|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
NBD
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Fangorn

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
Tak co brňáci, čučíte na hokej?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
Brňák nejsem, ale doufám, že to Kometa otočí. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
Jo, uvidíme jak to dopadne, snad Kometa bude brát body _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 2:12 pm Předmět: |
|
|
Tak já samozřejmě počítám s vítězstvím PARDUBIC. Ale jsem rád, že jsou města jako Pardubice a Brno, kde lidi hokej milují. K čemu hrát ligu pro 3000lidí jako v Třinci, nebo Boleslavi?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 2:28 pm Předmět: |
|
|
No jak jsem sledoval záběry z tribun, tak ani ho.no  je to spíš společenský, než sportovní zážitek. Ale v televizi se na led bez reklam (v třeninách) hezky kouká, lidi fandí dost nahlas a hokej je od 2.tř hodně rychlej a pěknej na koukání.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 2:32 pm Předmět: |
|
|
Led úplně bez reklam a stejně tak dresy, jako v NHL, to by byla paráda. I když je mi jasné, že to u nás nepůjde...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
Škoda. Kometa se trápí. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
Dneska kolem 0°, konečně celkem pěkný den a "teplo", tak jsem se rozhodl umýt auto, odstranit sůl apod.
Tu výsledek  :
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|