|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Spazik

|
Zaslal: po leden 10, 2011 10:57 pm Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | | ja ho tu mam za 613,- a 1 kg za tuhle cenu je drahy? ja mel v zivote snad ani ne 3 proteiny, nevyznam se v tom, bylo mi doporuceno ze bych mel mit minimalne 75% protein a to je vse.... jestli nekdo z vas vi o nejakym lepsim reseni pro me do nejakejch 700kc tak prosim poradte budu rad..... |
Ty si nechodil na základní školu, že neumíš vydělit a vynásobit 2 čísla?
Menší balení je vždycky mnohem dražší na jednotku množství, protože musíš zaplatit tu pixlu a poštu :-)
Za 700-800Kč koupíš běžně kvalitní 2,2kg protein a ty kupuješ za 600,- 920g...
Osobně doporučuju třeba https://obchod.ronnie.cz/s-1729-whey-protein-80.html Ale pozor, 1000g balení, to větší je nesmyslně drahé...
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: út leden 11, 2011 9:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st leden 12, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
champion s datumem 03/10 da se to jeste konzumovat ? Je to prichut cokolada a tu sem jeste tusim nemel, takze nevim jestli to chutna jak ma...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 12, 2011 11:05 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | champion s datumem 03/10 da se to jeste konzumovat ? Je to prichut cokolada a tu sem jeste tusim nemel, takze nevim jestli to chutna jak ma... |
Zkus a uvidíš, buď se posereš nebo ne. Jednoduchý. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 12:37 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | hovnival napsal: | | champion s datumem 03/10 da se to jeste konzumovat ? Je to prichut cokolada a tu sem jeste tusim nemel, takze nevim jestli to chutna jak ma... |
Zkus a uvidíš, buď se posereš nebo ne. Jednoduchý. |
to vis ze se neposere :), tyhle expiracni datumy v 99% vubec nic neznamenaji a zdaleka nejen u proteinu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
Ja tuhle jedinou prichut nikdy nemel a ani nevim proc, ale pry chutna jak minonky :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:27 pm Předmět: |
|
|
Tenhle sem mel akorat vanilku..docela chutnej byl..rozpustnost normal..zadnej problem sem s nim nemel..
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
ja mam s proteinama trosku problem, z nutrendu jsem mel strevni potize, USN se mi spatne travil a byl jsem po nem nafouklej, problem nemam s extrifitem a se scitecem, je skoda ze mi tenhle vadi na zaludek protoze mi docela chutna..
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 11:02 pm Předmět: |
|
|
nutrend je co sem slysel pro dost lidi problem..ale pokud ti vyhovuje extrifit a scitec tak proc kupovat neco jineho...
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 11:04 pm Předmět: |
|
|
je to velka pixla co byla v akci za 800kc tak jsem si rekl ze vyzkousim neco noveho, ale ukazalo se ze moje zazivani se rozhodlo jinak....
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 11:07 pm Předmět: |
|
|
Proto je lepsi sazet na stejny kone..sice mas obcas pocit ze bys chtel ochutnat to a to..ale neni nic horsiho nez kdyz v pulce cyklu tvoje telo odmitne novej protein..proto je lepsi drzet se osvedceneho..vysledky tak prijdou driv^^
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 11:10 pm Předmět: |
|
|
jj uz si to budu pamatovat a budu se drzet jen tech dvou znacek ktery jsem zminoval vys, jinak jsem se chtel zeptat jestli by bylo mozny tady na foru protein prodat....
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|