|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne leden 02, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Taky si nedělám iluze, že by se sem tam zápas neprodal, na druhou stranu v hokeji se (na rozdíl od fotbalu) ještě žádná taková aféra neprovalila, takže si rád myslím, že je to hlavně o sportu a ne o zákulisních spekulacíxh... |
Extraliga možná, 1 liga vůbec a sport jako takovej? Stačí se podívat na poslední kolo 2 italské ligy a zápas Albinoleffe-Piacenza. Vyloženě prodanej zápas, kdy kurz na X byl den dopředu neuvěřitelných 1.40 Skóre bylo tušim v 77 minutě 3-2 a pak ejhle penalta a 3-3
Střízlivým odhadem se výsledky míň sledovaných lig ( zejména 2 a níž ) ví z 1/3 dopředu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne leden 02, 2011 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Tak mluvíme o hokeji a ne o druhé italské lize. Notabene Itálie |
notabene neni to tak davno, co muj znamej sazel na podplacenou X v nasi druhe hokejove lize a krasnych 3-3
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 11:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne leden 02, 2011 11:22 pm Předmět: |
|
|
ty jo už ani nevim, tuším to byla Kadaň , pár kol dozadu
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 11:24 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | ty jo už ani nevim, tuším to byla Kadaň , pár kol dozadu |
jo já jen že havl, brod se znojmem taky byla remíza 3:3 , z počátečního kurzu 4,2 to nakonec stáhli uplně
Na druhou stranu se nejde divit když třeba u jednoho týmu 1.ligy nedostali hráči od září zaplaceno _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 11:31 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | mirio napsal: | | Taky si nedělám iluze, že by se sem tam zápas neprodal, na druhou stranu v hokeji se (na rozdíl od fotbalu) ještě žádná taková aféra neprovalila, takže si rád myslím, že je to hlavně o sportu a ne o zákulisních spekulacíxh... | Extraliga možná, 1 liga vůbec a sport jako takovej? Stačí se podívat na poslední kolo 2 italské ligy a zápas Albinoleffe-Piacenza. Vyloženě prodanej zápas, kdy kurz na X byl den dopředu neuvěřitelných 1.40 Skóre bylo tušim v 77 minutě 3-2 a pak ejhle penalta a 3-3
Střízlivým odhadem se výsledky míň sledovaných lig ( zejména 2 a níž ) ví z 1/3 dopředu. | Já mluvím jen o hokeji, fotbal (speciálně český), mně nezajímá.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne leden 02, 2011 11:34 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Já mluvím jen o hokeji, fotbal (speciálně český), mně nezajímá. |
je to úplně šumák co je to za sport, hokej, fotbal, basket cokoliv, všude sou prachy a cinknutý špíly
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 11:37 pm Předmět: |
|
|
Zbytečně paranoidní. Nebo spíš s láskyplným vztahem ke konspiracím.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne leden 02, 2011 11:45 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Zbytečně paranoidní. Nebo spíš s láskyplným vztahem ke konspiracím. |
kdo ví a orientuje se, může se takovým komentům jen smát Johne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po leden 03, 2011 12:01 am Předmět: |
|
|
Mě spíš příjde legrační stylizování se mezi univerzálně zasvěcené. Navíc já netvrdím, že k takovým věcem nedochází, ale to co si popsal je nicneříkající.....Jak častý je to jev?.....Jsou všechny argumenty typu remíza 3:3?.....Takovejch řečí se vede milion ve všech hospodách. Pravda je že nikdo neví nic, jen někdo to nepředstírá, a někdo holt rád zasvěceně pomrkává. Jestli mi rozumíš Parde?
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po leden 03, 2011 12:10 am Předmět: |
|
|
Tak se hned neurážej  Máš asi sportovního ducha a Coubertain by z tebe měl radost. Asi nikdy nepřijmeš fakt, že se ve sportu ve velkým podplácí a divák občas sleduje opravdu jen divadýlko. Tvůj názor, já ti ho neberu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po leden 03, 2011 12:19 am Předmět: |
|
|
Máš pravdu, že se mi taková představa nelíbí. Ale vůbec jsem se neurážel.
Naposledy upravil Johncreasy dne po leden 03, 2011 12:41 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|