|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
No to jsou fakt idioti, ale kdovi jaky meli duvod.
Btw finale tipuju AO vs Barnett, a vyhraje samozrejme nas milovany cernousek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
Old school časy Pride, kraľovania Fedora etc. sú preč, čo však akoby starý fandovia odmietajú priznať, zmenilo sa toho dosť, a žiaľ ani jeden zo štvorice CC, Féďa, Big Nog (asi najzničenejší), Wandy (toho pomaly vyvoláva každý druhý, aby si spravil meno) ani zdaleka nedosahuje výkonnostný štandart, ktorý ich urobil legendami, napriek tomu, že ani jeden nie je až tak starý, roky fightov sa na nich dosť podpísali. Avšak Fedor tento rok dostane príležitosť opäť napraviť svoju reputáciu, ked sa konečne uráči vstúpiť do oktagonu, u ostatných to nevidím ružovo, ale CC by sa mohol teda ešte hecnúť a toho Schauba potrápiť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
Fedora bych z toho seznamů fajterů za zenitem rozhodně vynechal, to, že nezápasí, zrovna v jeho případě neznamená, že na to nemá
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Fedora bych z toho seznamů fajterů za zenitem rozhodně vynechal, to, že nezápasí, zrovna v jeho případě neznamená, že na to nemá |
Boze ty jsi faskt naivni diehard fanda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
Nechapu proc na Fedora porad nasazujes. Tvrdis jaky ses jeho fanda a kde muzes tam po nem plivnes.Viz treba poznamka o tom jak se nekdo nekomu vyhyba. Netvrdim ze jeho management je idealni a taky me to sere, ale pochybuju ze on se doma honi nad tim, ze nikomu nic dokazovat nemusi. On neni zadny internet hero, ani tluc huba. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | Fedora bych z toho seznamů fajterů za zenitem rozhodně vynechal, to, že nezápasí, zrovna v jeho případě neznamená, že na to nemá |
Boze ty jsi faskt naivni diehard fanda. |
jasně klučíku, víme že ty rád černouška
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: |
Nechapu proc na Fedora porad nasazujes. Tvrdis jaky ses jeho fanda a kde muzes tam po nem plivnes.Viz treba poznamka o tom jak se nekdo nekomu vyhyba. Netvrdim ze jeho management je idealni a taky me to sere, ale pochybuju ze on se doma honi nad tim, ze nikomu nic dokazovat nemusi. On neni zadny internet hero, ani tluc huba. |
heh ale asi mu na vrcholových výzvach v športe asi naozaj už až tak nezáleží, bo toto si nechať zo sebou robiť, čo on za posledné roky, však je to na smiech, sú ludia, ktorí zo svojho mena a pod. dokázali vytrieskať maximum, niektorým na tom zjavne nezáleží. Každopádne je to v tomto prípade len jeho vec. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
Douglas: Proboha, Fedor byl snad nejlepší na světě v tom, co dělal, což je fight a jako fighter, by se snad měl taky prát, aby to ostatním neustále potvrzoval, ne? Podívej se na bratry Kličkovy - taky jsou v boxu nejlepší a myslíš, že chodí do ringu jednou za rok a ještě proti druhé lize? Ne! A to je to, o čem pořád mluvím!
A proto se mi líbí třeba Overeemův přístup k věci - jen mi to tam sázejte, já půjdu s kýmkoli, ať je to v K-1 nebo v MMA, viz. prohlášení - chci Werduma (když FE nejde...).
Mimochodem - s tím "fandou" opět přeháníš. Nikde jsem nenpsal, že jsem "bůhvíjaký Fedorův fanda", jen to, že jsem prostě jeho fanoušek (a ano, jen za dobu v PRIDE). To je celé.
Naposledy upravil mirio dne čt leden 06, 2011 8:05 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Douglas: Proboha, Fedor byl snad nejlepší na světě v tom, co dělal, což je fight a jako fighter, by se snad měl taky prát, aby to ostatním neustále potvrzoval, ne? Podívej se na bratry Kličkovy - taky jsou v boxu nejlepší a myslíš, že chodí do ringu jednou za rok a ještě proti druhé lize? Ne! A to je to, o čem pořád mluvím!
A proto se mi líbí třeba Overeemův přístup k věci - jen mi to tam sázejte, já půjdu s kýmkoli, ať je to v K-1 nebo v MMA, viz. prohlášení - chci Werduma (když FE nejde...). |
jj táto jeho obnovená attidue súvisiaca s momentálnym absolútnym sebavedomím vyplývajúcim z dosiahnutých úspechov sa páči aj mne, ale nebolo to tak vždy:)) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Podívej se na bratry Kličkovy - taky jsou v boxu nejlepší a myslíš, že chodí do ringu jednou za rok a ještě proti druhé lize? Ne! A to je to, o čem pořád mluvím!. |
jen proti borcum ze 70 fleku na boxrec navíc za neskutečný prachy a pořád doma
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
Víš dobře, jak to v boxu chodí. Je to o vyzyvatelích a taky samozřejmě penězích, ale hlavní je, že v tom ringu prostě vždycky jsou a pokaždé jdou o titul (y).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 8:13 pm Předmět: |
|
|
a čo sa kludne môže stať, že pyramída nech vyzerá akokoľvek slubne či nie, sa nedopracuje ku koncu a na niečom, niekom určité fighty padnu... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Douglas: Proboha, Fedor byl snad nejlepší na světě v tom, co dělal, což je fight a jako fighter, by se snad měl taky prát, aby to ostatním neustále potvrzoval, ne? Podívej se na bratry Kličkovy - taky jsou v boxu nejlepší a myslíš, že chodí do ringu jednou za rok a ještě proti druhé lize? Ne! A to je to, o čem pořád mluvím!
A proto se mi líbí třeba Overeemův přístup k věci - jen mi to tam sázejte, já půjdu s kýmkoli, ať je to v K-1 nebo v MMA, viz. prohlášení - chci Werduma (když FE nejde...).
|
AO aspon fajtuje, ale co se tyce toho ze chodi s kymkoliv tak to neni zas tak pravda, ano, chodi s kymkoliv v SF [pokud se budeme bavit jen o mma] ale SF proste neni jeho liga. Az ho uvidim v UFC tak budu spokojenej.
btw deemao, pudzianovi jsem fandil z duvodu ktery ty nikdy nepochopis, ale opravdu to nebylo kvuli tomu ze je muscular fighter :]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|