| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Abstinujete? |
| Ano,sem absolutni abstinent |
|
13% |
[ 8 ] |
| Obcas si dam sklinku nebo pivko |
|
66% |
[ 39 ] |
| Piju kazdy tyden |
|
20% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 59 |
|
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 31, 2004 7:49 pm Předmět: Abstinovani |
|
|
Abstinujete, nebo si obcas date sklenicku?
Ja sem na tom tak ze si obcas skaknu na skopka.Podle me by se to jedno pivko denne dalo,ne?Vitamin B a samy dobry veci:) , i kdyz s kreatinem:/ _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: út srpen 31, 2004 8:00 pm Předmět: |
|
|
sorry, ja byl abstinent jeste nez sem zacal cvicit _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: út srpen 31, 2004 9:16 pm Předmět: |
|
|
skoro pravidelne jdu po zavodech "restartovat"hlavu.......
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: út srpen 31, 2004 10:47 pm Předmět: |
|
|
Já hodně chlastal tak od 16 do 18. Jak jsem začal cvičit, tak se to pomalu utlumovalo. Dříve jsem byl schopný vypít 12 piv za večer a když jsem měl den, tak 16. Rok a půl už jsem nebyl ožralý. Můj letošní nejlepší výkon je 5 piv za večer. Jinak, když někam jdu, tak si dávám, tak 1-2 piva. Jinak pivo si semtam dávám k jídlu, myslím, že to neuškodí, spíš naopak. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st září 01, 2004 5:25 am Předmět: |
|
|
No ja teda obcas zajdu na pivko, tak 5 jich dam, jinak si davam potom tequilu a tak:). Ale tedka sem se rozhodl abstinovat a kdyztak jenom jedno pivko po praci na uspani.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: st září 01, 2004 8:45 am Předmět: |
|
|
za jeden kalendarni rok vypiju dohromady tak max. 2 litry piva a asi tak 0.5 litru vina. povazuji se za abstinenta.
|
|
| nahoru |
|
 |
krulis

|
Zaslal: st září 01, 2004 9:55 am Předmět: |
|
|
me zase zmenila zenska driv sem pil, protoze sem lovil  ted nemusim lovit a tak ani nepiju _________________ [url]http://krulis.net[/url] | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st září 01, 2004 1:22 pm Předmět: |
|
|
Piju vyjímečně, vpodstatě jenom přípitek na oslavách. Pivo vůbec. Není to pro mě omezování, protože mi to nechutná a nepřináší nic pozitivního. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
merlin

|
Zaslal: st září 01, 2004 3:25 pm Předmět: |
|
|
piju podle chuti a nálady, nijak se neomezuju, dobrého vínka se dají zdolat litry. PS: alkoholik nejsem _________________ Stay strong and never give up in life.
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: st září 01, 2004 8:27 pm Předmět: |
|
|
ja pil taky 4 roky zpatky dost nez sem sah na cinku a ted kdyz si jednou za pul roku dam pivo tak se normalne motam! Vubec nemuzu chlastat! _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Misisko
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st září 01, 2004 8:48 pm Předmět: :) |
|
|
1,2 pivka sou OK  ... 6,7 to už je horší, rok sem pauzíroval a teď o prázkách, jak sem necvičil, tak sem to hrotil fest, ale dneska sem oficiálně zase začal makat, tak už zůstanu akorát u flašek vína s přítelkou  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Sauron

|
Zaslal: čt září 02, 2004 2:51 pm Předmět: |
|
|
Od roku 1998 jsem to stáhl z 12-15 kořalek denně na cca 2 sedmičky vína týdně.
Nepočítám dietní období.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jose

|
Zaslal: čt září 02, 2004 3:59 pm Předmět: |
|
|
Dřív jsem chlastal, teď si dám občas nějaké to pivko - v objemu se to ztratí. :-)
Nějaká brutal ožíračka teť už tak max. jednou do roka ... _________________ Jde farář a šlápne do hovna.
"Hergot, hovno! Sakra, řekl jsem hovno! Do prdele, řekl jsem sakra! Kurva, řekl jsem do prdele! A seru na to, stejně jsem nechtěl být farářem!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |