ok, konecne to trochu chapu, ale stejne to je saskarna nehoraynyho razeni :))
šaškárna... jo, asi jo :D Já na to koukám už dva roky (PPVs, RAW, SD ... NXT a Superstars nesleduju) a je to prdel. Taky mám zkouklý starší ppvs a povedený zápasy lidí jako právě The rock, Goldberg...
Jinak teď to upadá kvůli PG ratingu a wwe health policy, kdy zakázali údery židlí na hlavu apod. Je to dělaný dost pro mládež no...
Nejsem si tím jistej, ale myslím, že Goldberg regulerně neprohrál jedinej zápas - tím myslím, že bez cizí pomoci, diskvalifikace apod. Byl to v tomhle ohledu asi nejdominantnější wrestler v historii =)
Nejsem si tím jistej, ale myslím, že Goldberg regulerně neprohrál jedinej zápas - tím myslím, že bez cizí pomoci, diskvalifikace apod. Byl to v tomhle ohledu asi nejdominantnější wrestler v historii =)
"Nejen, že držel WCW U.S. i World Title současně, ale dokázal se vybičovat až na 173 výher ku 0 proher!!! Až dlouho poté, poražen nekompromisním Nashem, se na chvilku stáhl. "
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
"Nejen, že držel WCW U.S. i World Title současně, ale dokázal se vybičovat až na 173 výher ku 0 proher!!! Až dlouho poté, poražen nekompromisním Nashem, se na chvilku stáhl. "
jako ted se koukal, že prohrál svůj 1.zápas... ale to se nepočítá, protože to byl dark match (nebyl v TV), takže asi opravdu nebyl poraženej v čistym zápase
Ta atmosféra u finálových zápasů musí být neskutečná. Někde jsem četl, že počet diváků suveréně převyšuje jakékoliv jiné sportovní akce, respektive fotbalové zápasy se můžou jít zahrabat i co do atmosféry.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru