|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 6:03 pm Předmět: Kornyho log |
|
|
Zdravím,
rozhodl jsem se založit si tréninkový log, protože když píšu tréninky do sešitu, mám v tom nehoráznej bordel a mám tam víc škrtání než v matice:D Měřím 170 cm, váha 84,4 kg, věk 21. Cvičit jsem začal asi před rokem, ale v květnu přišlo zranění a další problémy, které mě na další 4 měsíce vyřadily. Kvůli této pauze od sportu zaviněné problémy s kolenem, maturitou, stěhováním, brigádou a začátkem studia na VŠ jsem přibral ke svým tenkrát obvyklým 70kg dalších asi 6 velmi kvalitní hmoty, která má ale bohužel jinou konzistenci než ta svalová:D V září jsem se ale rozhodl to nějak neřešit a jet objem s tím, že špeky půjdou dolů na jaře:) Něco málo k výkonům...u MT je maximum pro jedno opakování 160kg , u dřep u maximálky kvůli výše zmíněnému kolenu nejezdím, ale pro 5 opakování je to 120kg a u bench e je taky nejezdím, ale pro 5 opakování je to 75kg
. Dřep jezdím buď s podložkou pod patama nebo na šikmé plošince, protože jsem měl v minulosti problémy s achilovkou a kdykoliv jsem jel klasicky, tak se zase ozvala a já pak 2 dny kulhal:-/
Strava: Jídelníček vypadá nějak takto:
8:00 - káva,6 bílků, 1 žloutek, 2x tmavé pečivo, multivitamin
10:00 - trénink
11:30 - odměrka proteinu + 60-80g glukopuruˇ
12:30 - 200g masa (kuřecí, krůtí hovězí) + příloha (rýže těstoviny brambory)
15:00 - Kornyho směs*:D
17:30 - protein + 1-2 banány
19:30 - 200g masa (kuřecí, krůtí hovězí) + příloha (rýže těstoviny brambory) + zelenina
22:00 - tvaroh
ˇ v netrénikový den protein a banán nebo racia
* vezmu 1kg mléčné rýže, vaničku tvarohu a 2 odměrky proteinu, smíchám to a mám to na 4krát:)
Jinak samozřejmě občas se stane, že je v jídelníčku změna, takže sem tam nějaká proteinová tyčinka, sójový řezy, omeleta, piškoty s mlíkem, bílej jogurt...
Trénink:
Momentálně mám mezisváteční pauzu, kterou vyplňuju válením a především pilným studiem:) V lednu plánuju začít kortem na 4 týdny, po něm týden GVT a pak klasický split, každou partii jednou týdně opět na 4 týdny...poté už bych chtěl začít něco dělat s tou kvalitní hmotou, která má jinou konzistenci než svalová:)
Tak to by byla úvodní esej a příští pondělí už by se měl objevit první trénink:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so leden 01, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
V pondělí startuju freimenův korte, počáteční váhy:
MT - 95kg
bench - 65kg
dřep - 90kg
Podle předchozích zkušeností jsem to trošku podhonotil, ale čím se mi to bude zdát lehčí, tím lepší bude technika a větší rozsah opakování. Vždycky začnu v po MT, ve st benchem a v pá dřepem, první cvik vždy 6x6, další dva 5x5. Přihazovat budu každý týden u MT a dřepu 5kg, u benche 2,5kg. Doplňky:
ramena - 4x10 rozpažky vsedě (10kg)
lýtka - 4x15 výpony ve stoje (10c)
biceps - 4x10 zdvihy s JČ (14kg)
triceps - 4x10 francouzský tlak (30kg)
břicho - 1 cvik 4x20
Budu střídat biceps, triceps a ramena, lýtka ob trénink, v každým tréninku navíc 1 cvik na břicho, přihazovat budu podle pocitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po leden 03, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
KORTE trénink č. 1
ranní váha: 83kg - přes Vánoce to překvapivě spadlo, ale bylo to hlavně tím, že jsem se kvůli učení zapomínal cpát:)
Posilovna: Factory Fitness Bystrc
3 min. rotoped, před každým cvikem rozvička - 15 opakování s prázdnou osou, 10 opakování se 40kg
MT 6x6 (95kg)
dřep 5x5 (90kg)
bench 5x5 (65kg)
Doplňky:
Bicepsové zdvihy s JČ 4x10 (14kg)
Francouzský tlak 4x10 (30kg)
Zkracovačky 4x20,20,20,15 + 5 sekund výdrž nahoře
MT pro těch 6x6 tak akorát, víc už by asi nešlo tak technicky.
Na dřep jsem musel po MT vzít opasek, vzpřimovače měli dost a jelikož jsem byl v posilce sám, nechtěl jsem riskovat, první 3 série dřepu k blití, pak se to naštěstí zlomilo a poslední dvě celkem v pohodě.
Na bench už mi přišlo, že jdu úplně bez energie, ale nakonec se to dalo, dokonce až do poslední série v plném rozsahu opakování.
U doplňků ruce tak napumpovaný, že jsem se nemohl ve sprše ani umýt:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st leden 05, 2011 2:15 pm Předmět: |
|
|
KORTE trénink č.2
ranní váha: 83,6kg
Posilovna: Factory Fitness
3 min. rotoped, rozvička u všeho se 40kg
Bench 6x6 (65kg)
MT 5x5 (95kg)
dřep 5x5 (90kg)
Doplňky:
Rozpažky vsedě 4x10 (10kg)
Výpony ve stoje 4x15 (10c)
Zkracovačky 3x20
Šikmé zkracovačky 2x10 na každou stranu
Bench pro 6x6 na hraně stejně jako minule MT, což značí, že jsem parádně odhadl váhy:)
MT a dřep dnes překvapivě lehký, což jsem po tom minulým skoroblití u dřepu vůbec nečekal.
Po lýtkách jsem musel asi 10 minut sedět a čekat až budu schopnej postavit se na nohy...
Jinak ráno jsem si dal aerobku o které jsem ani nevěděl za dveřma zkušební místnosti při čekání, takhle spocenej jsem nikdy nebyl:D Ale nakonec za A, takže spokojenost:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
KORTE trénink č. 3
ranní váha: 83,5kg
3 min rotoped, rozvička před každým cvikem s lehkýma váhama
Dřep 6x6 (90kg)
Bench 5x5 (65kg)
MT 5x5 (95kg)
Doplňky:
Bicepsové zdvihy s JČ 4x10 (14kg)
Zkracovačky 4x20
Všechny základní cviky bez problémů, ale střed zad už se těší na ty 2 dny odpočinku.
Doplňky v pohodě, příští týden zdvihy s JČ s 15kg, francouze ještě nechám na 30kg.
Po Vánoční pauze jsem po tom týdnu korte celkem unavenej, ale trénink od tréninku mi přijdou váhy lehčí, už se těším na příští týden a přihození. U benche 2,5kg, tzn. pojedu s 67,5kg
U dřepu 5kg, tzn. pojedu s 95kg
U MT 5kg, tzn. pojedu se 100kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po leden 10, 2011 11:54 am Předmět: |
|
|
KORTE trénink č. 4
ranní váha: 84kg
strečink celého těla 10 min + před každým cvikem 2 zahřívací série
MT 6x6 (100kg)
dřep 5x5 (95kg)
bench 5x5 (67,5kg)
Doplňky:
Rozpažování vsedě 4x10 (10kg)
Zkracovačky 4x20
U MT první 2 série strašně lehký, pak ale začalo peklo.
Po MT u dřepu opět drobnější problémy se vzpřimovačema.
Bench bez problémů, opět v plném rozsahu opakování.
Trošku jsem spěchal, ale nakonec jsem odjel i všechny doplňky včetně břicha, který jsem chtěl původně vynechat.
Dneska přijde novej protein a kreatin, tak už se těším až ho poprvé vyzkouším.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po leden 10, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
Přišel novej protein, Pure Whey, příchuť Cookies and Cream a ono to fakt chutná jak tekutý disko:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st leden 12, 2011 1:29 pm Předmět: |
|
|
KORTE trénink č. 5
ranní váha: 83,5 kg
rotoped 5 minut, před každou sérií rozcvička s lehkýma váhama
bench 6x6,6,6,6,6,5 (67,5kg)
MT 5x5 (100kg)
dřep 5x5 (95kg)
Doplňky:
Bicepsový zdvih s JČ 4x10 na každou ruku (15kg)
Zkracovačky 3x20
Šikmé zkracovačky 2x10 na každou stranu
U benche jsem se střidal s borcem, takže jsem dával kratší pauzy než jsem u 6x6 zvyklej a projevilo se to už hodně v posledních dvou sériích.
MT a dřep se mi zdají čím dál lehčí.
Doplňky v pohodě, u zdvihů jsem přidal 1kg, břicho zničující.
Ráno hodně tekly nervy, protože jsem měl další zkoušku a necítil jsem se dvakrát nejlíp, výsledek jsem sice ještě nevěděl, ale i tak jsem se při tréninku dokázal soustředit, což mě celkem překvapilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: st leden 12, 2011 1:57 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, koukam ze sem nasel nekoho velmi podobného mně :)
Já jsem teda o něco vyšší a váhu mám nakejch 85-86
Somatotyp stejnej, predpokladam ze ses endomorf (taky se na me drzi tuk)
a jeste k tomu všemu si zacal ve stejny termin i korte. :D
držim palce
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st leden 12, 2011 2:10 pm Předmět: |
|
|
| jadek napsal: | Zdravim, koukam ze sem nasel nekoho velmi podobného mně :)
Já jsem teda o něco vyšší a váhu mám nakejch 85-86
Somatotyp stejnej, predpokladam ze ses endomorf (taky se na me drzi tuk)
a jeste k tomu všemu si zacal ve stejny termin i korte. :D
držim palce |
jo taky jsem četl tvůj log a říkal si koho mi ten borec připomíná no u mě je ten tuk způsobenej i tím, že jsem hrával fotbal, žakovskou a dorosteneckou ligu, takže to tělo bylo zvyklí na aerobku 4-5x týdně, teď nehraju a kila šla hrozně rychle nahoru. taky držím palce
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st leden 12, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
Koukám na ten tvůj jídelníček a řekl bych, že baštíš dost, proto mě zarazilo, že se ti po 5 Korte trénincích vůbec nezvedla váha nahoru. Jak jsi na tom teď s chutí k jídlu, míváš hlad, nebo se spíš občas do jídla nutíš?
Ptám se proto, že teď taky jedu Korteho (kapku osekanýho) a mám teď větší chuť k jídlu a za týden jsem přibral skoro 2 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st leden 12, 2011 2:53 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | Koukám na ten tvůj jídelníček a řekl bych, že baštíš dost, proto mě zarazilo, že se ti po 5 Korte trénincích vůbec nezvedla váha nahoru. Jak jsi na tom teď s chutí k jídlu, míváš hlad, nebo se spíš občas do jídla nutíš?
Ptám se proto, že teď taky jedu Korteho (kapku osekanýho) a mám teď větší chuť k jídlu a za týden jsem přibral skoro 2 kg. |
rozhodně se nenutím, spíš se trošku mírním, ale vyloženě hlad taky nemívám. Mám tu ranní váhu hrozně kolísavou, jednou mám 84, druhej den 83, nechápu proč. Jinak pro mě teď není účel se cpát abych za každou cenu nabral, snažím se i spálit nějakej tuk, takže pokud je váha stejná, hmota přibývá a tuk mizí, je to dobře:) Ale možná to bude i tím, že mám zkouškový a jsem ve stresu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 9:29 am Předmět: |
|
|
Dneska první den v pohodě, včera jsem od 3 do 9 nic nejedl, protože jsem celou dobu strávil na zkoušce z matiky, kterou jsem nakonec zvládl, takže to aspoň stálo za to. Dneska si dám konečně trénink bez nervů, první v tomto týdnu:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 1:25 pm Předmět: |
|
|
KORTE trénink č. 6
ranní váha: 83,6kg
strečink a několik sérií dřepů s prázdnou osou, před každým cvikem 1-2 zahřívací série
dřep 6x6 (95kg)
bench 5x5 (67,5kg)
MT 5x5 (100kg)
Doplňky:
Rozpažky vsedě 4x10 (10kg)
Zkracovačky 4x25
Dneska jsem si to fakt užil, není nad to jít cvičit a nemuset myslet na to, že zítra mám zkoušku:)
Bench mi přijde celkem těžkej, příští týden přihodím 2,5kg a pak se uvidí, pokud už mi to bude připadat hraniční, poslední týden už to asi nechám tak, ale doufám, že to půjde ještě nahoru.
Dřep i MT celkem v pohodě.
U rozpažek příští týden pojedu s 11kg, lýtka nechám ještě na těch 10c.
Příhozy:
bench 2,5kg, tzn. pojedu se 70kg
dřep 5kg, tzn. pojedu se 100kg
MT 5kg, tzn. pojedu se 105kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|