|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
S1M1
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 04, 2011 6:46 pm Předmět: Re: Chytré drogy |
|
|
čerstvý vzduch, pauza, sport, duševní rovnováha, fyzická námaha jako relaxace... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út leden 04, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
piracetam funguje dobre a da sa zohnat bez predpisu. Inak na zapade strasne leti modafinil, bohuzial som to nikdy nevedel zohnat takze k tomu ti neviem nic povedat. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: út leden 04, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
docela chvála je na žvýkací tabák, anebo si můžeš dát OBČAS trošku trávy, to ti taky neuškodí a uleví od problémů
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út leden 04, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | | docela chvála je na žvýkací tabák, anebo si můžeš dát OBČAS trošku trávy, to ti taky neuškodí a uleví od problémů |
myslím, že on potřebuje něco co ho nakopne a né něco s čím na vše zapomene
Zkus zelený čaj, lecitin (zlepšil mi dost výrazně pamět, ale musí se brát ve velkých dávkách, tudíž doporučuji koupit někde v e-shopu jinak tě výjde dost draho) a taky aminokyselina taurin by mohla pomoct
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út leden 04, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
Z nelegalnich Methamphetamine, ale ten bych nedoporucoval, z legalnich Mephedróne, ten je zatim legalni a levny.
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne út leden 04, 2011 8:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út leden 04, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
Nootropic mas k dispozici celou radu
Vinpocetine ( Cavinton forte )
Selegilin ( Cognitiv )
Piracetam ( Nootrop )
Dihydroergotoxin ( Hydergine )
Sulbuthiamin ( Arcalion )
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út leden 04, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
Nebo zkus Speed 8, ten me celkem pomahal kdyz jsem se ucil na maturitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Čebyšev
|
Zaslal: st leden 05, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
Myslíte, že se dá ještě sehnat fermetrák?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tor
|
Zaslal: st leden 05, 2011 3:07 pm Předmět: |
|
|
dost dobrý je Genio of firmy Wellstar, ale nahovno se to shání. Neočekávej zázraky že tě to naučí samo, ale fakt je že na soustředěnosti a koncentraci se to projeví brutálně. Každopádně to žádná "droga" neni
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st leden 05, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
nedalo mi to, a koupil jsem si ten "váš" piracetam a je tu napsané, že vedlejší účinky mohou být, přibírání na váze... projevilo se to na někom? Nebo máte s tím nějaké negativní zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st leden 05, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
Bral jsem cca 6 g denně a jediný účinek, který jsem pocítil, byla horší srážlivost krve.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st leden 05, 2011 8:25 pm Předmět: |
|
|
píší tady dospělí max. 2 tablety 2x denně... já jako mladiství to mám brát jak? Tady to nepíší
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st leden 05, 2011 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | píší tady dospělí max. 2 tablety 2x denně... já jako mladiství to mám brát jak? Tady to nepíší |
Pokud se ptáš takhle, tak bys s tím raději neměl experimentovat vůbec...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|