Zvracanie.... dokaz hardcore treningu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zvracanie.... dokaz hardcore treningu?  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Zvracanie.... dokaz hardcore treningu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Zvracanie.... dokaz hardcore treningu?
Ano
14%
 14%  [ 7 ]
Nie
85%
 85%  [ 40 ]
Celkem hlasů : 47

Autor Zpráva
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
70mMyW!53 napsal:
hovnival napsal:
70mMyW!53 napsal:
Cetl jsem zas jiny extrem, ze az ten co sype moci krev teprve zacinaji latky poradne fungovat. Psal to jeden profik, na jmeno si uz nevzpomenu.
to spis znamena, ze mas v pici ledviny a skoncis prinejlepsim na dialize... Jinak Tommy dalsi neskutecna perla :))

hej ale to jsem nevymyslel ja XD prece jsem napsal ze to kdosi rekl.
hm a me kdosi rikal, ze darky me dava pod stromek nejakej jezisek... Staci trochu zapnout mozek, kdyz nekdo chcije krev, tak to asi neni v pohode a zadouci, naopak je to pekne v hajzlu ... :))

Tak to uz potom nejspis nezije, pokud si to v MaF nevymysleli.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to psali v maslu a fijasku ? Tak to to potom jo :))
Petey

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ak si si dal naozaj nick podla Pennywise (a este si roztrhol slovo,co je samo o sebe nezmysel) tak si si ho dal naozaj dobre vygoogluj si prosim ta co to znamena
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
ak si si dal naozaj nick podla Pennywise (a este si roztrhol slovo,co je samo o sebe nezmysel) tak si si ho dal naozaj dobre vygoogluj si prosim ta co to znamena

Wise znameny moudry, takze se to da rozdelit na penny a wise, coz jsou dve slova. Takze se to slovni spojen rozdelit da a je jedno jestli k wise dam penny, coz je levny nebo jmeno Tommy, coz v prekladu znamena moudry Tommy. Google ve wikipedii vyhledal jen skupinu Pennywise, podle ktere ovsem ten nick nemam.

Naposledy upravil 70mMyW!53 dne po prosinec 20, 2010 10:29 am, celkově upraveno 1 krát
Wasabi

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se stává, že zvracim ráno.
V 6 vstanu dám protein. Pak po půl hodině 80g vloček a 250ml mléka a někdy v poho a někdy se pozvracim. Jednu dobu jsem snídal 150g vloček a 500ml mléka a zvracel jsem občas (bylo to tím, že jsem to do sebe rval).

Po těch 80g zvracim více (najim se na cvhilku si lehnu na postel, koukam na TV, pak se zvednu, jdu se obléct a vyčistit zuby a najednou to přijde. A zvracim jen když je škola, nechápu to. Možná to bude tím, že o víkendu vstávám kolem 8. Jinak nevim prostě.....

Má někdo podobnej problém?

snad to nejsou vředy.
kid

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, to jsi v jiném stavu. Tvůj partner by měl používat kondom.
Wasabi

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem kluk.

V těhotenství se zvrací o všední dny? O víkendy ne?
kid

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím, že jsi kluk.

Vždyť sis na všechno sám odpověděl. Rveš to do sebe v okamžiku, kdy na to není organismus připravený. Někomu trvá klidně i 2 hodiny od probuzení, než je schopný do sebe něco nasoukat.
No_pain

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě jestli člověk zvrací po tréninku, tak má jídlo špatně načasované. Měl jsem období kdy se mi chtělo zvracet, ale bylo to jídlem... jinak podle mě když pořádně odjedeš trénink tak se to projevuje brutální únavou a červenými žilkami v očích... zvracení nee
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No_pain napsal:
Podle mě jestli člověk zvrací po tréninku, tak má jídlo špatně načasované. Měl jsem období kdy se mi chtělo zvracet, ale bylo to jídlem... jinak podle mě když pořádně odjedeš trénink tak se to projevuje brutální únavou a červenými žilkami v očích ... zvracení nee

toho jsem si sice nikdy nevsiml, ale 2x se mne stalo, ze mne zilka v oku praskla a krev se behem par dni rozlila do obou oci, kdy byly asi z 80% zalite krvi a trvalo to 6 tydnu nez se to vstrebalo .Fakt nikomu nepreji.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zvracanie.... dokaz hardcore treningu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: