PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Bernhard

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
https://obchod.ronnie.cz/s-2334-pharma-blend-6-hr.html

Měl někdo bílou čokoládu? Je dobrá nebo k čemu se to dá přirovnat?

Bílá čokoláda je něco jako různé cookies,mi chutná. Jinak mám teď banán a to je hrůza,syntetická příchuť,která se banánu moc nepodobá a je to přebité sladidlem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
c87

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak uz par dni mam doma Optimum 100% gold whey protein od ON, rozpustnost dobra i ked dost peni ale co ma zarazilo je chut, mam cokoladu a vzdy si davam protak do 0,3 l mlieka a ta chut je vodova mal som vela druhou protakov ale ani pri jednom som to nepocitoval, je to normalne alebo som natrafil na padelek ?
lookzoR

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam doma taky ON, cookies and creame a nemůžu si to vynachválit ... piju to s vodou ;-) LUXUS
Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
tak uz par dni mam doma Optimum 100% gold whey protein od ON, rozpustnost dobra i ked dost peni ale co ma zarazilo je chut, mam cokoladu a vzdy si davam protak do 0,3 l mlieka a ta chut je vodova mal som vela druhou protakov ale ani pri jednom som to nepocitoval, je to normalne alebo som natrafil na padelek ?

100% protak s mlékem a chuť je vodová? Tak to je hodně divné ...
cipinek

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nesmíte si to míchat s odtučněným mlékem...
c87

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miesam to s polotucnym, pri vsetkych predchadzajucich protakoch ta chut bola omnoho sytejsia, sladsia a nemal som pocit ze pijem nieco bez chuti, rozmyslal som nad tym ze som v podstate este taky izolat s vysomkym percentom bielkovin nema, ci to nebude tym
cohy

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím chci si koupit nový protein a mám dotaz k proteinu od Dynamize - elite whey isolate díval jsem se že bych šel do nej 4.5 kg za 1500, ale co jsem četl forum tak tady nekdo psal, že místo 76-80% má 60% co je na tom pravdy ? A pak se rozhoduji mezi wpc 80 od extrifitu a phd ted je v akci.
Diky
U.B0B

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud mas na mysli Dymatize ne Dynamize:
Ronnie napsal:
Prodeje Dymatize (minimálně v našem shopu) velice strmě klesají a můj názor na to je, dobře jim tak. Osobně bych Elite Whey nepoužíval a ani známým nedoporučil. Dle mého se velmi rychle blíží chvíle, kdy tato značka na českém trhu skončí.

a ty dalsi ... nespechej ze sou ted v akci. pokud mas 1minutu casu a umis to s vyhledavacem, tak na ruzny akce narazis kdekoli. ten Extrifit dnes najdes i levneji (o100,-) a pokud vyuzijes teto nabidky, tak mas akci vzdy, kdyz chces nakupovat ... .-)

Naposledy upravil U.B0B dne út leden 18, 2011 2:24 pm, celkově upraveno 1 krát
cohy

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
pokud mas na mysli Dymatize ne Dynamize:
Ronnie napsal:
Prodeje Dymatize (minimálně v našem shopu) velice strmě klesají a můj názor na to je, dobře jim tak. Osobně bych Elite Whey nepoužíval a ani známým nedoporučil. Dle mého se velmi rychle blíží chvíle, kdy tato značka na českém trhu skončí.

Jo to je ono špatně jsem uvedl název díky takže nebrat
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohy napsal:
Zdravím chci si koupit nový protein a mám dotaz k proteinu od Dynamize - elite whey isolate díval jsem se že bych šel do nej 4.5 kg za 1500, ale co jsem četl forum tak tady nekdo psal, že místo 76-80% má 60% co je na tom pravdy ? A pak se rozhoduji mezi wpc 80 od extrifitu a phd ted je v akci.
Diky

To nebolo, ze "nekdo psal", ale boli to ofiko robene testy na vybrane produkty. Pokial sa to nestiahlo, malo by to byt niekde na main webe. Az taky rozdiel tam nebol, pokial si pamätam. Ale zase myslim si, ze existuju lepsie varianty ako dymatize...
U.B0B

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:

Já osobně si teda Whey Gold Standard od ON nemůžu vynachválit. Je to jednoznačně můj nejoblíbenější protein. Opravdu má trochu méně výraznou chuť (což mi vyhovuje, alespoň se nepřepije), ale s tou pěnivostí je to divný. Měl jsem asi 4 příchutě a žádná výrazně nepěnila. Izolát je to jen o něco víc než z poloviny, tak tím by to nemělo být..
Spazik

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
c87 napsal:

Já osobně si teda Whey Gold Standard od ON nemůžu vynachválit. Je to jednoznačně můj nejoblíbenější protein. Opravdu má trochu méně výraznou chuť (což mi vyhovuje, alespoň se nepřepije), ale s tou pěnivostí je to divný. Měl jsem asi 4 příchutě a žádná výrazně nepěnila. Izolát je to jen o něco víc než z poloviny, tak tím by to nemělo být..

whey gold od ON jsem jednou měl a rozhodně to nepěnilo, šlo to lehce rozmíchat bez shakeru podobně jako Extrifit.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

surfoval jsem po netu a našel jsem
https://obchod.ronnie.cz/s-746-optimum-100--whey-gold.html

byl vybrán jako protein i výrobek roku na bodybuilding.com, jaký zkušenosti s ním máte vy?
lookzoR

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozhodně kladnou - složení je na cenu dost dobré, chut 1-, rozpustnost 1

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: