"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2011 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
Frozz. napsal:
dunno ale já mám podobný názor jak ty, tak nepiš "Tý vole, no to se opravdu nedivím když vás tady čtu...". Já v tom kruháku nevidím problém, i když by se dal udělat samozřejmě lépe (a dráž), to ví snad každý, já komentoval ty řidiče co byli úplně mimo - holt nekoukali na značení .

Ano ale todle je přesně ten případ když "řidič" to jako i já okecává přesně tuhle situaci. Jsou horší věci kde tě inženýři nutí být na větším pozoru díky špatně vyřešené situaci ale tady??? Jasně daný značení při dané rychlosti, ve městě.
Proč by tam měl být kužel? Už jen z principu ani náhodou. Od toho tam mají být kamery a pokutovat ty lajdáky jednoho za druhým! To by pak mohl být před každou STOPkou ratardér protože se někomu nechce zastavovat. Každá značka dej přednost v jízdě osvětlená, aby se někdo náhodou někdo nepřehlídl...atd

Dost lidí kouká na silnici, ne na značky. Na tom pruhu asfaltu jsou totiž lidé, auta, psiska, kočky a díry. Jestli chceš takové lidi pokutovat, měl bys začít lidi pokutovat i za blbej xicht. Blbej xicht, stejně jako neschopnost sledovat tisíc věcí okolo, jsou dané geneticky.
Pokud bys chtěl takové lidi vykázat ze silnice, sebral bys řidičák několika desítkám procentům lidí.
Všimni si že křižovatku suveréně projíždění jen ti co jedou "po hlavní", takže všem je docela jasné jaká ta hlavní je.
Máš prostě rozdíl mezi ideálním stavem a skutečností. Ideálně by měli všichni dávat pozor, v realitě tomu tak není. Ideálně bz měli být všichni odpovědní idioti yastřelení abz si dali pro příště poyor a třeba wokna mi neustále samovolně nepřehayovali qwertz a qwerty, ale bohužel budou i nadále žít a já budu muset s jejich chybou bojovat (píšu často v angličtině, tj. nehodlám používat české rozložení)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tarzos

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsou tady...

Qwake

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/fanten.swf

Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
Bombay

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to není ani moc vtipný, ale tak nějak mě to pobavilo

Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozkopat držky buze*antům , nojo dnešní 15letá pakáž.
CrazyLom

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

to za tvejch let nebylo, že? bože to žeru takový kecy ta dnešní mládež...děcka jsou takový, jaká je doba, a lidi byli vždycky kurvy, záleželo jen na represích, jak moc se jich báli...
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
Frozz. napsal:

to za tvejch let nebylo, že? bože to žeru takový kecy ta dnešní mládež...děcka jsou takový, jaká je doba, a lidi byli vždycky kurvy, záleželo jen na represích, jak moc se jich báli...

Říkej si co chceš, jsou to parchanti co nerespektují autority a vše jim je u p*dele, pak to takhle dopadá. Až ti tohle někdy taky udělaj asi budeš mluvit jinak . Holt děti jsou znuděný, nevědí co by, tak se flákaj na ulicích a dělaj to co dělaj.

edit: jinak s tebou ale souhlasím, nechtěl jsem tím slovem "dnešní" nějak srovnávat dobu před a dobu nynější.
tyboo

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mi bude 22, takze sem porad jeste dost mlady abych pochopil co delaji nactileti. tohle je teda silena zhovadilost ale vic si lidi mysli, ze sou mladi zmrdi vic nez kdysi kvuli temto videim a podobne. driv nebylo na co natacet, tak toho nebyl plny internet.

kdyz mi bylo 13, tak sme taky delali silenosti. strkali petardy krysam do huby, zapalovali sme baliky slamy atd.. vsak to znate vsichni...
CrazyLom

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz: máš pravdu, kámo, jsou to prostě svině, o tom vůbec nediskutuju, šlo mi čistě o výraz "dnešní patnáctiletá pakáž" :-) a s těma autoritama, nevím, taky k nim obvykle jsem skeptický, myslím, že to je na člověku, koho se mu chce respektovat a koho ne :-) samozřejmě pokud dodržuješ pravidlo neser se do jiných a nech je na pokoji :-) osobně na skepsi k autoritám nevidím nic špatného, řekl bych, že slepá důvěra v ně je mnohem horší. i když to už rozvádím trošku dál
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo : No promiň ale žhář sem teda nebyl
Gohan

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A já jsme nebyl ani žhář ani sme necpal krysám petardy do huby.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
Frozz: máš pravdu, kámo, jsou to prostě svině, o tom vůbec nediskutuju, šlo mi čistě o výraz "dnešní patnáctiletá pakáž" :-) a s těma autoritama, nevím, taky k nim obvykle jsem skeptický, myslím, že to je na člověku, koho se mu chce respektovat a koho ne :-) samozřejmě pokud dodržuješ pravidlo neser se do jiných a nech je na pokoji :-) osobně na skepsi k autoritám nevidím nic špatného, řekl bych, že slepá důvěra v ně je mnohem horší. i když to už rozvádím trošku dál

Možná, z části, kdo ví .... Tady je ale hlavní příčinna ve výchově, jestliže rodiče neumí vychovat své dítě, vše mu dovolí, nechají ho ať si dělá co chce, pak z něho vyroste grázl. Tento grázl pak bude mít za nějakou dobu také dítě, které bude stejné/podobné svému otci = grázl (ne úplně vždy tomu tak je). Tak to prostě chodí. Co tě naučí v dětství rodiče, to pak z části praktikuješ ve svém životě a vidíš to jako to "dobré, správné." Já jsem nikdy nezapaloval balíky slámy, neničil auta, nebral drogy, nenadával sousedům. Proč? Protože to nedělali ani moje rodiče a v dětství mě naučili, co je "dobré a co je špatné". (nehraju si na andílka, i já jsem dělal blbosti)
Na 2 stupni ZŠ mi jednou táta řekl: přijdeš domů s oholenou hlavou, vyrazím tě z bytu. Přijdeš domů potetovanej, vyrazím tě z bytu, přijdeš domu s piercingem, vyrazím tě z bytu. Teď si uvědomuju, že to třeba nemyslel smrtelně vážně, ale dalo to podnět k tomu, abych tak domu opravdu nepřišel. Prostě a jednoduše - klíčová je správná a důsledná výchova již od narození.
Uff jsem se nějak rozepsal, to zas bude kritiky .
CrazyLom

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz: a tak ani ne, výchova je nejdůležitější faktor ta správná je samozřejmě pořádnej kumšt! a nemusí ani souviset se zákazy holení hlavy ani čehokoliv jiného...spíš bych řekl, že dobrý rodič naučí dítě, aby samo poznalo, co je rozumné dělat a co ne, aniž by žilo ve světě pravidel a nařízení...i když jsem teda děcko ještě nevychovával, přijde mi to jako nejlepší, i když předpokládám hodně těžká varianta :-)
Luster

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozzi, vyrostl z tebe spravny junak!
tyboo

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to sem měl co napsat ale na rw asi chodí jenom sami Mirkové Dušíni co nikdy nemluvili sprostě a k holkách se chovali rytířsky

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: