njn, nic si z toho nedelej ....... ale aspon to uz vis a ted to vi i ostatni ....:-)
ale vazne, me je jasny ze se vetsine lidi takova muzika nelibi a kdyz uz by si ji poslechly, tak je odradi "zpev".
nadruhou stranu me obcas prekvapi kolik mych vrstevniku, ale i casto mladych tihne k "tvrdsi" muzice. hard rock az metal a jeho odnoze.
tak neco "lehciho"
no a neco pro holky ... tohle posloucha moje zena :)
Johne tohle nemůže říkat tohle je tak na vyvolání flamu. Můžš napsat že dle tvého názoru, ale tohle je topic o hudebních tipech ne o hádkách která skupina je nej :)
abych nebyl OT :)
Prosímtě, jdi už do hajzlu. To tvoje nepomínání si zkoušej doma. To byl fanouškovskej výlev ode mně, projevení lásky k té skupině a souhlas a podpora klukovi, co sem postnul půlku jejich diskografie. Je snad jasný že vždy člověk projevuje pouze svůj subjektivní názor. Flame tu vyvoláváš ty.Přestaň se do mě srát. Už mě to tvoje mentrování vytáčí. Nepotřebuju Gohana aby mě učil elementární pravdy takového stupidního charakteru.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru