Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 219, 220, 221 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
rozdíl bude v tom, že Fedor si udržuje ( ikdyž to nemá jak dokázat ) TOP úroveň.

To by me zajimalo co te k tomuhle presvedceni vede
Fedor je pro me posledni dobou jen obchodni znacka ktera je umele udrzovana pri zivote.

Fedor would kick Brock's ass!!!
Oh, actually i wanted type ''wouldnt''.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

výsledok je dôležitý jedine pre skalných fanúšikov, ak by sa na ten zápas Barry vs Cro cop pozeral niekto kto v živote nepočul o MMA (čo je v prípade najväčšej organizácie - UFC dosť možné) tak to vypne a pôjde pozerať krasokorčulovanie lebo tam zažije viacej akcie a pomyslí si že je to niečo "for pussies" takže Mirko je taká istá prežívajúca trademark ktorá už dlho nič neukázala ako fedor, jedine si nemôžem pomôcť ale ten Fedor mi je vážne sympatickejší, Mirko je v tom len pre prachy a vôbec sa tým netají...hnus velebnosti
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, zato Fedor to dělá z lásky ke sportu jednou za rok...

BTW Něco "for pussies"? Barry po zápase...

...zlomená ruka a noha. Evidentně teploušký zápas, ve kterém se nešlo naplno...
Turakam

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U mna bude vždy viac ten, ktorý bojuje min. 2 x do roka, a nevyberá si súperov a pod. ako niekto, kto len špekuluje a necháva rozhodnutia na pochybnom manažmente.
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 11:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fedor sa zveril zlému manažmentu, pozadie nám nie je jasné, môžme len špekulovať, z môjho pohladu je to tak, že M-1 ho dojí ako kravu, a tvária sa pred svetom, že "já nic ja muzikant" a fedorovi je to jedno ... zatial čo Mirco ohlasuje jeden comeback za druhým, za chvílu ich bude mať viacej ako rolling stones a kde chodí tade kváka, že Dana zneho spravil bohatého chlapa a pre Danu všetko a on vôbec nechcel ísť späť, ale nemôže nechať Danu v srabu...
barryho smola, že si o mirkovu hlavu zlomil ruku, keby si ju o neho nezlomil a vletel by na neho keď ho prvý krát poslal na prdel mirco dostane takú nakladačku, že sa schová niekde do ukrajinského parlamentu, blokne Danovo číslo a do smrti nespomenie MMA, lenže sám Barry bol toho tak mimo, že ho nechal postaviť sa...holt jeho chyba, nie každý zvládne knocknúť hviezdu dôb minulých ako Rich
...jo a o tom, že je to teplé som nehovoril nič, len že Mircove zápasy sú fakt nuda na sledovanie a je to tak, žije o zašlej slávy, inkasuje jeden šek za promo akciu za druhým a keď mu niekto natrhne kakáč povie, že nie je 100% fit a za všetko môže spoločnosť ktorá ho nútila zápasiť...taký chuck tomu vždy dal aspoň všetko išiel do toho naplno aj keď nato nemal, Mirco sa odkedy je v UFC snaží osrat systém a mať aj slávu, aj víťazstvo a peniaze
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořád to samé dokola - jediné, co je pro mě určující je to, že CC v tom ringu prostě je, i když třeba prohraje a Fedor ne.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 1:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je fajn, že je ti jedno, s kym tam je atd. Vybrat Fedorovi na fight Barryho, tak se tady každej upičuje že co to jako má znamenat Navic domluvit fight CCmu bude asi o galaxii jednodušší, než Fedorovi. Protože jednoznačně Fedora nezbrzdilo zranění, pokles formy atd. Co ho brzdí každej ví. Když vybírali Mirkovi soupeře, tak se každej klepal, jen aby nedostal nějakýho řezníka co by mu ukončil kariéru nadobro nepěkným KO. Mir byl ještě relativně v pohodě si myslim.
Já CCmu fandim, jeho zápasy se mě líbily vždycky, klidně at fajtí ještě 5 let, ale ať to není šaškárna, protože to si nezaslouží. Na druhou stranu zase nebudu tak zaslepenej fanoušek, že napíšu o fightu s Barrym, že to bylo něco extra. To rozhodně nebyl a o tom průběhu si každej udělá obrázek sám.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 1:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neřekl jsem extra, řekl jsem, že se mi líbil. Já mám do zaslepeného fanouška daleko, přečti si, co píšu jen na poslednách 2 stranách.

Domluvit fight Fedorovi je stejně jednoduché (obtížné), jako komukoli jinému. White to dokazuje na celé plejádě špičkových fighterů a žádná šaškárna a la Strikeforce se nekoná.

A naposled - CC je momentálně úplně jinde než Fedor (a to mimojiné i proto, že ještě do ringu leze, narozdíl od FE :-)) ), tak nesrovnávej dookola nesrovnatelné.

A Mir podle mně patří do UFC top pětky.
Majesty

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 1:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:

A Mir podle mně patří do UFC top pětky.

Konecne nekdo !
deemao

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Radši se podívám na chlapa, který jde do fightu jednou za rok a jde do něho naplno, než na chlapa, co tam jde dvakrát za rok si popovídat.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chci prostě Fedora, jako údajnou světovou špičku, vidět s fightery na jiném levelu, než jsou Arlovski (vyhaslejší, než CC), Rogers (hype nehorázného kalibru) nebo Werdum (jediný jeho pořádný soupeř za poslední 3 roky byl Dos Santos a ten ho knockoutoval, nepočítám samozřejmě FE).
deemao

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, tak to já bych si taky nic jiného nepřál, vždyť už jsme to tu kdysi rozebírali. Snad vyjde ten hw turnaj a bude se na co dívat..

Když už je řeč o tom hypu - Lesnar je další ukázkový případ a jak to tu na některé zabírá.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem napsal, protože se tady pořád srovnává CC s FE, což jsou v tuto chvíli už dvě nesrovnatelné veličiny.

Jenže i ten HW turnaj je v podstatě o ničem. Pořád se recyklují ti samí a nikdo nový zajímavý do SF nepřijde, protože by byl blázen.
deemao

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

UFC je jasná jednička, ale SF už je tu nějaké tři roky, stále žije a řekl bych, že se neustále pomalu posouvá dopředu. Chtělo by to nové, mladé a kvalitní borce a možná zkusit přetáhnout taky nějakou hype bomu typu Lesnar. UFC určitě nemá šanci dostihnout, ale mohlo by nabídnout alternativu k turnajům, které se sice odehrávají stále častěji, ale tím trpí i jejich kvalita. No a taky by se jim mohlo podařit udržet Ginu Carano, což bude v Americe taky asi dost velké lákadlo pro fanoušky.

EDIT: Ať tu jsou nějaké aktuality - Nick Diaz prodloužil smlouvu se Strikeforce:
http://strikeforce.com/news/2010/12/world-welterweight-champion-nick-diaz-signs-new-multi-year-agreement-with-strikeforce/
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deemao napsal:
Když už je řeč o tom hypu - Lesnar je další ukázkový případ a jak to tu na některé zabírá.

Promiň ale takovej Lesnar - Carvin. Nudil ses u toho zápasu ? Ať je Lesnar protěžovanej jak chce, na jeho fighty se prostě dá dívat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 219, 220, 221 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: