|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bernhard
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-2334-pharma-blend-6-hr.html
Měl někdo bílou čokoládu? Je dobrá nebo k čemu se to dá přirovnat? |
Bílá čokoláda je něco jako různé cookies,mi chutná. Jinak mám teď banán a to je hrůza,syntetická příchuť,která se banánu moc nepodobá a je to přebité sladidlem
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po leden 17, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
tak uz par dni mam doma Optimum 100% gold whey protein od ON, rozpustnost dobra i ked dost peni ale co ma zarazilo je chut, mam cokoladu a vzdy si davam protak do 0,3 l mlieka a ta chut je vodova  mal som vela druhou protakov ale ani pri jednom som to nepocitoval, je to normalne alebo som natrafil na padelek ?
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: po leden 17, 2011 3:26 pm Předmět: |
|
|
mam doma taky ON, cookies and creame a nemůžu si to vynachválit ... piju to s vodou ;-) LUXUS
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 17, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: út leden 18, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
Zdravím chci si koupit nový protein a mám dotaz k proteinu od Dynamize - elite whey isolate díval jsem se že bych šel do nej 4.5 kg za 1500, ale co jsem četl forum tak tady nekdo psal, že místo 76-80% má 60% co je na tom pravdy ? A pak se rozhoduji mezi wpc 80 od extrifitu a phd ted je v akci.
Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út leden 18, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
pokud mas na mysli Dymatize ne Dynamize:
| Ronnie napsal: | | Prodeje Dymatize (minimálně v našem shopu) velice strmě klesají a můj názor na to je, dobře jim tak. Osobně bych Elite Whey nepoužíval a ani známým nedoporučil. Dle mého se velmi rychle blíží chvíle, kdy tato značka na českém trhu skončí. |
a ty dalsi ... nespechej ze sou ted v akci. pokud mas 1minutu casu a umis to s vyhledavacem, tak na ruzny akce narazis kdekoli. ten Extrifit dnes najdes i levneji (o100,-) a pokud vyuzijes teto nabidky, tak mas akci vzdy, kdyz chces nakupovat ... .-)
Naposledy upravil U.B0B dne út leden 18, 2011 2:24 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: út leden 18, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | pokud mas na mysli Dymatize ne Dynamize:
| Ronnie napsal: | | Prodeje Dymatize (minimálně v našem shopu) velice strmě klesají a můj názor na to je, dobře jim tak. Osobně bych Elite Whey nepoužíval a ani známým nedoporučil. Dle mého se velmi rychle blíží chvíle, kdy tato značka na českém trhu skončí. | |
Jo to je ono špatně jsem uvedl název díky takže nebrat
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út leden 18, 2011 2:23 pm Předmět: |
|
|
| cohy napsal: | Zdravím chci si koupit nový protein a mám dotaz k proteinu od Dynamize - elite whey isolate díval jsem se že bych šel do nej 4.5 kg za 1500, ale co jsem četl forum tak tady nekdo psal, že místo 76-80% má 60% co je na tom pravdy ? A pak se rozhoduji mezi wpc 80 od extrifitu a phd ted je v akci.
Diky |
To nebolo, ze "nekdo psal", ale boli to ofiko robene testy na vybrane produkty. Pokial sa to nestiahlo, malo by to byt niekde na main webe. Az taky rozdiel tam nebol, pokial si pamätam. Ale zase myslim si, ze existuju lepsie varianty ako dymatize...
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út leden 18, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: st leden 19, 2011 7:43 am Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | tak uz par dni mam doma Optimum 100% gold whey protein od ON, rozpustnost dobra i ked dost peni ale co ma zarazilo je chut, mam cokoladu a vzdy si davam protak do 0,3 l mlieka a ta chut je vodova mal som vela druhou protakov ale ani pri jednom som to nepocitoval, je to normalne alebo som natrafil na padelek ? |
Já osobně si teda Whey Gold Standard od ON nemůžu vynachválit. Je to jednoznačně můj nejoblíbenější protein. Opravdu má trochu méně výraznou chuť (což mi vyhovuje, alespoň se nepřepije), ale s tou pěnivostí je to divný. Měl jsem asi 4 příchutě a žádná výrazně nepěnila. Izolát je to jen o něco víc než z poloviny, tak tím by to nemělo být.. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st leden 19, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | | c87 napsal: | tak uz par dni mam doma Optimum 100% gold whey protein od ON, rozpustnost dobra i ked dost peni ale co ma zarazilo je chut, mam cokoladu a vzdy si davam protak do 0,3 l mlieka a ta chut je vodova mal som vela druhou protakov ale ani pri jednom som to nepocitoval, je to normalne alebo som natrafil na padelek ? |
Já osobně si teda Whey Gold Standard od ON nemůžu vynachválit. Je to jednoznačně můj nejoblíbenější protein. Opravdu má trochu méně výraznou chuť (což mi vyhovuje, alespoň se nepřepije), ale s tou pěnivostí je to divný. Měl jsem asi 4 příchutě a žádná výrazně nepěnila. Izolát je to jen o něco víc než z poloviny, tak tím by to nemělo být.. |
whey gold od ON jsem jednou měl a rozhodně to nepěnilo, šlo to lehce rozmíchat bez shakeru podobně jako Extrifit.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st leden 19, 2011 6:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: st leden 19, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
rozhodně kladnou - složení je na cenu dost dobré, chut 1-, rozpustnost 1
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|