Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 230, 231, 232 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak, musí ho sprostit nebo mu trest zkrátit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ursus.

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hm, a ako to chcu osefovat? vitazi idu o mesiac na dalsom evente? hadam len ze (ne)budu vojny, aby potom nedostali 3mesacny distanc aj ked vyhra, no chapete co chcem povedat ..

ale inac

WARRR
dabel

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Barnett musí nejdříve před komisi kvůli Hopsinkám, takže ještě není jisto.

Proč má champ v prvním kolem něco jako interim champa netuším, ale je mi to fuk, protože chci vidět AO se slušným grapplerem. Werdum je sice podle mně onedimensional a moc šancí nemá, ale tenhle matchup mě fakt zajímá hodně. A jsitě, je to proto, že FW porazil FE...

Rozhodne nesouhlasim s tim ze je Werdum one dimensional a myslim ze to podtrhujou i jeho vysledky. TKO Vera i Gonzaga, vyrovnanej standup se Silvou. Urcite nedosahuje kvalit Overeema, zato grappling prvotridni. Myslim ze to muze bejt hodne vyrovnanej zapas.
Martin.L

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja si dokonce myslim, ze pokud k zapasu pristoupi podobne vychytrale jako k fightu s Fedorem, tak bude mit Reem problem. Pokud nebude mit Werdum smulu a Ali ho svym GnP nezatluce dva metry pod zem, tak pri leharu mu davam velke sance. A videt Reema klepat po armbaru, uff to je sen. Druha vec je, ze bych rad videl finale Reem x Fedor takze Werdumoj fandit nebudu. Ikdyz by to Fedoroj na celkovou vyhru davalo vetsi sance, neverim ze by ho Werdum dal dvakrat po sobe.

Kazdopadne at ziji spekulace, ale kolem takoveto skvostne udalosti jako je turnaj HW se rad necham unest :)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dabel napsal:
mirio napsal:
Barnett musí nejdříve před komisi kvůli Hopsinkám, takže ještě není jisto.

Proč má champ v prvním kolem něco jako interim champa netuším, ale je mi to fuk, protože chci vidět AO se slušným grapplerem. Werdum je sice podle mně onedimensional a moc šancí nemá, ale tenhle matchup mě fakt zajímá hodně. A jsitě, je to proto, že FW porazil FE...
Rozhodne nesouhlasim s tim ze je Werdum one dimensional a myslim ze to podtrhujou i jeho vysledky. TKO Vera i Gonzaga, vyrovnanej standup se Silvou. Urcite nedosahuje kvalit Overeema, zato grappling prvotridni. Myslim ze to muze bejt hodne vyrovnanej zapas.
Myslíš ty tři roky staré výhry? :-) Historie je fajn v dějepise, ve fightu neznamená nic.
deemao

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se snad dá očekávat, že se za ty tři roky ještě zlepšil ve strikingu, ne? Mirio, ty jsi nějaký negativní poslední dobou :).
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo se mohl zhoršit. :-)

EDIT: A ke Strikeforce jsem negativní, nemám ji rád.
ygg

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alistar na zem sám od sebe nepůjde .... by byl blbej, stačí mu prostě stát a Werduma naklepávat a v poklidu vyhrát na body, max mu tam zazdí to své koleno a půjde na párek. Fedor byl natěšenej a nevyzápasenej, tak tam vlítnul, a i on měl rázem po piči ... tohle už s Werdumem podle mě nikdo neudělá.

A že by se Werdumovi povedl takedown ... no, možný je všechno, ale rozhodně bych na to nevsadil.
deemao

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A to já mám Strikeforce rád:)

Včera jsem se podíval na první vzájemný zápas AO s Werdumem. Kolena na něj asi platit díky jeho výšce nebudou, Overeem je zkoušel, ale v podstatě bez výsledku. Na zemi v guardu taky nebyl nic moc schopný vymyslet, Werdum mu skvěle kontroloval ruce a bránil se. V druhém kole už ale Alistairovi evidentně docházela fyzička, což taky možná nakonec rozhodlo. Na tenhle zápas se taky dost těším.
ygg

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já na ten fajt kouknul teď taky a .... je to s ohledem na únor na pytel. AO je dneska někde úúúúúplně jinde.
Jen k těm kolenům, Alistar je dělá v klinči a díky tomu, že jako megahovado je schopen tu hlavu stáhnout dolů skoro každému, nejaká výška moc roli nehraje (to tak jedině se Semmym). Osobně si myslím, že nikoho horšího Werdum dostat nemohl.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím, srovnávat formu AO předtím a teď je jako srovnávat formu CC předtím a teď (jenže naopak ).

Naposledy upravil mirio dne čt leden 06, 2011 9:21 am, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tak já na ten fajt kouknul teď taky a .... je to s ohledem na únor na pytel. AO je dneska někde úúúúúplně jinde.
Jen k těm kolenům, Alistar je dělá v klinči a díky tomu, že jako megahovado je schopen tu hlavu stáhnout dolů skoro každému, nejaká výška moc roli nehraje (to tak jedině se Semmym). Osobně si myslím, že nikoho horšího Werdum dostat nemohl.

Len aby zas Werdum dačo nevymyslel, nejaké to zraneníčko a pod., ale ked k zápasu pristúpi - Alistair ho zadupe do zeme, čo je krutá realita, kludne si ho nechá postaviť, ked Werdum bude čakať vyvalený, AO je sice nasypaný, že hruza, ale od sprostého či neskúseného fightera má daaaaaaaaleko.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
AO je sice nasypaný, že hruza.

tak se třeba za 3-4 roky dočkáme ,, Bobbó Overeema ,,
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt leden 06, 2011 12:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ygg napsal:

Len aby zas Werdum dačo nevymyslel, nejaké to zraneníčko a pod., ale ked k zápasu pristúpi - Alistair ho zadupe do zeme, čo je krutá realita, kludne si ho nechá postaviť, ked Werdum bude čakať vyvalený, AO je sice nasypaný, že hruza, ale od sprostého či neskúseného fightera má daaaaaaaaleko.

Tak ten zápas můžou zrušit když už víme nejen jak dopadne, ale i jak bude probíhat. A Overeema pro jistotu prohlásíme doživotním šampionem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 230, 231, 232 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: