovicek co ho mas na obrazku sa dotyckoval zopar krat nez bol hentaky :) | no zrovna westcoast asi "robil"
ale z toho si nic nedělej - tady se vyskytují občas podivná individua ( poslední dobou čím dál víc ) - takže na některé dotazy reaují občas uživatelé ne úplně ochotně a s noblesou
( jinak já v 17ti mrtvola 180x6 až 220 x 1 v každém treninku zad - abys nemyslel, že zvedáš kdoví co - sorry - nedalo mi to )Na 17 let slušný výkon - jsi dobrý!
|
|
| nahoru |
|
 |
Guli

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 10:09 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Guli napsal: | | wescoast napsal: | Přesně!!! Důkaz hardcore tréninku. Ještě lepší když zvracíš krev, popraskají ti žilky v očích. Prostě pravej hardcore.
Jestli se pozvracíš po ranním krátké tréninku, tak to má asi od HC javascript:emoticon (' ')daleko. Možná máš vředy, něco špatně se zažíváním, nebo ten steper jedeš asi moc dlouho.
|
no ono to bolo dve hodky s minimalnymi pauzami medzi seriami, cize kratky a lahky asi ne...
a tvoje posmesky mi nevadia, vies pochybujem ze ked si mal 17 si robil mrtvoly s 140 kg 6 serii pauzy 60 - 120 s. + dalsie dve serie 120 kg 8 opakovani...
aj ten clovicek co ho mas na obrazku sa dotyckoval zopar krat nez bol hentaky :) | no zrovna westcoast asi "robil"
ale z toho si nic nedělej - tady se vyskytují občas podivná individua ( poslední dobou čím dál víc ) - takže na některé dotazy reaují občas uživatelé ne úplně ochotně a s noblesou
( jinak já v 17ti mrtvola 180x6 až 220 x 1 v každém treninku zad - abys nemyslel, že zvedáš kdoví co - sorry - nedalo mi to )Na 17 let slušný výkon - jsi dobrý! |
ved dobre ale ja som mal 17 rokov 11.10 takze to mam cerstve
este mam cas na dohananie
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 10:26 pm Předmět: |
|
|
140 na tahu se rozcvičuješ ne? Když už je ti 17... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Guli napsal: | | wescoast napsal: | Přesně!!! Důkaz hardcore tréninku. Ještě lepší když zvracíš krev, popraskají ti žilky v očích. Prostě pravej hardcore.
Jestli se pozvracíš po ranním krátké tréninku, tak to má asi od HC daleko. Možná máš vředy, něco špatně se zažíváním, nebo ten steper jedeš asi moc dlouho.
|
aj ten clovicek co ho mas na obrazku sa dotyckoval zopar krat nez bol hentaky :) |
Jako napsal jsi krátký ranní trénink /pokud rozumim dobře po slovenky/ a najednou jsou to 2 hodiny a krátké pauzy. 140kg MT je dobrý, ale účel tréninku by asi nebyl se pozvracet na důkaz toho, že to byl kvalitní trénink. A přišel jsi se zeptat a pak argumentuješ, že R. Coleman se taky párkrát poblil než vyhrál MR. O.
|
|
| nahoru |
|
 |
Guli

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 10:33 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | | 140 na tahu se rozcvičuješ ne? Když už je ti 17... |
nene... cvicim... popravde ani som tento cvik nechcel zaradit lebo vela ludi tvrdi ze sa zastavuje rast a bla bla... no ja mam 187 cm cize ani moc nevadi...
ale radsej technicky a menej nez sa rozjebat a zabudnut na posilku...
a myslim si ze ta technika zabera, mam necelych 90 kg bez viraznych tukov.
Coz je si myslim viac nez priemerny dospeli clovek...
A vubec uz tu idem dokazovat ze jaky som velky nejakemu nicku na internete sak to je ubohe, neprispievam do tejto temy dalej lebo je to zbytocne, ale dakujem za rozumne prispevky...
edit pre wescoast: napisal som kratko po zobudeni, nie kratko A po zobudeni
Naposledy upravil Guli dne ne prosinec 19, 2010 10:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 10:34 pm Předmět: |
|
|
jo to tu jednu dobu prosazoval Mara, jak na kazdem ''hardcore'' treningu zvraceli, je to smesny, jako kdyby Coleman, nebo Warren zvracel... Kdyz nekdo sezere klobasu a de cvicit, tak se nedivim. Zvraceni je dukaz amaterismu a ne hardcoru :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:10 am Předmět: |
|
|
Párkrát se mi to stalo při tabatě, běhání...apod a rozhodně to vnímám jako signál, že je něco špatně a že v treningu dělám chybu, kterou musím odstranit.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:26 am Předmět: |
|
|
Cetl jsem zas jiny extrem, ze az ten co sype moci krev teprve zacinaji latky poradne fungovat. Psal to jeden profik, na jmeno si uz nevzpomenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:28 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Cetl jsem zas jiny extrem, ze az ten co sype moci krev teprve zacinaji latky poradne fungovat. Psal to jeden profik, na jmeno si uz nevzpomenu. |
omg :D
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:29 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Cetl jsem zas jiny extrem, ze az ten co sype moci krev teprve zacinaji latky poradne fungovat. Psal to jeden profik, na jmeno si uz nevzpomenu. | to spis znamena, ze mas v pici ledviny a skoncis prinejlepsim na dialize... Jinak Tommy dalsi neskutecna perla :))
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:31 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Cetl jsem zas jiny extrem, ze az ten co sype moci krev teprve zacinaji latky poradne fungovat. Psal to jeden profik, na jmeno si uz nevzpomenu. | to spis znamena, ze mas v pici ledviny a skoncis prinejlepsim na dialize... Jinak Tommy dalsi neskutecna perla :)) |
hej ale to jsem nevymyslel ja XD prece jsem napsal ze to kdosi rekl.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 9:40 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | hovnival napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Cetl jsem zas jiny extrem, ze az ten co sype moci krev teprve zacinaji latky poradne fungovat. Psal to jeden profik, na jmeno si uz nevzpomenu. | to spis znamena, ze mas v pici ledviny a skoncis prinejlepsim na dialize... Jinak Tommy dalsi neskutecna perla :)) |
hej ale to jsem nevymyslel ja XD prece jsem napsal ze to kdosi rekl. | hm a me kdosi rikal, ze darky me dava pod stromek nejakej jezisek... Staci trochu zapnout mozek, kdyz nekdo chcije krev, tak to asi neni v pohode a zadouci, naopak je to pekne v hajzlu ... :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|