Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 307, 308, 309 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
U.B0B

PříspěvekZaslal: po prosinec 27, 2010 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, neco mu jeste chybi. vyhodit par nelogicnosti a emotivni tu cast, kdy se jeho stara v 180tym mesici tehotenstvi, cpe v davu k mrizim, aby posleze zjistila ze tam nema co delat ... tak stupidni scena, ze mi bylo trapne na to koukat a musel sem tech par minut preskocit. bohuzel nesla scena vyhodit, protoze zaklada na dej ktery bude nasledovat. ale prave v takovychto chvilich se pozna kumst filmaru, jak se s timto (milionkrat opakovanem klise) popasuji. v tomto u me zcale propadly ... tak blbe bych to dal snad i ja ... :-)
jinak dobry ... ale ne zas tak moc ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marky V.

PříspěvekZaslal: po prosinec 27, 2010 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
no, neco mu jeste chybi. vyhodit par nelogicnosti a emotivni tu cast, kdy se jeho stara v 180tym mesici tehotenstvi, cpe v davu k mrizim, aby posleze zjistila ze tam nema co delat ... tak stupidni scena, ze mi bylo trapne na to koukat a musel sem tech par minut preskocit. bohuzel nesla scena vyhodit, protoze zaklada na dej ktery bude nasledovat. ale prave v takovychto chvilich se pozna kumst filmaru, jak se s timto (milionkrat opakovanem klise) popasuji. v tomto u me zcale propadly ... tak blbe bych to dal snad i ja ... :-)
jinak dobry ... ale ne zas tak moc ....

To jsou právě ženský..místo aby uvažovaly logicky, tak provedou nějakou kravinu. Já bych tu scénu zase tak moc nezatracoval, osobně jsem viděl pár "statečných" těhulí, jak se snažily řešit nějakou rvačku nebo spor. A nevysvětlíš jim to.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

The Prestige - Dokonalý trik - kouzelná (doslova) věc od Christophera Nolana. Film z prostředí varietních kouzelníků s Ch. Balem a H. Jackmanem, kterým výborně sekunduje M. Caine. Napínavý od začátku do konce. Ve filmu má dokonce významnou roli i D. Bowie. Ch. Nolan nic špatnýho asi natočit neumí.

Inception - já se včera díval podruhé, manželka poprvé. Líbilo se mi to ještě víc než poprvé. To jen taková malá noticka.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

death race 2000
hraje tam i Sly
xCROWx

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za poslední dobu :
Where Eagles Dare - 10/10, naprostá klasika subžánru men on mission
Deadgirl - ?/10 - exploitation/zombie/romantika, ani nevím jestli se mi to vlastně líbilo, spíš ne, ale nechutné to je a pár nápadů se najde
blazen

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera TACHO.. jako fanouškovi rally a hudby Dana Landy mi to přišlo samozřejmě vynikající :) ikdyž to v našem opožděným kině mělo premiéru až skoro 4 týdny po ofic. premiéře.. ikdyž to v našem opožděným a starým kině 2x náhodně skočilo v ději o několik minut napřed.. zrovna u takovýho amatérskýho filmu, jehož první půlka je taková trochu chaotická.. ale druhá půlka filmu je nesrovnatelně lepší (ikdyž jak Landa tvrdil, že se kolikrát málem zabili jen aby vytvořili kvalitní záběry rally, tak tam těch záběrů zas tolik není), konec nečekaný a vynikající.. hudba super, celkový dojem dokonalý :D
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Green zone - moc se mi to líbilo, válečný žánr mám rád, doporučuju. Navíc tam hraje skvělý herec Matt Damon.

http://www.csfd.cz/film/234976-zelena-zona/
jari

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daymoon: Chris Nolan rulez!

předpokládám že Memento jsi viděl...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari: neviděl, teď se chystáme na Insomnii a pak možná Memento

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
U.B0B

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

souhlas
Kam orli nelétají - skvely film. v moji oblibene hre, je jedna mapa inspirovana prave timto filmem.
Memento - i pokud cloveka neoslovi obsahem, muze zaujmout formou. i po skonceni se jeden musi zamyslet nebo si to dat znovu.
Green zone - zatim sem nedokoukal. nejak me filmy z dnesnich modernich valek zatim neberou.
The Prestige - Dokonalý trik - velice povedeny kousek. Ch. Bale je zarukou slusne urovne. to co se sebou dokazal udelat ve filmu Mechanik ... z fleku hned mohl tocit Temný úsvit, kdyz byl tak "ve forme" s temi svymi 40ti kily ...
Tacho - dam na kritiku a divat se na to nebudu
blazen

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.BOB: jestli seš náročnej divák, tak se na to nedívej.. ale jestli tě cokoliv z filmu zajímá (ať už to jsou závody, Landova hudba nebo třeba herecké obsazení), tak se na to určitě mrkni ;)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tacho bych rád viděl. Na ČSFD mě velmi zaujal tento příspěvek:

Enšpígl napsal:

Každý kdo filmu dá jiný hodnocení než odpad, riskuje, že ho zdejší "kinder elite" označí za nácka nebo primitiva, ale ono nemá cenu brát jejich názor příliš vážně. Za chvíli bude mít premiéru nový film od Trošky a zdejší "kinder elite" se přesune tam, aby si postopadesáté sborově zaplivala na Zdeňka Trošku a lidi, kterým se jeho filmy líbí. Pak zase bude novej Míša Bay a tak dále a tak dále, tak to tady jde pořád dokola. Jen nepochopím, když má někdo na Landu alergii, že na se na jeho filmy dívá. Já mám taky alergii na Holubovou, ale řídím se heslem co mě nechutná, nežeru. Na Tacho jsem šel v podstatě jen ze dvou důvodů. Kina jsou tenhle týden za 50Kč a v pořadu Film 2010 jsem viděl s jakým zápalem a nadšením o Tachu mluvila Miriam Landová a tohle nadšení se mě u tvůrců vždycky hrozně líbí. O to víc jsem teď nerad, že budu muset Miriam a Dana trošku zchladit. Největší chybu vidím jednoznačně ve scénáři, přišel mně hrozně odbytý, jakoby psanej z rychlíku. Například dějová linka s těma angličanama byla totálně zbytečná. Daleko víc bych se soustředil na vývoj vztahu mezi Alexem a Luckou a pakliže to mělo být i o rallye, tak bych ocenil dát do filmu mnohem víc adrenalinu a atmosféry, vždyt téma si o divákův tlukot srdce doslava řvalo ! Tohle mě mrzí opravdu nejvíc. Ono to asi není tak lehký tohle režisérsky zvládnout a přihlížím k tomu, že Miriam je teprve na začátku své režisérské kariéry, ale tohle fakt zamrzí. Ještě drobnost, někdy jsem měl pocit, jako kdyby Dan na diváka trošku machroval ohledně těch "rallye" výrazů, my přece víme Dane, že tomu rozumíš :) Ale pozor i přes celkem velké výtky nemůžu říct, že by mně film nějak nebavil nebo nudil ten nadšenecký zápal z toho šel a když sem se dověděl že Dan dal do filmu svoje prachy, tak mám o poctivým přístupu a dobrým úmyslu jasno. Co se herců týče, mám pocit, že Danda by mohl být náš první skutečný akční herec, bojový sporty umí, drsnost mu uvěří snad každej a hláškování mu jde o 106. Teď se jenom domluvit s Péťou Jaklem, sehnat prachy a...........nedodělci budou mít zase o terč víc pro svoje elitářský kecy :)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
blazen

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten to vystihuje asi nejlíp a hlavně objektivně (mě se film hodně líbil už z mnou výše uvedených důvodů, takže proto bych mu dal spíš vyšší hodnocení)..
xCROWx

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kámoška mi furt nutí Srpski film, ale asi jsem zájem o podobné téma vyčerpal u Salo aneb 120 Sodomy.

Na Tacho se urřčitě podívám, po recenzi Franty Fuky prostě musím
U.B0B

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
U.BOB: jestli seš náročnej divák, tak se na to nedívej.. ale jestli tě cokoliv z filmu zajímá (ať už to jsou závody, Landova hudba nebo třeba herecké obsazení), tak se na to určitě mrkni ;)

narocnej rozhodne nejsem. myslim tim, ze to sleduju jako obycejnej vidlak a cekam jestli me film necim oslovi ci zaujme. nejsem z tech kteri dokazou ve filmu jednotlive posoudit kameru, strih a pod.. ja sem je obycejny divak, ktery to bere jako celek a jediny cim film muze posuzovat je to, ze uz mam dost nakoukano.
u me osobne je jeste jeden problem. sem (spis nevedomky) zaujaty vudci ceskym filmum. bude to asi tim, ze drive v ceskych filmech hrali skutecni Herci. nekdy se jich seslo i 5-10 v jednom kousku. a dnes? mame jeste nejake herce s velkym H? je smutny, kdyz ve filmu slusne hraje jen jeden clovek, byvaly herec beckovych roli, ktery mezi temi dnesnimy nymandy vypada jako A kvalita ....

zatim mam strach i z Kajinka, lezi doma a zatim ceka .... nez budu mit opravdu naladu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 307, 308, 309 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: