|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
Náhodou to vůbec není špatný. Ty fotku ze zadu a vcelku iobjem rukou  Dá se věřit, že taháš slušné váhy.
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so leden 15, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
První letošní strongman trénink
1) loglift
na rozcvičení 2 serie tlaků
4x4x87
loglift hodně lehký silově dal bych i víc opakování, ale dechově špatný, byl jsem hned zadýchaný. Na dechový výdrži musím nějak zapracovat ,ale vůbec nevím jak.
2) trhy s JČ
4x22
4x34
3x42
trhy hodně lehký až mě to překvapilo, technika nebyla ale nic moc. Příště přidám.
3) cviky na rotátorovou manžetu
kubánský tlak 2x10x
upažování v leže na boku 2x10x _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 2:04 am Předmět: |
|
|
| Emtik napsal: | | objem tam je peknej..trochu zapracovat na posingu a je to dvojnasobny :D |
A co kdybys mu jako strongmanovi psal at zhubne ty chytraku ? Vsak aby byl silny nepotrebuje bejt prase. So fucking pathetic :]
wwwpowere nic proti tobe, forma je to pekna, tohle bylo mireno ciste proti tomu blbeckovi co blbe keca :]
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne leden 16, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Emtik napsal: | | objem tam je peknej..trochu zapracovat na posingu a je to dvojnasobny :D |
A co kdybys mu jako strongmanovi psal at zhubne ty chytraku ? Vsak aby byl silny nepotrebuje bejt prase. So fucking pathetic :]
wwwpowere nic proti tobe, forma je to pekna, tohle bylo mireno ciste proti tomu blbeckovi co blbe keca :] |
hale nechci tady v mym logu žádný hádky _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po leden 17, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem nestíhal, poněvač mě zítra čeká zkouška tak jsem musel trénink ošidit
1) dřep
2x10x95
2x10x150
5x150
2) pushpress
činku jsem bral ze stojanu
pár serii rozcvičovacích tlaků se 30kg
2x3x100
2x105
1x109 OR
3x100
pushpress mě dost překvapil, ale bylo to asi taky tim, že jsem ošidil ty dřepy a nohy nebyli tak unavený a víc pracovaly
3) pár výrazů s JČ 42, pár serií arnoldovek _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st leden 19, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
Opět šizenej trénink, hold mám zkouškový
1) bench press
2x12x13 JČ
8x95
3x6x109
4x120 poslední op s dopomocí sparinga
4x120 dvě op s dopomocí sparinga
10x95
2) powerclean
8x55
5x80
3x3x94 u posledního op přidán výraz
1x100 OR
1x100 + výraz
3) silové výtahy
6x80
2x6x85
2x4x90 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá leden 21, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
1) mrtvý tah
10x95
8x120
8x145
5x165
do týhle doby jsem jel bez pásku, protože Cizův článek o tréninkových pomuckách mě trošku vystrašil, tak jsem to musel zkusit jestli nebudu bez pásku v háji.
4x185
4x190
2x3x213
2) shyby na hrazdě
4x8
3) tlaky s JČ na šikmé (35°)
12x12
10x27
4x5x47 - tohle celý můžu považovat za OR a rezerva u prvních serií byla ještě slušná
12x36
4) kladivové zdvihy
5x7x36
5) sedy lehy
5x10
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so leden 22, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
1) log ligt
pár serií tlaků na rozcvičení
2x5x87
2x4x87
2) trhy s JČ
3x36
3x47 OR
3) 1x přemístění + výraz JČ
3x47
3x52
0x60 - tohle mě fakt mrzelo, u výrazu scházelo hrozně málo jak u pravé tak u levé ruky , kdybych to nezkoušel na konci tréninku ale dřív tak bych jí asi dal
4) cviky na rotátorovou manžetu
kubánský tlak 2s
upažování v leže 2s
Trénink to byl dobrý, ale ted' mě dost bolí v bedrech, což se mi ani trochu nelíbí :- ( _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so leden 22, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
1) log lift
pár serií tlaků na rozcvičení
2x5x87
2x4x87
u log liftu se nedostanu dál pokud nebudu umět pracovat s dechem
2) trhy s JČ
3x36
3x47 OR
3) 1x přemístění + výraz JČ
3x47
3x52
0x60 - tohle mě fakt mrzelo, u výrazu scházelo hrozně málo jak u pravé tak u levé ruky , kdybych to nezkoušel na konci tréninku ale dřív tak bych jí asi dal
4) cviky na rotátorovou manžetu
kubánský tlak 2s
upažování v leže 2s
Trénink to byl dobrý, ale ted' mě dost bolí v bedrech, což se mi ani trochu nelíbí :- ( _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so leden 22, 2011 11:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 11:20 pm Předmět: |
|
|
díky, nejsem angličtinář tak jsem si to přeložil v google a snad i nějak pochopil, vyzkouším to. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po leden 24, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
1) 1xpowerclean + pushpress
8x55
5x80
3x3x100
2x105 - bez přemístění (ze stojanu)
2) tlaky JČ ve stoje
8x27
3x6x32
3) dřepy
tady byl mega průser, nejdřív jsem zkoušel čelní, ale to je tak sadistickej cvik, že ho už nikdy dělat nebudu. První serie byla 5x95 a to už jsem měl vylomený zápěstí a otlačený ramena. V druhé sérii jsem naložil na 120 a řikal jsem si, že když si pod osu něco dám aby mě to netlačilo tak to bude fajn, tak jsem si na ramena dal starý neoprenový opsasek s tim že mě to bude tlačit míň, udělal jsem 3 dřepy a činku jsem zahodil. Dál jsem chtěl pokračovat zadníma dřepama, ale nejen že jsem z toho byl už nasranej ale brutálně mě boleli záda tak jsem si dal jen 6x120, 5x160
4) Tricepsové stahování kladky
2x8x30
3x6x40
Budu muset nějak pořešit dřepy s pushpressama, takhle dohromady to rozhodně už nepujde, když dám víc do jednoho tak zase uberu druhému. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po leden 24, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | 1) 3) dřepy
tady byl mega průser, nejdřív jsem zkoušel čelní, ale to je tak sadistickej cvik, že ho už nikdy dělat nebudu. První serie byla 5x95 a to už jsem měl vylomený zápěstí a otlačený ramena. V druhé sérii jsem naložil na 120 a řikal jsem si, že když si pod osu něco dám aby mě to netlačilo tak to bude fajn, tak jsem si na ramena dal starý neoprenový opsasek s tim že mě to bude tlačit míň, udělal jsem 3 dřepy a činku jsem zahodil. Dál jsem chtěl pokračovat zadníma dřepama, ale nejen že jsem z toho byl už nasranej ale brutálně mě boleli záda tak jsem si dal jen 6x120, 5x160
|
nehazej flintu do zita
celni drep je super cvik, ale musis si nejdriv zvyknout a naucit se spravne polozit tu cinku tam kam patri
me to trvalo 2 roky a celkem 3 pokusy nez jsem ho zacal poradne cvicit
2x jsem to vzdal
mam takovej mensi tip: u lehcich vah zkus brat cinku ze stojanu s natazenejma rukama pred sebe a vubec si ji nepridrzovat. alespon me to dost pomohlo k ty spravny poloze cinky, tak aby me netlacila a netahla dopredu, Ja takhle jedu treba rozcvicovaci serie az do 70-80kg, na pracovni si to uz chytim.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|