|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po leden 03, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | tysonek napsal: | kašlu na svaly, naopak žádný nechci a co mám bych s klidem rozdala , jde jen o váhu |
s nami ženami to je sranda, toto som chcela v lete, teraz zas nie
keď už nie som mladá a krásna, budem aspoň svalnatá |
ale prosím tě jsi kočka nic neřeš, já svly nechci ale mě se to sviňa drží a to necvičim skoro
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po leden 03, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | tysonek napsal: | kašlu na svaly, naopak žádný nechci a co mám bych s klidem rozdala , jde jen o váhu |
beru vsechno, kazdy deko |
ustiňáku klidně!!!! převším nohy rozdám
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 03, 2011 1:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po leden 03, 2011 1:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 05, 2011 6:29 pm Předmět: |
|
|
2x3 opakovani hodne pomalych drepu z vlastni vahou tela mirne pod paralel _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 05, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
Zkouška z práva za 1 , Pojem a znaky trestného činu a Základní lidská práva a svobody podle Listiny základních práv a svobod. To mi dnes udělalo radost. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st leden 05, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | U silových sportovců se strečink musí vhodně omezit | _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: st leden 05, 2011 10:36 pm Předmět: |
|
|
za 1mesic a 8 dnu mesic sem zvetsil hrudnik o 6cm ...yeahh :D
a bricho o 3 cm : ( ( _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st leden 05, 2011 11:10 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | tak môže mať pravdu ale ta chyba bije do očí |
strašně mě to sere
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 1:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
Draper: myslel jsem Citronův post (zvýraznit celej jeho nesmyslnej přííspěvek ), nikoliv tvůj
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
Ten Citronový banánovník - nějaký starší člen fora s banem či kdo? _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Draper: myslel jsem Citronův post (zvýraznit celej jeho nesmyslnej přííspěvek ), nikoliv tvůj |
aha tak to promin
Zacharo: Supporter _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|