Muscle women

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 269, 270, 271 ... 450, 451, 452  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Muscle women  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> Muscle women
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
katushka

PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2010 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
Jen sem tím myslel že se mi matka líbí víc než její dcera. Zuzana je v 50 moc hezká a přitažlivá.

souhlas
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Culda13

PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2010 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u mě jasně máma - je to sakra kus ( co další foto ?)
nommo

PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2010 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
u mě jasně máma - je to sakra kus ( co další foto ?)

dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TADY BYL NOVOROČNÍ ÚKLID NEBO CO ?
CIZO

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Obrázky ti tu zůstaly tak neremcej

Derek Poundstone
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na té poslední fotce dělá Zuzana co?
maria

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
TADY BYL NOVOROČNÍ ÚKLID NEBO CO ?

Matheus

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

snad se nikdo neurazí když sem dám tohle... ale všimli ste si že je holčina celkem ve formě
když jsem na to koukal kdysi tak jsem to tak nedokázal ocenit, ale teď bych řekl že si zaslouží trošku pozornosti a zájmu v tomhle topicu.

Bronwyn

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matheus napsal:
snad se nikdo neurazí když sem dám tohle... ale všimli ste si že je holčina celkem ve formě
když jsem na to koukal kdysi tak jsem to tak nedokázal ocenit, ale teď bych řekl že si zaslouží trošku pozornosti a zájmu v tomhle topicu.

Koukam ze choreografie prevzata z Flashdance. Mimochodem Flashdance z 80. let ukazuje i zeny v posilovne (tanecnice tam v jedne scene chodily makat do takove hodne underground posilovny).....

Jinak forma moc hezka - ale presne o tom mluvim, podle me je tohle telo normalni zeny a pokud nejaka chce zlepsit postavu, tak bych ji doporucila aby se snazila vypadat takhle. Rozhodne bych to ale neoznacovala jako "muscle" nebo "svalnatou" - protoze pak se divite ze ty zenske do posilovny nechteji, kdyz vidi ze i takhle stihla holka je oznacovana za svalovce....... Tohle je podle me normalni, pekna zdrava forma pro zenu......
Spazik

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bronwyn napsal:

Koukam ze choreografie prevzata z Flashdance. Mimochodem Flashdance z 80. let ukazuje i zeny v posilovne (tanecnice tam v jedne scene chodily makat do takove hodne underground posilovny).....

Jinak forma moc hezka - ale presne o tom mluvim, podle me je tohle telo normalni zeny a pokud nejaka chce zlepsit postavu, tak bych ji doporucila aby se snazila vypadat takhle. Rozhodne bych to ale neoznacovala jako "muscle" nebo "svalnatou" - protoze pak se divite ze ty zenske do posilovny nechteji, kdyz vidi ze i takhle stihla holka je oznacovana za svalovce....... Tohle je podle me normalni, pekna zdrava forma pro zenu......

Bohužel máme rok 2010, a žebříček toho, co je normální je trochu posunutý, 90%+ ženských v ČR je tučnějších než Geri v tom videu :-) Tudíž ji většina lidí bude považovat za velmi vyhublou a svalnatou :-)
A já se ani nedivim, když vidím v suprmarketu, co tam lidi kupujou za krávoviny k jídlu.
btw. začátek klipu je samozřejmě odkaz na flashdance:)
Bombay

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Věc názoru.
Na mě je v tomto klipu
a) příliš hubená
b) a tím i její svalnatost tak nějak vystoupí, což se někomu nemusí líbit (mně:)

Pokud bych měl doporučit někomu zlepšit postavu ve fitku, tak klidně takto, ale trošku přidat na váze.

Jinak celkově třeba u mě je představa ideální ženy zcela odlišná.
Bosi

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 7:06 pm    Předmět: Geri Odpovědět s citátem

POZOR pánové!!!
Nechci vám kazit iluze, ale jako Geri skutečně nevypadá a hlavně by neměla vypadat většina žen. Podobně jako např. Ally McBeal a spousta dalších "obdivovaných hereček/zpěvaček/modelek" trpěla poruchami přijmu potravy.
Doufám, že si alespoň část z vás uvědomuje, že za pěknou postavu občas nemůže jen dieta a dřina v posilovně, ale taky zvracení, odpírání si jídla, probrečené noci, naprostá ztráta sebevědomí, apod.
Sice netuším v jaké fázy přípravy (hladovění) se nacházela Geri během natáčení tohoto klipu, ale opravdu bych nechtěl, aby se ženy inspirovali jejím postupem na získání perfektní postavy.

A teď do mě ...
NBD

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to fuj
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aaaaale fuj... je super
Andre88

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:38 pm    Předmět: Re: Geri Odpovědět s citátem

Bosi napsal:
POZOR pánové!!!
Nechci vám kazit iluze, ale jako Geri skutečně nevypadá a hlavně by neměla vypadat většina žen. Podobně jako např. Ally McBeal a spousta dalších "obdivovaných hereček/zpěvaček/modelek" trpěla poruchami přijmu potravy.
Doufám, že si alespoň část z vás uvědomuje, že za pěknou postavu občas nemůže jen dieta a dřina v posilovně, ale taky zvracení, odpírání si jídla, probrečené noci, naprostá ztráta sebevědomí, apod.
Sice netuším v jaké fázy přípravy (hladovění) se nacházela Geri během natáčení tohoto klipu, ale opravdu bych nechtěl, aby se ženy inspirovali jejím postupem na získání perfektní postavy.

A teď do mě ...

Brrr! Odpírání si jídla!!!
Myslím,že to v tomto případě není tak zlé.Na správném místě má tuku akorát.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Muscle women Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 269, 270, 271 ... 450, 451, 452  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: