|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po leden 24, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bassaff
|
Zaslal: po leden 24, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
taky jsem to tam ráno naťukal, 2x4500g Whey protein za 152,4 Kč
250 i s poštou _________________ co tě nezabije, to tě přizabije...
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: po leden 24, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
Ještě to tam je. Vlez na stránky a je tam "SPORT a FITNESS" a tam to najdeš
Kubaz: No toho sem se právě bál, tak jsem to dal na dobírku. Co když je to nějakej podvod a ještě příjdu o prachy. Nechám to tak a uvidíme.
EDIT: tak to přemýšlím, že bych ještě přikoupil a pak to rozprodal na aukru nebo rozdal chudým
Ale mám už zkušenost s jedním portálem s elektronikou, kde měli chybu u základní desky, tak jsem si tam objednal asi 10ks po 10kč a taky se pak omlouvali :-).
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
BartoSKo
|
Zaslal: po leden 24, 2011 3:58 pm Předmět: |
|
|
Aj ja len mi neprisiel mail o potvrdeni objednavky
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po leden 24, 2011 4:10 pm Předmět: |
|
|
pak napiste, kolik to teda stalo, taky bych si vzal aspon 200kg :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: po leden 24, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Já to objednával ráno, mail přišel... Uvidí se. Kdyžtak budu muset na poštu pro 22,5kg proteinu |
hh to přijde a bude tam napsáno " důvodem nízké ceny je datum spotřeby, která trvá ještě dva dny" to jsem zvědavej jak těch 22kg sežereš..
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
Zaslal: po leden 24, 2011 5:07 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | citace: | | Já to objednával ráno, mail přišel... Uvidí se. Kdyžtak budu muset na poštu pro 22,5kg proteinu |
hh to přijde a bude tam napsáno " důvodem nízké ceny je datum spotřeby, která trvá ještě dva dny" to jsem zvědavej jak těch 22kg sežereš.. |
ono to chce pár lidí z okolí
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: po leden 24, 2011 6:11 pm Předmět: |
|
|
Když vidím jak všichni vesele objednávaj, tak k těm 8kg ještě něco přihodím  aspoň na 20kg _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po leden 24, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
muhehe sem tu rozpoutal peklo koukam..
taky mam email a fakturu na emailu uz...
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po leden 24, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
to je jdnoduchy, prijde vam omluvnej email, ze tam byla chybna cena a jestli si to prejete poslat za tu normalni cenu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: po leden 24, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | to je jdnoduchy, prijde vam omluvnej email, ze tam byla chybna cena a jestli si to prejete poslat za tu normalni cenu... |
Schválně jsem se díval na jejich obchodní podmínky a článek IV je poměrně zajímavý.
| citace: | IV. Ceníky
Prodávající si vyhrazuje právo změny cen i v průběhu dne bez předchozího upozornění. V e-shopu jsou vždy aktuální a platné ceny. | _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|