|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
makojakopako
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 5:47 pm Předmět: |
|
|
dneska se mi povedla krkovička a radost mám z toho,že už 4 dny nejsem v práci !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: po leden 10, 2011 1:43 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | Prinz Eugen napsal: | v pátek se mi narodil syn, je zdravej a jmenuje se Aaron |
pekné meno si vybral synovi gratulujem |
dik vsem :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po leden 10, 2011 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | samozrejme, motocyklovy zavodnik to bych se o nej moc bal ale MMA training urcite budem delat :-) | Velké gratulace, chlape! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út leden 11, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
Obchod kam jsem kdysi chodil pro levná kuřecí prsa rozšířil sortimen...
krutí prsa 150Kč
Krutí stehna spodní 65Kč
Hovězí zadní 170Kč
Hovězí roštěná 200Kč
-> Krásné to ceny pro mě :) mimochodem ty stehna mají krásně červené maso a je to opravdu dost obalené masem :) uvidím ještě jak budou chutnat a nejspíš je hodně zařadím do jídelníčku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út leden 11, 2011 5:29 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | Obchod kam jsem kdysi chodil pro levná kuřecí prsa rozšířil sortimen...
krutí prsa 150Kč
Krutí stehna spodní 65Kč
Hovězí zadní 170Kč
Hovězí roštěná 200Kč
-> Krásné to ceny pro mě :) mimochodem ty stehna mají krásně červené maso a je to opravdu dost obalené masem :) uvidím ještě jak budou chutnat a nejspíš je hodně zařadím do jídelníčku :) |
Taky mame u nas podobej ksef, miluju kruti, 100x lepsi nez kureci, kvalitativne i chutove, doporucuju !
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út leden 11, 2011 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | maria napsal: | | Prinz Eugen napsal: | v pátek se mi narodil syn, je zdravej a jmenuje se Aaron |
dik vsem :-) |
Gratuluju, není na světě nic důležitějšího, než zdravé dítě. Jinak k tomu jménu samozřejmě respektuju, že je to volba rodičů a nikdo nemá právo jim do toho kecat, ale mě osobně se moc nelíbí móda dávat cizokrajná jména k našim příjmením. Nevím, jak se jmenuješ příjmením, ale pokud se tvůj klučina jmenuje např. Aaron Fischer nebo Aaron Hartmann, tak je to pro mě v poho, ale když někde čtu Samuel Dvořák nebo Kevin Procházka, tak to
Nezlob se na mě za tenhle poněkud konzervativní názor a ještě jednou gratuluju. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út leden 11, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
souhlasím s Markym, taky jsem na to alergickej... třeba Hidetada Chuchel by ale šlo  ironie..
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: st leden 12, 2011 9:47 am Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | maria napsal: | | Prinz Eugen napsal: | v pátek se mi narodil syn, je zdravej a jmenuje se Aaron |
dik vsem :-) |
Gratuluju, není na světě nic důležitějšího, než zdravé dítě. Jinak k tomu jménu samozřejmě respektuju, že je to volba rodičů a nikdo nemá právo jim do toho kecat, ale mě osobně se moc nelíbí móda dávat cizokrajná jména k našim příjmením. Nevím, jak se jmenuješ příjmením, ale pokud se tvůj klučina jmenuje např. Aaron Fischer nebo Aaron Hartmann, tak je to pro mě v poho, ale když někde čtu Samuel Dvořák nebo Kevin Procházka, tak to
Nezlob se na mě za tenhle poněkud konzervativní názor a ještě jednou gratuluju. |
Jmenuje se Aaron Rappaport
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: st leden 12, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
marky V: me to nevadi.. taky nemam rad podivne cizokrajny jmena s prijenim "novak" ale protoze ja se jmenuju Adam syn Aaron atd atd.. chtel jsem aby se moje deti vsechny jenovaly od pismene A... treba pro dceru mam nachystany Anna a navic jsem toto jmeno vybral uz pred deseti lety :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st leden 12, 2011 10:11 am Předmět: |
|
|
na A mas treba Adolf :)) to by ti asi doporucil citron, co citrone :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: st leden 12, 2011 12:50 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | marky V: me to nevadi.. taky nemam rad podivne cizokrajny jmena s prijenim "novak" ale protoze ja se jmenuju Adam syn Aaron atd atd.. chtel jsem aby se moje deti vsechny jenovaly od pismene A... treba pro dceru mam nachystany Anna a navic jsem toto jmeno vybral uz pred deseti lety :-) |
Jsem rád, že jsi mě pochopil. Já mám typické české příjmení v podobě přídavného jména, takže moje dcerka se jmenuje Zuzana a i pro druhé děcko vymyslíme něco "česko-mezinárodního".
Tak ať se Aaronkovi daří a ať tě nenechá vyspat |
dikec
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|