|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 4:28 pm Předmět: |
|
|
nevi nekdo jmeno? chci vic fotek tyhle, ultimatni baba ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 4:29 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | na koukáni dobrý ,ale nic víc |
Jak nic víc.To já bych teda věděl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bronwyn

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 4:29 pm Předmět: |
|
|
Cizo - dyt tahle holka ma asi 50kg (tusim ze psala ze je kolem 110 lbs) - to je prave ta vyrysovana iluze velikosti...
Pauline Nordin.... _________________ "Překážky nejsou bariérou úspěchu, jsou jeho podmínkou"
"But budes trpet bolest discipliny a nebo utrpis bolest z porazky".
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 4:33 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Culda13 napsal: | na koukáni dobrý ,ale nic víc |
Jak nic víc.To já bych teda věděl... |
ty jo ,ale co tyhle kočičky ?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Bronwyn napsal: | Cizo - dyt tahle holka ma asi 50kg (tusim ze psala ze je kolem 110 lbs) - to je prave ta vyrysovana iluze velikosti...
Pauline Nordin.... |
Aha, já si říkal že to bude ona... Nenapsal jsem to přesně, trochu větší svaly mi nevadí, ale líbí se mi spíš takové ty "mimosezónní" kdy ta holka není vydřená na kost ale má na sobě víc tuku. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 5:56 pm Předmět: |
|
|
ani mne sa nepacia na zene velke svaly, na nohach a lytkach len  a vydrepovany zadok
tie fotky som nasiel na crossfit strankach, na ktorych uz neviem
skuste google - hot crossfit girls
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
|
| nahoru |
|
 |
nommo
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 12:18 am Předmět: Kristal Richardson |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nommo
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:34 am Předmět: |
|
|
Tak konkrétně ta poslední fotka je dost běs .... Holka je pěkná, ale rozhodně by to chtělo buď trochu přibrat, nebo si nenechat namontovat takovýhle nárazníky ... takhle to vypadá silně nevyváženě.
EDIT ... jedna tam přibyla, takže je řeč o předposlední, nebo pro jistotu třetí od shora  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:47 am Předmět: |
|
|
Alespoň připomínají ženu a ne ňákýho gigantickýho mutanta z Černobylu  . Líbily se mi ty holky, jak jste řikali, že jsou málo nažvejklý a maj to rotopedu a diety. A neni to ješitnost, prostě jenom nechci š.... chlapa _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:59 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Matheus dne st prosinec 22, 2010 11:02 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 11:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|