|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: so leden 15, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
Od pondělka jsem začal dávat kreatin, rozhodl jsem se dávat 1x denně 5g po celou dobu cyklu. V tréninkový den ho dávám jako součást potréninkového nápoje (odměrka proteinu, 60-80g glukopuru, 5g kreatinu) a v netréninkový den ráno před snídaní, většinou v pomerančovém džusu. Mám v plánu brát ho po 5 týdnů a potom na 6-8 vysadit. Bohužel mi přišel pozdě, takže jsem ho neměl od začátku korte, jak jsem původně plánoval, ale až od 2. týdne. Vychází tedy na 3 týdny korte, týden GVT a týden splitu, kdy pojedu každou partii 1x týdně (chci zkusit co to udělá po kortem). V dalším cyklu, kterej by začal po těch 6-8 týdnech od vysazení asi vyzkouším druhý systém užívání s nasycovací a udržovací fází.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: po leden 17, 2011 12:18 pm Předmět: |
|
|
KORTE trénink č. 7
ranní váha: 84,1kg  konečně jsem se hnul nad těch 84
Posilovna: Factory Fitness
5 min rotoped, před každým cvikem 2 lehké série
MT 6x6 (105kg)
dřep 5x5 (100kg)
bench 5x5 (70kg)
Doplňky:
Bicepsový zdvih s JČ 4x10 na každou ruku (15kg)
Francouzský tlak 4x10 (30kg)
Zkracovačky 5x10,15,15,15,15
MT byl dobrej, ale u prvních 2 sérií dřepu se mi chtělo blít z toho jak mě boleli vzpřimovače, šílený...pokud budou bolet i příští trénink tak ten další zařadím na záda něco jinýho než MT.
Bench nečekaně hrozně lehkej...
Doplňky paráda.
Trošku jsem spěchal, zítra mě čekají 2 klíčový zkoušky ve škole, takže jsem rád, že jsem vůbec zašel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út leden 18, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
dneska katastrofální jídlo, snídaně v 8 a oběd až teď, mezitím nic, zas byly 2 zkoušky, takže jsem neměl ani chuť, celkem mě sere, že mi to vychází zrovna na korteho, kde bych chtěl jíst pořád, ale tak co už...aspoň že to vyšlo na netréninkový den...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st leden 19, 2011 1:07 pm Předmět: |
|
|
KORTE trénink č. 8
ranní váha: 83,1kg  Může mi někdo vysvětlit proč mám jedno ráno 84 a druhej den o kilo míň? Přemýšlím, že se začnu vážit v jinou dobu než po probuzení, protože v tu dobu mi ta váha šíleně skáče. Když se například zvážím třeba kolem 4-5 odpoledne, vždycky se ta váha pohybuje kolem 84,5kg, maximálně desetinka rozdíl...
strečink, před každým cvikem 2 zahřívací série
bench 6x6 (70kg)
MT 5x5 (105kg)
dřep 5x5 (100kg)
Doplňky:
Rozpažky vsedě 4x10 (11kg)
Výpony ve stoje 4x15 (10c)
Zkracovačky 3x20
Šikmé zkracovačky 2x10 každá strana
Bench už dost na hraně, ale šlo to, takže příští týden přihodím.
MT v pohodě, dřep dnes celkem těžkej.
Doplňky super.
Po včerejším zvládnutí zkoušek se mi cvičilo hned o něco líp a bavilo mě to jako nikdy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 19, 2011 1:21 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Může mi někdo vysvětlit proč mám jedno ráno 84 a druhej den o kilo míň? |
protoze mas na ho*no vahu :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st leden 19, 2011 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Může mi někdo vysvětlit proč mám jedno ráno 84 a druhej den o kilo míň? |
protoze mas na ho*no vahu :) |
to bych neřekl...třeba přítelkyně taky váží každý ráno stejně, já odpoledne taky, ale ráno jak tam vlezu tak pokaždý jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st leden 19, 2011 1:37 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | chodíš každý den na velkou? jestli ne,je to vyřešený.. |
jo...sice ne ráno, ale během dne jo
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá leden 21, 2011 12:11 pm Předmět: |
|
|
KORTE trénink č. 9
ranní váha: 83,9kg
několik sérií dřepů s lehkýma váhama, strečink
dřep 6x6 (100kg)
bench 5x5 (70kg)
shyby s dopomocí 6x6
Doplňky:
Bicepsový zdvih s JČ 4x10 na každou ruku (15kg)
Francouzský tlak 4x10 (30kg)
Zkracovačky 4x15
U dřepu od 5. série už dost boleli vzpřimovače, tak jsem se rozhodl nechat dneska mrtvolu a zkusit shyby s širokým úchopem s dopomocí nohou o žebřiny a celkem to šlo. Mohl jsem je tak jet v plném rozsahu pohybu a technicky, takže přemýšlím, že je zařadím i po kortem v dalších trénincích zad.
Bench bez problémů.
Ruce trošku utahaný z těch shybů, takže doplňky byli celkem na krev.
Po 3. týdnu korte už mám celkem dost. Jednak už mě přestává bavit ten stereotyp, druhak dost cítím únavu. Ale příští týden už je poslední, takže ho odjedu a pak přijde GVT, kde bude dostatek času na regeneraci, kterou bych rád podpořil nějakým bazénem, párou a vířivkou, uvidím jak to vyjde finančně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 3:27 am Předmět: |
|
|
Dneska jsem hodně přemýšlel a dospěl jsem k jedné věci...chci se vrátit k fotbalu. Miluju ho a bez něj už to dál nejde, takže podle toho upravím i původní plány. Novým cílem je dát dopořádku koleno, k čemuž bude nutná návštěva lékaře, ale taky shodit aspoň 7kg a nabrat hodně fyzické kondice a zlepšit výbušnost, starty atd. Takže to vidím tak, že ukončím korte a začnu silovej trénink s vyšším počtem opakování, nižšíma váhama a spoustou aerobky. Aerobku budu dávat asi denně, v dny silovýho tréninku - asi 3x týdně v posilovně na kole a ostatní dny při běhání v lese, kde zařadím i člunkovej běh, starty, sprinty do kopce a tak dál.
Síla:
Rozcvička na rotopedu 5 min, strečink
JČ hlavou nahoru 4x10
Shyby s dopomocí 4x10
Tlaky na ramena na stroji 4x10
Legpress 4x15
Biceps s oporou loktů 3x10
Triceps na kladce 3x10
Zakopávání 3x10
Výpony ve stoje 3x15
Břicho 3x15
Všechno se stejnou váhou, krátkýma pauzama, technicky, svižným tempem poté 30 minut kardio na rotopedu.
Další 2 dny budu věnovat výbušnosti a rychlosti:
rozcvička, strečink
Člunkový běh 4x4 úseky
Sprinty do kopce 8x
Výskoky na schod 4x50 výskoků
Švihadlo 5 minut
Když bude občas čas navíc, využiju ho k vytrvalostnímu běhání.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
| karlkanas napsal: | Držím palce s tim fotbalem Mužu se zeptat na jake urovni?nebo jentak pro zabavu?Ja jen ze tomu budes venovat tolik usili |
Hrával jsem divizi (4. nejvyšší soutěž), ale teď bych chtěl hrávat 1.B třídu a po čase možná jít dál...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|