Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Crocop vs. Brendan Schaub v jednání pro UFC 128. Obě strany již souhlasili, k oficiálnímu potvrzení zbývá už jen podpis smlouvy:
http://kickboxing.blog.cz/1012/mirko-crocop-vs-brendan-schaub-v-jednani-pro-ufc-128
Tak toho jsem se bál...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
http://www.mediafax.cz/zahranici/3146172-Rusky-zapasnik-Zrzavy-Tarzan-pujde-v-Norsku-do-vezeni
Shodou okolností tady někdo postoval video s ním (ve starých zápasech, tuším). To je magor...
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Geroj napsal:
Crocop vs. Brendan Schaub v jednání pro UFC 128. Obě strany již souhlasili, k oficiálnímu potvrzení zbývá už jen podpis smlouvy:
http://kickboxing.blog.cz/1012/mirko-crocop-vs-brendan-schaub-v-jednani-pro-ufc-128
Tak toho jsem se bál...

proč?

Jako koho jinýho mu můžou dát kromě Nogueiry, který ho mu asi daj do poslendího fightu /moje domněka /? Na topku už to neni a dát mu zase někoho lehčího, tak každej bude remcat. Schaub je takový optimum mezitim, patří k lepším, ale na špičku má ještě kus cesty.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože ho porazí. :-)
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Protože ho porazí. :-)

njn, tak to už si nevybereš, zase má nějaký jméno, tak mu nemůžou dát nějakýho loupáka, to by musel zpátky do Japanu a nebo ať to zabalí, ale myslim, že do těch dvou zbývajících fightů ještě půjde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Minimálně do těch dvou určitě.
Turakam

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Geroj napsal:
Tak toho jsem se bál...

ech toto nem dobré, ale tak možno Mirko prekvapí, Schaub sa dá vypnúť:)
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

veru a ským by mal ísť? keď zápasí v UFC tak proste jednoduchého súpera mať nemôže...imho mal skončiť už po tom sfušovanom zápase s Barrym, to bol ukážkový zápas na odchod, Barry bol zneho tak mimo, že nechal staršieho pána 2x postaviť a nakoniec sa nechal uškrtiť, čo viac si mohol starnúci politik priať...takto ho ešte môže niekto dva krát vypnúť a bude rád ak si nebude musieť nechať za vybojované peniaze opravovať tvár...Dana vyhodil z UFC zápasníkov aj po omnoho zaujímavejších zápasoch ako tie ktoré predvádza Mirko od... vlastne odkedy tam nastúpil, resp odkedy mu dal Gonzaga slávny capák za ucho...
Turakam

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale zase až tak zlú bilanciu v ufc nemá, nemal pred zápasom s Mirom náhodou 4 win streak alebo tak nejak?, viem, že žiadne z týchto víťazstiev nebolo nič extra teda, ale aj tak + Dos Santa vcelku slušne potrápil. Ja Crocopa stále neodpisujem, ak je už konečne zdravotne ok, tak som len rád, nech mu tam tie highkicky ešte padajú, ale či to má ešte v hlave, to netuším.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neměl. Porazil ho Dos Santos, on naopak měl soupeře slabé, ale to je úplně jedno. Lidi ho pořád chtějí vidět, tak ho Dana logicky nevyrazil a řeči o nějakém odchodu nejsou na místě. Aspoň zápasí, na rozdíl od Fedora...
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozdíl bude v tom, že Fedor si udržuje ( ikdyž to nemá jak dokázat ) TOP úroveň. Jo, prohrál s Werdumem, ale rozhodně ne tak, že by na to neměl, odešla fýza, nebo by byl marnej. Tím větší škoda, že se nechal tak školácky nachytat a nebyl ten fight delší.
Ten CCho zápas s Barrym byl strašnej, to sem snad ještě neviděl větší ,,soucit,, v ringu. Snad se ukáže, že bylo dobře se vrátit, ale zatim to vypadá spíš na nic moc, nedej bože na odchod po X prohranejch zápasech. Mohl ukončit kariéru, udělat team,trénovat nástupce...
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Věc názoru. Mě se ten zápas líbil a to, že si Fedor udržuje nějakou výkonnost je pro mně jen virtuální realita. Já ho za poslední dva roky v žádném pořádném (vyhraném) zápase neviděl - Arlovski, Rogerts, oba kvalitativně někde jako Barry nebo Al-Turk. Nehledě na to, že Fedor by měl být kvalitativně někde úplně jinde, než Mirko.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Nehledě na to, že Fedor by měl být kvalitativně někde úplně jinde, než Mirko.

Tak on samozřejmě jinde je. Jejich fight by asi pro CCho nedopadl dobře, ať je Emperor nevyzápasenej jak chce ( dělá snad pořád aspoň vrcholově Sambo ne? ) Každýmu fanouškovi CC se ten fight líbil, to je jasný, když vyhrál, o to jak jim nejde. Mě to teda připadlo, že ho prostě Bary nechal ( protože jestli ho nechal 2x postavit ze země a jasné nevýhody, tak asi nemá v MMA co dělat )
Turakam

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nech si kto chce - čo chce vraví, sledoval som vtedy Barry vs Crocop live a pre mňa proste skvelý zápas, emócie, build up okolo, finish etc. tento zápas sa mi fakt páčil a reči, však ho nechal dvakrát postaviť, sú mi fuk:)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ACAB: Je mi fuk, co dělá vrcholvě, já myslím, že tak max. točí filmy. :-) Zajímá mě jen v ringu a tam mám jistotu v tom, že CC půjde proti obstojnému prospectovi a Fedor možná někdy v příštích deseti letech proti klukovi, kterého nikde nechcou, protože je hrozně škaredej. :-) A to má i v blbém Strikeforce minimálně jednu šanci všem ukázat, že to není jen o hypu jeho osoby...

Turakam: Jsem na tom stejně, podle mně super atmoška, zápas pro mně OK a důležitý je výsledek, ne kydy okolo...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: