"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Hehe...
http://www.novinky.cz/koktejl/222391-v-nemecku-zprovoznili-namalovany-kruhovy-objezd-nefunguje.html

Neříkám že je to dobré řešení, ale připadají mi ty řidiči jako blbci. Kdyby tam nebyla značka KRUHOVÉHO objezdu, neřeknu nic, ale takhle?
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby dali na ten kruh aspoň kužely, udělali by lépe. Těžko říct, jak si namalovaného kruháče všimneš v noci, když tam jedeš poprvé a přehlédneš značku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Kdyby dali na ten kruh aspoň kužely, udělali by lépe. Těžko říct, jak si namalovaného kruháče všimneš v noci, když tam jedeš poprvé a přehlédneš značku.

To už mi je jedno, já komentoval ty řidiče ve dne kdy viditelnost byla veliká .
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
mirio napsal:

Tý vole, no to se opravdu nedivím když vás tady čtu...
Vodorovný značení má taky platnost to za prvé a za druhé je tam i svislá značka Dej přednost v jízdě, kruháč!
To je jako málo??? Proč dělat kruháč za pár šupu když jde za 2 melouny a tii co to prosadí si namastí na radnici kapsu že?
Nechal bych to tam a pokutoval ty zmrdy, nedodržují značky tak at se jdou vysrat!

..a mirio "když jedeš poprvé a přehlédneš značku?
Tak si piča která nemá co za volantem dělat, co na to komu odpovědět lepšího???
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přečti si ten můj post znova a zmírni barvičky...
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:

a?..myslíš v noci, poprvé a přehlédneš značku?
Frozz.

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunno ale já mám podobný názor jak ty, tak nepiš "Tý vole, no to se opravdu nedivím když vás tady čtu...". Já v tom kruháku nevidím problém, i když by se dal udělat samozřejmě lépe (a dráž), to ví snad každý, já komentoval ty řidiče co byli úplně mimo - holt nekoukali na značení .
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
mirio napsal:
A tobě se to nikdy nestalo?
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
dunno ale já mám podobný názor jak ty, tak nepiš "Tý vole, no to se opravdu nedivím když vás tady čtu...". Já v tom kruháku nevidím problém, i když by se dal udělat samozřejmě lépe (a dráž), to ví snad každý, já komentoval ty řidiče co byli úplně mimo - holt nekoukali na značení .

Ano ale todle je přesně ten případ když "řidič" to jako i já okecává přesně tuhle situaci. Jsou horší věci kde tě inženýři nutí být na větším pozoru díky špatně vyřešené situaci ale tady??? Jasně daný značení při dané rychlosti, ve městě.
Proč by tam měl být kužel? Už jen z principu ani náhodou. Od toho tam mají být kamery a pokutovat ty lajdáky jednoho za druhým! To by pak mohl být před každou STOPkou ratardér protože se někomu nechce zastavovat. Každá značka dej přednost v jízdě osvětlená, aby se někdo náhodou někdo nepřehlídl...atd
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
dunnoWayne napsal:
mirio napsal:
A tobě se to nikdy nestalo?

jj stalo..ale přesně jak sem psal...na opravdu špatně vyřešeným místě.
Tady je to naopak. Perfektně viditelná křižovatka na které máš všechno značení co potřebuješ. Když jedeš v noci někde poprvé........? Se na mě nezlob ale myslím že by si boural už 200m od baráku srát na to a přehlížet trojuhelníky a podobně.
Marky V.

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
Frozz. napsal:
mirio napsal:

Tý vole, no to se opravdu nedivím když vás tady čtu...
Vodorovný značení má taky platnost to za prvé a za druhé je tam i svislá značka Dej přednost v jízdě, kruháč!
To je jako málo??? Proč dělat kruháč za pár šupu když jde za 2 melouny a tii co to prosadí si namastí na radnici kapsu že?
Nechal bych to tam a pokutoval ty zmrdy, nedodržují značky tak at se jdou vysrat!

..a mirio "když jedeš poprvé a přehlédneš značku?
Tak si piča která nemá co za volantem dělat, co na to komu odpovědět lepšího???

Jedna věc je právní podklad a druhá věc je obyčejný lidský chování. Pokuty tam dávat můžeš, ale ty ťukance a nehody tam budou pořád. Tam se to musí změnit.

Kdybyste se na to video podívali pořádně, tak byste zjistili, že je to celý reklama na Lidl
Marky V.

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zápis v naší Knize služeb od šéfa:
"Pánové, udržujte na služebně pořádek. Nový pan starosta je jak víte bývalý dlouholetý voják z povolání a při prvním seznamování se s Městským úřadem byl znepokojen nepořádkem v kancelářích úředníků. Údajně se doslova zděsil, když viděl kancelář ajťáků."
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2011 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak...ťukance budou, jako kde jinde na kruháči ale ten kruh bych objel ne kuželem ale popelnicemi. To by si kdejakej českej mrdkoš dal pozor aby si neodřel své autíčko
Bombay

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2011 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: