|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mikuc

|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 3:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mikuc

|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 3:31 pm Předmět: |
|
|
Sakra, omluva!
Zítra ty Kulturistky přefotím.
Také jsem sehnal knihu Kulturismus pre ženy z r. 1968 od Filipa, stál by někdo o zveřejnění? Asi tam budou zastaralé názory, ale...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 3:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 11:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 11:57 am Předmět: |
|
|
Teď koukám na toho "Olimpas Kaunas" - je to název oddílu, tento chlapík se myslím jmenoval Vinckas Dubickas nebo nějak tak!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | | Teď koukám na toho "Olimpas Kaunas" - je to název oddílu, tento chlapík se myslím jmenoval Vinckas Dubickas nebo nějak tak!!!! |
Tenhle omyl by ti asi prošel, kdo by toho chlapa znal, že? _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:06 am Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Mikuc napsal: | | Teď koukám na toho "Olimpas Kaunas" - je to název oddílu, tento chlapík se myslím jmenoval Vinckas Dubickas nebo nějak tak!!!! |
Tenhle omyl by ti asi prošel, kdo by toho chlapa znal, že? |
:)))))))))))))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:52 am Předmět: |
|
|
Taky jsme měli v tělocvičně pár starých časopisů a vždycky tam byli povinně i profily sovětských borců. Ale je pravda, že některý z nich vypadali skvěle. Např. teď jsem namátkově otevřel ročenku z roku 1988 a je tam fantastický borec Viktoras Jucis. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 12:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 12:48 pm Předmět: |
|
|
Tak to byly poslední nalepené články a výstřižky v sešitě.
Pak se s tím vším lehce roztrhl pytel a už jsem stíhal jen vystřihovat. Takže sem budu dávat jak mi to pod ruku přijde - je toho pěkná hromada, tuhle jsem to přebíral do 1 v noci:)
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: st leden 12, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: st leden 12, 2011 4:35 pm Předmět: |
|
|
dej tam jaro 3 prosimtě zvětšeninu toho Veselýho,Holiče a Minaříka na tý pláži jak je _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st leden 12, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
AS: někde už jsem to dával, myslím, že do MUDr.Veselý, ale jak jsem psal, hodně stránek ze začátku z toho topicu zmuzelo. až bude klidněji, ofotím znova a dám to sem.
Teď projíždím Športy z 1980, moc toho tam ale není, byla Olympiáda, Spartakiáda:)))
Spíš si smlsnou vzpěrači, L. Major se snažil:))
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: st leden 12, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | AS: někde už jsem to dával, myslím, že do MUDr.Veselý, ale jak jsem psal, hodně stránek ze začátku z toho topicu zmuzelo. až bude klidněji, ofotím znova a dám to sem.
Teď projíždím Športy z 1980, moc toho tam ale není, byla Olympiáda, Spartakiáda:)))
Spíš si smlsnou vzpěrači, L. Major se snažil:)) |
no já bych radši začátek 90 let no ,aby už se to neopakovalo ty fotky atd _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|