|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 4:24 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Škoda. Kometa se trápí. |
jj sokda, jednu dobu meli tak pekne naslapnuto (byli dokonce na 2. miste tabulky) ale ted jedna prohra za druhou. Snad ta krize rychle pomine _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | daymoon napsal: | | Škoda. Kometa se trápí. |
jj sokda, jednu dobu meli tak pekne naslapnuto (byli dokonce na 2. miste tabulky) ale ted jedna prohra za druhou. Snad ta krize rychle pomine |
Jsou zranění hráči, to je v týmu vždycky krize
EDIT: navíc provoz týmu na 2. místě tabulky něco stojí (kometa s tim před sezonou moc nepočítala)... _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | EDIT: navíc provoz týmu na 2. místě tabulky něco stojí (kometa s tim před sezonou moc nepočítala)... | Prosím, rozveď to trochu. Jaký je faktický rozdíl mezi 2. a 6. místem? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | keba napsal: | | EDIT: navíc provoz týmu na 2. místě tabulky něco stojí (kometa s tim před sezonou moc nepočítala)... | Prosím, rozveď to trochu. Jaký je faktický rozdíl mezi 2. a 6. místem? |
Hlavně výplatní (největší položka v klubu) kdy je šňůra vítězná tak se vyplácí enormní prémie což za pár zápasů v řadě může klub dost "vyčerpat" _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
Mirio:
Pročti si příspěvky nad tebou moc jich zase neni _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 6:13 pm Předmět: |
|
|
Aha, sorry. Ale i tak tomu argumentu o provozu moc nerozumím. Jak se může negativně na hráčích projevit to, že se jim daří a tím pádem berou asi i více peněz?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 6:15 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Aha, sorry. Ale i tak tomu argumentu o provozu moc nerozumím. Jak se může negativně na hráčích projevit to, že se jim daří a tím pádem berou asi i více peněz? |
Začnou chlastat a utrácet víc za jídlo, přiberou a jsou pomalejší
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
Já už k tomuto nic kdo chce vědět víc ať mi napíše PM _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
B-Rabbit
|
Zaslal: ne leden 02, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Já už k tomuto nic kdo chce vědět víc ať mi napíše PM |
Svým způsobem ti rozumím jak to myslíš, ale osobně se mi to moc nepozdává..
Jednak o tom jestli vyhrají, nebo prohrají nerozhoduje vedení, které výplaty a potažmo i bonusy vyplácí, ale sami hráči.. A pokud by tomu bylo skutečně tak, tak pochybuji, že by hráči přistoupili na to, kdyby za nimi Zábranský došel s tím, že nejsou peníze na bonusy, takže bude lepší když teď 6 špílů prodáme a pak můžem zkusit zas něco urvat. I kdyby to mělo být tak jak říkáš (kvůli penězům), tak si myslím, že by bylo rozhodně efektivnější bonusy po vzájemné domluvě snížit a hrát na 100%, než něco vypouštět..
Jelikož se ve sportu pohybuji prakticky od malinka, tak netvrdím, že se zápasy občas neprodávájí (a určitě tomu tak je i v extralize), ale že by až v takové míře, tak to se mi nezdá..
Osobně největší problém spíš v tom, že Kometu táhne prakticky jen jedna lajna a pokud dostanou v zápase více než 3 goly, tak těžko vyhrávají...stačí se podívat na jejich výsledky kdy pouze několik zápasů dokázali vyhrát o 2 a více gólů..
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 7:20 pm Předmět: |
|
|
B-Rabbit : máš víceméně pravdu _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
Taky si nedělám iluze, že by se sem tam zápas neprodal, na druhou stranu v hokeji se (na rozdíl od fotbalu) ještě žádná taková aféra neprovalila, takže si rád myslím, že je to hlavně o sportu a ne o zákulisních spekulacíxh...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 9:52 pm Předmět: |
|
|
Mě mrzí, že Vám chyběl Dopita s Hubáčkem, ale jinak zaslouženě pro Pardubky. Rozdíl byl v rychlosti, bych řekl. Jakmile se vyčistil led, tak to bylo zřejmé. Tak jako tak s Brnem třeba počítat. Patří k tomu lepšímu v lize, jen mám pocit že více než jiná mužstva propadá krizím. Moc se v tom koupá. Špatně se vyrovnává s tím když ztratí prvotní náskok. Každopádně tenhle rok je play off jisté, takže good luck.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Mě mrzí, že Vám chyběl Dopita s Hubáčkem, ale jinak zaslouženě pro Pardubky. Rozdíl byl v rychlosti, bych řekl. Jakmile se vyčistil led, tak to bylo zřejmé. Tak jako tak s Brnem třeba počítat. Patří k tomu lepšímu v lize, jen mám pocit že více než jiná mužstva propadá krizím. Moc se v tom koupá. Špatně se vyrovnává s tím když ztratí prvotní náskok. Každopádně tenhle rok je play off jisté, takže good luck. |
Máš recht ale až se uzdraví Hubáček, Balej, Zubíček, Dopita bude to zas lepší, teď jsou ty ztráty veliký, snad se vyhnou předkolu play off _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 10:23 pm Předmět: |
|
|
Při brouzdání diskuzemi pod hokej. články mě dost zarazilo, kolik lidí Vás nemá rádo. Řekl bych, že po Spartě a "Růžička bandu" Brňáky dost propíraj. Tam, kde chodí plné haly, tam má být špičkovej hokej. Brno do ligy patří jako málokdo. To jak dlouho jste byli bez ligy byl tak trochu Váš hřích. Jinak pokud by Pardubky nepřišly o Haška, Sýkoru a Pivka...sázel bych na ně pro celkovej titul. (Ikdyž sázím na ně i tak  .) Koukal jsem teď na tabulku a bude to tedy pro Brno pekelnej boj o šestku..jde o to jak rychle se Vám to uzdraví.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|