Chytré drogy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Chytré drogy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Chytré drogy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
nedalo mi to, a koupil jsem si ten "váš" piracetam a je tu napsané, že vedlejší účinky mohou být, přibírání na váze... projevilo se to na někom? Nebo máte s tím nějaké negativní zkušenosti?

8 g piracetamu denně před státnicemi v kombinacemi s lecithinem a gingkem. Pil jsem hodně vody a pil maté - subjektivně jsem se cítil déle soustředěný, ale nic světoborného to nebylo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Study

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak vidím, budu to muset brát asi ve velkých dávkách - zítra to zkusím...

btw mám si svoji denní dávku vzít hned? nebo rozdělit třeba na 3 ráno 3 odpoledne?
cocman

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozdelit
Study

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, víc vědět nepotřebuji - zatím díky za info
MSG

PříspěvekZaslal: pá leden 07, 2011 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel jsem snad všechno. Hlavně kvůli tzv. lucidnímu snění. Závěry jsem sepsal sem: http://msg.mysteria.cz/doplnky.htm

Nicméně chte to brát asi tak měsíc, než se to začne měnit...

Každopádně nečekej žádný sci-fi. Je to jako s tělem - základ je kvalitní jídlo + cvičení + odpočinek. PAK má cenu brát suplementy. Takže klid, odpočinek, relaxace, kvalitní jídlo, pak vitamíny (na hlavu hlavně béčka) a pak teprve smart drugs.

Já jsem "jel" tohle:

- bezprostředně po snídaní - 1xvit.C (500mg), 2xPiracetam (1600mg), 1xDL-PA (375mg) (pouze prvních 7 dní každých 14 dnů)
- dopoledne (cca 2 hod. po snídani) - 1xB - komplex, 1xB6 (20mg), 1xB12 (100µg), multiminerál (Mg, Zn, Ca)
- dopoledne, před obědem - 1xDMAE (130mg)
- bezprostředně po obědě - 1xDL-PA (375mg) (pouze prvních 7 dní každých 14 dnů)
- odpoledne - 2xPiracetam (1600mg), 1xB - komplex
- před večeří - 1xDMAE (130mg)
- bezprostředně po večeři - 2xL-Tryptofan (375mg)
- pozdě večer (2 hod. po jídle) - Lecitin (granulát)
Omega3 (Epavit), L-Teanin, Gingko - příležitostně

btw: kde se sežene Selegilin? To je jen na předpis, sháněl jsem ho a smůla.
Tentron

PříspěvekZaslal: pá leden 07, 2011 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

twe z toho ti musela explodovat hlava ne?
Gohan

PříspěvekZaslal: pá leden 07, 2011 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je to tne Lucid Dream? Jako četl jsme, ale zajímalo by mě jak to popíše někdo kdo to měl
Spazik

PříspěvekZaslal: pá leden 07, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejně žádnej prášek z vás Einsteiny neudělá
Jinak o gingku jsem někde slyšel, že je to pěkná bouda, účinek 0 a je to drahý jak prase :-)
Vittus

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to možná krapet OT ale chtěl jsem se zeptat Váš názor na šalvěj divotvornou...Ne hulit ale žvýkat.
Cerfik

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vittus napsal:
Je to možná krapet OT ale chtěl jsem se zeptat Váš názor na šalvěj divotvornou...Ne hulit ale žvýkat.

přestaneš vidět kámoš si jí takhle žvýkal, jestli to přehnal.. ale potom i IC měl zobrazení na monitoru přilížený na 400% a stejně špatně viděl po 2 dnech v pohodě, ale možná bych to neriskoval, ale je to teda jediný co o šalvěji vím.
psylocin

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kamos podla mna zvykal durman nie salviu...ucinok salvie je pri zuvani maximalne par hodin .... zuval som to, zaklad je nevypluvat sliny a drzat to vsetko v ustach (20min) az do nastupu prvich priznakov, potom mozes prehltnut...ucinky su slabsie ale podstatne lepsie kao fajcenie, to je take zmetene a vela si z toho nepametas, pri zuvani je to viac kontrolovatelne a povedal by som to ze sa do toho da ponorit kdezto pri fajceni si do toho doslova hodeny

Pyracetam som bral cez skuskove aj perd maturitou a dost mi to zlepsilo sustredenost a vydrz pri uceni...nie na dlhodobe ale narazove branie sa dava 8g denne (ja som daval 3x2 1200mg tablety)
Cerfik

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

psylocin napsal:
kamos podla mna zvykal durman nie salviu...ucinok salvie je pri zuvani maximalne par hodin .... zuval som to, zaklad je nevypluvat sliny a drzat to vsetko v ustach (20min) az do nastupu prvich priznakov, potom mozes prehltnut...ucinky su slabsie ale podstatne lepsie kao fajcenie, to je take zmetene a vela si z toho nepametas, pri zuvani je to viac kontrolovatelne a povedal by som to ze sa do toho da ponorit kdezto pri fajceni si do toho doslova hodeny

Pyracetam som bral cez skuskove aj perd maturitou a dost mi to zlepsilo sustredenost a vydrz pri uceni...nie na dlhodobe ale narazove branie sa dava 8g denne (ja som daval 3x2 1200mg tablety)

Asi jo hele, jsem si to splet, jak jsi to napsal tak mi to teď došlo, pardón
MM-1

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja skousel guaranu. Prvne jsem ji koupil v tabletach od guaranaplus.cz cos byl shit protoze to je extra drahy + mini davky. Pak sem si koupil normalne sypanou a experimentoval s davkama 5-10g. U 10 gramu sem se nemohl soustredit ale neusnul jsem. U 5g me to celkem prijemne nakoplo ale nic moc od toho taky necekej.

Dalsi zen sen. Udajne jeden z nejlepsich na svete je 6 letech od firmy taiwan TCM. Vyzkousel jsem i odvar z 15-20g tohoto zensen a absolutne nic jsem necitil.

100% rakytnikova stava by taky pry mela nakopnout, ale zase nic ani po poziti 250ml za den. (tomuhle sem snad ani neveril)

Z kofeinu protoze na to nejsem zvyklej jsem se akorat posral, ale nejakej ucinek to asi melo mozna placebo.
tasoun

PříspěvekZaslal: so říjen 12, 2013 11:45 am    Předmět: Moje zkušenost s DMAE Odpovědět s citátem

Tak na doporučení z fóra jsem vyzkoušel ten DMAE výrobek, nejprve z lékárny, po využívání celého balení jsem se postupně cítil svěžeji, pak známý objednal DMAE v práškové formě někde z aukra a musím říct, že s výrobky z lékárny je to nesrovnatelný. Nástup účinku rychlejší, pravda užíval jsem i b-komplex a lecitin, ale to i u těch toboletk z lékárny. Řekl bych že jsem díky tomu ožil a lépe snáším i dny, kdy je méně slunce a počasí, že by psa nevyhnal. I v tyto dny chodím běhat a užívám si na čerstvém vzduchu. Na změny slunečního svitu jsem byl hodně citlivý, zimu jsem vždy přetrpěl, pokud bylo zakaboněno bez azůra. Z piracetamu jsem většinou hodně roztěkaný a v neklidu, někdy jsem cítil horko do hlavy a pozitivní účinky na psychiku nebyly až takové, že by převyšovaly ty nepříjemný stavy. S DMAE se mi zlepšila paměť i rychlost odpovědí, taky pokožka.
Co se týče výkonu, tak běhám 4x týdně 16 kilometrů, namísto předchozích 12-13km a to jen, když jsem se donutil... Super věc.
A pro mozek jednoznačně blaho, rád řeším různé hlavolamy, IQ otázky a rébusy, s radostí jsem se pustil do věcí, které jsem dřív nedořešil. Škoda, že tohle nebylo běžný před patnácti lety, kdy jsem promoval, určitě by to bylo s lepšími výsledky...
Účinky bych přirovnal, tak jako už někdo zde na fóru, ke kofeinu, člověk je nabuzený, lačný po informacích, dobře je zpracovává a vyhodnocuje, ale narozdíl od kofeinu účinek neupadá a navíc u kofeinu ať už z guarany nebo v tabletách jsem byl vždy strašně roztěkaný, nabuzený ale roztěkaný, ne-dobře se mi koncentrovalo. Pokud jsem si nedal kofein, tak ze mně ten den nic nebylo, mnohem větší únava než kdybych kofein nebral. DMAE když vynechám, nebo na pár měsíců přestanu, tak jsem zcela normální, tím myslím nevyčerpaný z předešlého užívání jako u kofeinu. Po kofeinu se mi taky špatně usínalo a spánek nebyl plnohodnotný, pořád nějaké převalování, buzení atd... S DMAE, když večer ulehnu, tak ráno vztanu odpočatý plný sil. Jo a sny, tak živý jsem měl snad jen v dětství, zdá se mi, že je můžu i ovládat.... Trošku mi to celé připomíná ten český film - Brainstorming - "dementnímu" 70 otci, který nekomunikoval, pomočoval se ... zkoro na umření. Objednali mu tablety z US nebo odněkud a z dědka se stal mladík, začal mluvit, zajímat se o dění ve světě, kultuře, o vnoučata, usmířil celou rozhádanou rodinu ... Kdo tohle čte a nevyzkoušel to, tak si řekne, že jsem asi nějaký zfetovaný blázen. Ale opak je pravdou, stravuji se zdravě, nekouřím, alkoholu se napiji jen svátečně a léky všeobecně neužívám, když mě bolí hlava, tak piji hodně vody nebo jdu spát, pokud to jde.
Kuchis

PříspěvekZaslal: so říjen 12, 2013 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ritalin.Ale po jedne zkušenosti už nikdy vic.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Chytré drogy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: