Kdepak, to já zase nechci vypadat jinak než tomu bylo ve skutečnosti takže se přiznám a ani se nestydím. DROGY CHLAST A DĚVKY, to mi vydrželo až do 25 ( děvky dodnes )
to sem měl co napsat ale na rw asi chodí jenom sami Mirkové Dušíni co nikdy nemluvili sprostě a k holkách se chovali rytířsky
No abych se přiznal, já od dětství až do 18let neřekl před rodičema ani 1 sprostý slovo, a v 18 mi jednu ulítlo tož já sem junák ale
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
ty vole, frozzi, z tebe jde úplně strach. tak fanatické dobro, to něčím smrdí, buď nejsi člověk, anebo máš před náma nějaký pěkně špinavý tajemství; možná si přeješ genocidu všech černochů nebo máš v posteli rád, když ženská křičí bolestí a protestuje, jinak to nevidím a nebo věříš ve velké dobro, ale to je natolik krizový scénář, že si ho raději nepřipustím
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
ty vole, frozzi, z tebe jde úplně strach. tak fanatické dobro, to něčím smrdí, buď nejsi člověk, anebo máš před náma nějaký pěkně špinavý tajemství; možná si přeješ genocidu všech černochů nebo máš v posteli rád, když ženská křičí bolestí a protestuje, jinak to nevidím a nebo věříš ve velké dobro, ale to je natolik krizový scénář, že si ho raději nepřipustím
Jsem jeden z Vyvolených. Budu střežit a ochraňovat naší poslední naději, Středozem, až do jejího úplného zničení. Můj cíl je jasný, avšak nejistý.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
A já jsme nebyl ani žhář ani sme necpal krysám petardy do huby.
to si teda myslim ze je 100x horsi nez ta blbustka s tim Maresem
proč? po povodních v 97 nám bylo asi 8 roků a krysy byly všude. mrtvé, živé.
seno shořelo a nic se nestalo. prostě nikoho sme si nevšímali a nikdo se nestaral o nás ale hovna po autech sme fakt nerozmazávali ani sme nešlapali kočkám po hlavách a nedávali to na youtube
A já jsme nebyl ani žhář ani sme necpal krysám petardy do huby.
to si teda myslim ze je 100x horsi nez ta blbustka s tim Maresem
proč? po povodních v 97 nám bylo asi 8 roků a krysy byly všude. mrtvé, živé.
seno shořelo a nic se nestalo. prostě nikoho sme si nevšímali a nikdo se nestaral o nás ale hovna po autech sme fakt nerozmazávali ani sme nešlapali kočkám po hlavách a nedávali to na youtube
Proč? Protože nacpat žívé kryse do huby petardu je zhovadilost.
Asi tak , co ti na to mám říct?
Jari má pravdu, není, ale je mu velmi podobný, navíc i ta audina R7 (tuším) by k němu seděla
Jari má pravdu, není, ale je mu velmi podobný, navíc i ta audina R7 (tuším) by k němu seděla
ještě to drobet rozeberu:
to, že má Mareš na Audině jiný kola pominu, protože tam mohl hodit jiný ale
1. Mareš má jinou chůzi
2. Tento pán má jinou pusu i bradu
3. dokonce i grimasy má tento pán jiný
v 720p a ve fullscreen se dají chytit minimálně 3 záběry, které znalci prozradí, že to je jiný člověk.
a nakonec mi nesedělo.... není vidět že by auto hodilo signalizaci otevření zámků, pokud tak dotyčný učinil hodně z dálky, než ještě na něj byl záběr, tak vám garantuju, že normální nic netušící člověk by ty dveře alespoň pootevřel a pak by možná zjistil že má něco na ruce a né že jen veme za kliku a dveře nechá zavřený.
Naposledy upravil jari dne út leden 18, 2011 2:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru