|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spider1029

|
Zaslal: po leden 24, 2011 11:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: út leden 25, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: út leden 25, 2011 12:42 pm Předmět: |
|
|
Tak už mi příšla odpověď:
Dobrý den,
velmi se Vám omlouváme, ale došlo k chybě na našem počítačovém oddělení, proto u Vámi požadovaného zboží - Nutrend 100% Whey Protein 4500 g a Nutrend support 35 3000g je na našem eshopu uvedena mylně cena zboží. Správná cena je 2 449 Kč a 999 Kč.
Budete mít zájem o zboží i po opravení ceny?
Jako alespoň malou omluvu Vám dnes zdarma posíláme balíček s malým dárkem.
Velmi se Vám za vzniklou situaci omlouváme.
Lékárna Interspar Poruba
tel.: +420 596 639 225
e-mail: lekarna.poruba@dinarin.com
www.dinarin.cz
aspoň ten dáreček bude no :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 25, 2011 12:45 pm Předmět: |
|
|
No to bylo jasne ze se jim posral system. Otazka je, jak je ted donutit poslat to?
Já veřím že když se tady nějak domluví všichni co si objednali, tak není možné aby to neposlali za tu původní cenu, nebo minimálně za takovou , aby se to oplatilo tak jako tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 25, 2011 1:24 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | zajimalo by me kdyby tam bylo v rozku napsano,ze cena plati po sezrani vlastniho exkrementu pred postakem,kolik z vas by do toho slo,tipuju vetsinu jste jako ta banda blbu co vsazela v tipaci jeden kurz dvacetkrat jeden zapas a pak si jeste mysleli,ze dostanou penize,ach jo |
Jestlize v obchodnich podminkách je to co postoval tojotomi a platí to co postoval ronnie, tak není důvod proč by tu zásilku dostat neměli když se o to trošku poperou.
Ad exkrement:
To tam nebylo ty trotle , tak si ty svoje uzasně inteligentni uvahy strc nekam a klidne tam odkud vychazi ten tebou zmineny exkrement
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: út leden 25, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Peca napsal: | zajimalo by me kdyby tam bylo v rozku napsano,ze cena plati po sezrani vlastniho exkrementu pred postakem,kolik z vas by do toho slo,tipuju vetsinu jste jako ta banda blbu co vsazela v tipaci jeden kurz dvacetkrat jeden zapas a pak si jeste mysleli,ze dostanou penize,ach jo |
Jestlize v obchodnich podminkách je to co postoval tojotomi a platí to co postoval ronnie, tak není důvod proč by tu zásilku dostat neměli když se o to trošku poperou.
Ad exkrement:
To tam nebylo ty trotle , tak si ty svoje uzasně inteligentni uvahy strc nekam a klidne tam odkud vychazi ten tebou zmineny exkrement |
libi se mi jak na me vzdycky reagujes,protoze jsem ti pred casem neco nemileho napsal,taky te mam rad bracho
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 25, 2011 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | Gohan napsal: | | Peca napsal: | zajimalo by me kdyby tam bylo v rozku napsano,ze cena plati po sezrani vlastniho exkrementu pred postakem,kolik z vas by do toho slo,tipuju vetsinu jste jako ta banda blbu co vsazela v tipaci jeden kurz dvacetkrat jeden zapas a pak si jeste mysleli,ze dostanou penize,ach jo |
Ad exkrement:
To tam nebylo ty trotle , tak si ty svoje uzasně inteligentni uvahy strc nekam a klidne tam odkud vychazi ten tebou zmineny exkrement |
libi se mi jak na me vzdycky reagujes,protoze jsem ti pred casem neco nemileho napsal,taky te mam rad bracho |
Nereaguju na tebe vždycky, jenom když napíšeš nějaký totální exkrement..takže vlastně skoro vždycky
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: út leden 25, 2011 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: |
Nereaguju na tebe vždycky, jenom když napíšeš nějaký totální exkrement..takže vlastně skoro vždycky |
hlavne nezapomen davat zazvoru co se vejde,treba se poseres a uklidni te to
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 25, 2011 1:43 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | Gohan napsal: |
Nereaguju na tebe vždycky, jenom když napíšeš nějaký totální exkrement..takže vlastně skoro vždycky |
hlavne nezapomen davat zazvoru co se vejde,treba se poseres a uklidni te to |
Aha tohle. No já už na to zapomněl, ale koukám že tebe se to stále drží. Neboj zázvoru dávám co se vejde pořád, protože mě od toho neodradí nějaký rádobyexpert co argumenty v diskuzi o čají dělaném z čerstvého zázvoru podporuje popiskem z umělě vyráběných zázvorových kapek
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: út leden 25, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Peca napsal: | | Gohan napsal: |
hlavne nezapomen davat zazvoru co se vejde,treba se poseres a uklidni te to |
Aha tohle. No já už na to zapomněl, ale koukám že tebe se to stále drží. Neboj zázvoru dávám co se vejde pořád, protože mě od toho neodradí nějaký rádobyexpert co argumenty v diskuzi o čají dělaném z čerstvého zázvoru podporuje popiskem z umělě vyráběných zázvorových kapek |
jasne gohanek zapomel,ale popisek si pamatuje zcela presne
vedl. ucinky kapek jsem vytahl, protoze v tomhle pripade plati ty same vedl. ucinky jak u kapek,tak u caje a nechtelo se mi vypisovat z hlavy co je vsude jasne dano a psano a pochopi to kazdy krome tebe.Vim, ze jsi hloupy a temto vecem vubec nerozumis,to te ale neomlouva.Nicmene dalo by se polemizovat o tom kdo je radoby expert,kdyz pises nesmysly aniz by si znal fakta.
Naposledy upravil Peca dne út leden 25, 2011 2:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út leden 25, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
a je to tady,jiná verze..
Dobrý den,
velmi se Vám omlouváme, ale došlo k chybě na našem počítačovém oddělení, kterou se nám ještě stále nepodařilo odstranit, proto u Vámi požadovaného zboží je na našem eshopu uveden mylně stav zboží - skladem. Zboží bohužel dostupné není.
Jako malou omluvu Vám dnes zdarma posíláme balíček s malým dárkem.
Velmi se Vám za vzniklou situaci omlouváme.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|