to je hloupý krok, nevím, proč se všichni štrádují do profi, to samé ten FLex Lewis nedávno - prostě nejdřív vyhrát MS mužů a pak teprve zkusit profi...
_________________ I live my life and try to make my dreams come true....
Je to fakt hrozný, ty ruce mám snad v poměru k délce paže větší i já a vůbec celkově, to prostě není profesionální kulturista, hau.
Co mu ale opravdu nelze upřít, je jeho profesionální vystupování, přístup k fanouškům, jeho mluva a celková prezentace na profesionální scéně! Nemůžu si pomoct ale v tomhle je mi strašně sympatický
Je to fakt hrozný, ty ruce mám snad v poměru k délce paže větší i já a vůbec celkově, to prostě není profesionální kulturista, hau.
Co mu ale opravdu nelze upřít, je jeho profesionální vystupování, přístup k fanouškům, jeho mluva a celková prezentace na profesionální scéně! Nemůžu si pomoct ale v tomhle je mi strašně sympatický
To je aj moja slabina,proste ruky nie a nie,zato ostatne partie su v pohode.Ale aspon sa nehrabem do profi
je jeste mladej , kdo vi co z neho vyroste za deset let ruku v ruce s litrama ghcek
U Hilla je ten problem, ze uz za tym, kam sa dostal su "litre" hagehacka. Aspon co som cital
Vseobecne je povazovany za kombinaciu mozno neobmedzeneho zdroja financii a snad dokonalych podmienok s nie prave idealnou genetikou aby niekedy nieco vyrazne v topke znamenal.
Ale - mozno su to len zle reci Avsak, pri pohlade na neho, nieco za tym asi bude
1) Nechápu proč se všichni kulturisti na fotkách tvářej "drsně" - ve skutečnosti vypadaj akorát jako dementi. Občas v posilce zalistuju MaF a to se opravdu musím smát. Z každý stánky na mě čumí nějakej pseudodrsnej ksicht...už je to trapný
2)Pořád je stejně marnej...
_________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
No a? Já nejsem kulturista, ani se tak nesnažím prezentovat. A to, že proti němu vypadám jako anorektická modelka nezmanená, že nemůžu posoudit jak vypadá on.
_________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
nahodou, rek bych jeho nejlepsi fotky, az na tu posledni. Skoda tech ruk. Ja mu stale verim, co se uspechu v profi tyce. Samozrejme nebude stabilne vyhravat ale myslim ze postavu na to ma, jen vyrazne zlepsit slabiny nabrat hmotu a udelat formu.
nahodou, rek bych jeho nejlepsi fotky, az na tu posledni. Skoda tech ruk. Ja mu stale verim, co se uspechu v profi tyce. Samozrejme nebude stabilne vyhravat ale myslim ze postavu na to ma, jen vyrazne zlepsit slabiny nabrat hmotu a udelat formu .
JEN
_________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru