"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:

jasne gohanek zapomel,ale popisek si pamatuje zcela presne
vedl. ucinky kapek jsem vytahl, protoze v tomhle pripade plati ty same vedl. ucinky jak u kapek,tak u caje a nechtelo se mi vypisovat z hlavy co je vsude jasne dano a psano a pochopi to kazdy krome tebe.Vim, ze jsi hloupy a temto vecem vubec nerozumis,to te ale neomlouva.

Nechtelo se ti vypisovat z hlavy ,protože tam nic nebylo a protože jsi měl velkou hubu, tak jsi hledal jak se co nejrychleji zachránit a googloval jsi a googloval a v tom tvém nadšení že jsi něco našel ti ani nedošlo, že to je vlastně úplně mimo mísu. Nevím jaký popisek máš na mysli, nic o popisku sem neřekl. Jenom jsi mi připoměl jak jsem se nasmál když jsem ten link otevřel a spatřil jsem zázvorové kapky. A k té tvé poznámce že jsem hloupý řeknu asi tak, že pro hloupého každý hloupý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peca

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Peca napsal:

jasne gohanek zapomel,ale popisek si pamatuje zcela presne
vedl. ucinky kapek jsem vytahl, protoze v tomhle pripade plati ty same vedl. ucinky jak u kapek,tak u caje a nechtelo se mi vypisovat z hlavy co je vsude jasne dano a psano a pochopi to kazdy krome tebe.Vim, ze jsi hloupy a temto vecem vubec nerozumis,to te ale neomlouva.

Nechtelo se ti vypisovat z hlavy ,protože tam nic nebylo a protože jsi měl velkou hubu, tak jsi hledal jak se co nejrychleji zachránit a googloval jsi a googloval a v tom tvém nadšení že jsi něco našel ti ani nedošlo, že to je vlastně úplně mimo mísu. Nevím jaký popisek máš na mysli, nic o popisku sem neřekl. Jenom jsi mi připoměl jak jsem se nasmál když jsem ten link otevřel a spatřil jsem zázvorové kapky. A k té tvé poznámce že jsem hloupý řeknu asi tak, že pro hloupého každý hloupý

gohane a znas ty vubec ucinne latky kapek a caje?popr.pane odborniku vysvetli v cem se tedy lisi (a ted nemyslim mnozstvi par kapek alkoholu nebo 2 deci vody),celkem by me to zajimalo (jasne nevis,to se dalo cekat:).radsi uz mlc.
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tady ze sebe narozdíl od tebe nedělám odborníka jako ty
Ale narozdíl od tebe co o tom jen kecáš já si do toho čaje dávám hodně zázvoru a vedlejší účinky nepozoroju víš. Žádne podráždění stěny žaludku a podobné blbosti, jediný účinek je že když na mě něco leze tak si prostě udělám a jsem v pohodě. To že si někdo nepřecedí ten vylouhovaný zázvor a pije to tak jak to do té vody hodil, to je jeho problém Tak si bež střiknout zase nějakou dobrůtku do vény a neotravuj mě už
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
když na mě něco leze tak si prostě udělám

Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
Gohan napsal:
když na mě něco leze tak si prostě udělám

Chybi ti tam "to" nebo co si udělám, aby to bylo k smíchu.. nebo "se" místo si
a jsi škaredý dělat si takhle srandu
Peca

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Já tady ze sebe narozdíl od tebe nedělám odborníka jako ty
Ale narozdíl od tebe co o tom jen kecáš já si do toho čaje dávám hodně zázvoru a vedlejší účinky nepozoroju víš. Žádne podráždění stěny žaludku a podobné blbosti, jediný účinek je že když na mě něco leze tak si prostě udělám a jsem v pohodě. To že si někdo nepřecedí ten vylouhovaný zázvor a pije to tak jak to do té vody hodil, to je jeho problém Tak si bež střiknout zase nějakou dobrůtku do vény a neotravuj mě už

odbornika ze sebe nedelam,vim,ze mam rezervy (ale ne takove jako ty ),fytoterapie je muj konicek a snazim se neustale zdokonalovat.
Podle tve teorie, dam to do uvozovek,aby si nekdo nemyslel,ze to myslim vazne:) v zavorkach jsou poznamky
" by platilo (ale necekam,ze to pochopis)- mame guaranu,je fajn, ma zname ucinky (i ty vedlejsi) kofeinu,mame i guaranove vyluhy v alkoholu,tva rada zni -davejte guarany co se vejde,tzn.predavkovani kofeinem nehrozi Beda,ale kdyz nekdo sahne na guaranovy vyluh v alkoholu,tam uz ty negativa budou (ackoli je ucinna latka totozna) a jsou jine nez u guarany a nedejboze kdyz nekdo napise (nebo vygoogluje obecne negativa kofeinu,ktera plati v obou zminenych pripadech),je to radobyodbornik"
promin,ale ses dosti mimo,asi si to dost prehnal se zazvorem
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co sem motáš guaranu ty šmoulo?
Ty už fakt nevíš coby
Radši už nepiš, už tak mám dost slušné křeče jak se furt musím smát
Peca

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Ty už fakt nevíš coby

to byl priklad smoulinko ale pochopil jsem,ze to nema smysl (jsi hloupejsi nez jsem predpokladal),at si udela obrazek kazdy sam :)
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
Gohan napsal:
Ty už fakt nevíš coby

to byl priklad smoulinko ale pochopil jsem,ze to nema smysl,at si udela obrazek kazdy sam :)

Jojo, nejdřív zatáhneš do diskuze o čaji kapky a potom do diskuze o zázvoru guaranu, no srandy kopec dnes opět
Radši to ukončím, říká se přece moudřejší ustoupí, tak dnes budu pět já ten moudřejší

Naposledy upravil Gohan dne út leden 25, 2011 6:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Peca

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Nevím jaký popisek máš na mysli, nic o popisku sem neřekl.

Gohan napsal:

Neboj zázvoru dávám co se vejde pořád, protože mě od toho neodradí nějaký rádobyexpert co argumenty v diskuzi o čají dělaném z čerstvého zázvoru podporuje popiskem z umělě vyráběných zázvorových kapek

je smutne kdyz ma mlady clovek pamet jako 70 -ti lety deda a jeste blaboli
kazdopadne,smeju se ti moc,ale nechci ban,tak koncim gohanku
Poman

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
a je to tady,jiná verze..

Dobrý den,

velmi se Vám omlouváme, ale došlo k chybě na našem počítačovém oddělení, kterou se nám ještě stále nepodařilo odstranit, proto u Vámi požadovaného zboží je na našem eshopu uveden mylně stav zboží - skladem. Zboží bohužel dostupné není.

Jako malou omluvu Vám dnes zdarma posíláme balíček s malým dárkem.

Velmi se Vám za vzniklou situaci omlouváme.

Už taky. ŽALOBA ŽALOBA
Shane88

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem dostal tohle vysvetleni... nicmene chce se to probrat obchodnim zakonikem a zjistit jak to je, ja myslim ze by to meli ze zakona dodat za tu cenou, za kterou to bylo zavazne objednano!!!!

Dobrý den,

velmi se Vám omlouváme, ale došlo k chybě na našem počítačovém oddělení, kterou se nám ještě stále nepodařilo odstranit, proto u Vámi požadovaného zboží je na našem eshopu uveden mylně stav zboží - skladem. Zboží bohužel dostupné není.

Jako alespoň malou omluvu Vám dnes zdarma posíláme balíček s malým dárkem.

Velmi se Vám za vzniklou situaci omlouváme.
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Normálně se dejte do kupy a poraďte se jak s dalším postupem.
Dzilek

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

sem smířenej s dárečkem
Peca

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

ano daji to k soudu,zaplati desetkrat vice nez za suplement za pravniky,budou cekat nekolik let s nejistym vysledkem,gohane byl si nekdy u soudu a vis jak to chodi?ze opet davas takove rady.
Btw.mam podepsane smenky dluznika za cca stovky tisic,rad ti je prodam za 50 procent puvodni castky,zaplatis cash,je to vcetne grafologickych rozboru policie,beres?normalne si to das do kupy,poradis se jak s dalsim postupem a vysoudis to ok?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: