|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Guli

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 10:11 pm Předmět: |
|
|
Kedysi som rad chodil na diskoteky chlastal a bil sa. Koli tomu som aj zacal cvicit. Ked som pochopil o co ide v cviceni prestal som pit a pol roka dozadu aj fajcit. Dnes staci jedno pivko kt. ma uvolni. A zabavit sa da aj bez toho len treba mat kolektiv ludi dobry.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wondra

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
tos byl pěkný k*kot....
Já už třetí týden nepiju a nekouřím už tak půl roku. Samozřejmě že časem zase žačnu pít stylem konzumenta, ale jen tak brzo to nebude
Naposledy upravil wondra dne so leden 15, 2011 10:39 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 10:31 pm Předmět: |
|
|
já mám v sobě ve svých 19 letech tohle
pěnu od piva, kterou sem cucal, dyž mi bylo asi 7
ani né decku sektu, který sem měl pít v nějakejch 12 na nějaký oslavě
v 17ti sem si cucnul jahodovýho piva v nějaký brněnský hospodě, hnus :D
v 18ti na maturitním plese mě zradili a místo dětskýho šampaňskýho mi nalili normální... tak jsem to vypil a pak sem trucoval =)
nikdy sem neviděl smysl v tom pít alkohol... 1. mi to smrdí 2. nechutná 3. není to zdravý
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
nepiju vůbec, desátým rokem ... _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 10:35 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | já mám v sobě ve svých 19 letech tohle
pěnu od piva, kterou sem cucal, dyž mi bylo asi 7
ani né decku sektu, který sem měl pít v nějakejch 12 na nějaký oslavě
v 17ti sem si cucnul jahodovýho piva v nějaký brněnský hospodě, hnus :D
v 18ti na maturitním plese mě zradili a místo dětskýho šampaňskýho mi nalili normální... tak jsem to vypil a pak sem trucoval =)
nikdy sem neviděl smysl v tom pít alkohol... 1. mi to smrdí 2. nechutná 3. není to zdravý |
tvůj otec byl alkoholik a doma matku fyzicky i psychicky týral, že...? _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 10:36 pm Předmět: |
|
|
můj otec chodí jednou týdně na pivo :D
fakt jde čistě o to, že to smrdí a nechutná mi to.... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 10:42 pm Předmět: |
|
|
nejdřív mi říkali v 8. třídě, že do začátku gymplu začnu... na gymplu, že do 18. určo začnu... po 18ti. že na plese mě vožerou... :D teď na mě všichni serou a každej je spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 10:46 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | nejdřív mi říkali v 8. třídě, že do začátku gymplu začnu... na gymplu, že do 18. určo začnu... po 18ti. že na plese mě vožerou... :D teď na mě všichni serou a každej je spokojenej |
Mám spoluhráče, který nepil alkohol a nadával nám do svých 22ti let..pak se s ním po 4,5 letech rozešla přítelkyně, druhej den se vylil a od tý doby už to do něj padá jedna báseň :-)) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 10:50 pm Předmět: |
|
|
já lidem nadávám jen za to, když kouřej v mojí blízkosti... v alkoholu je podporuju :D
Jinak... zažil sem něco podobnýho. 17ti.... tak mi kámoš slíbil, že mě opije (já samozřejmě říkal, že si nic nedám). Skončilo to tak, že sem vyhrál asi 300 v jedný karetní hře, takže sem byl ze stavu "v prdeli" zas OK
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 11:12 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | nejdřív mi říkali v 8. třídě, že do začátku gymplu začnu... na gymplu, že do 18. určo začnu... po 18ti. že na plese mě vožerou... :D teď na mě všichni serou a každej je spokojenej |
Přesně jak já, a taky jsem odolal, teď už to moc nezkouší když ví že nepiju . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
V!per
|
Zaslal: so leden 15, 2011 8:42 am Předmět: |
|
|
Piju podle penez, ted treba 14 dni penize nebyly, tak nic.. jindy když jsou tak každý víkend :)
Jagermeister , bouchana tequila , pivka :)
Co už bych do sebe nikdy asi nedal je víno a vodka rum a zelená
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: so leden 15, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
Sklenička DOBRÉHO vína je jedna z mých největších slastí i neřestí a pohodový večer s přáteli trávím nejraději se skleničkou whisky v pacce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|