|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Shane88
|
Zaslal: út leden 25, 2011 6:35 pm Předmět: |
|
|
ten darecek uz to vidim to bude nejaka picovina v hodnote mensi jak obalka s postovnym :DDDDDDDDDd
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: út leden 25, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | Gohan napsal: | | Normálně se dejte do kupy a poraďte se jak s dalším postupem. |
ano daji to k soudu,zaplati desetkrat vice nez za suplement za pravniky,budou cekat nekolik let s nejistym vysledkem,gohane byl si nekdy u soudu a vis jak to chodi?ze opet davas takove rady.
Btw.mam podepsane smenky dluznika za cca stovky tisic,rad ti je prodam za 50 procent puvodni castky,zaplatis cash,je to vcetne grafologickych rozboru policie,beres?normalne si to das do kupy,poradis se jak s dalsim postupem a vysoudis to ok? |
Proč na mě furt reaguješ? Co tu pleteš nějaký soud o kterém nepadlo ani slovo?
A co tu motáš nějaké tvoje uprděné směnky? jestli se tak moc nudíš tak se štourej v nose a přestaň na mě reagovat, ja nebudu reagovat na tebe ok?
Pro upřesnění:
Ti co si objednali poraďte se mezi sebou co jim odepsat, pak jim každý pošlete mail se stejným textem a uvidíte co se z toho vyvrbí. Jestli většině lidí co se objednali dáreček, tím lépe pro vás a možná vám pošlou něco víc už jenom pro to aby jste dali pokoj
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
Zaslal: út leden 25, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: |
Pro upřesnění:
Ti co si objednali poraďte se mezi sebou co jim odepsat, pak jim každý pošlete mail se stejným textem a uvidíte co se z toho vyvrbí. Jestli většině lidí co se objednali dáreček, tím lépe pro vás a možná vám pošlou něco víc už jenom pro to aby jste dali pokoj |
Stejně si na nich nic nevezmeš . Snad jsi nepočítal stím, že ti to pošlou ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 25, 2011 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Dzilek napsal: | | Gohan napsal: |
Pro upřesnění:
Ti co si objednali poraďte se mezi sebou co jim odepsat, pak jim každý pošlete mail se stejným textem a uvidíte co se z toho vyvrbí. Jestli většině lidí co se objednali dáreček, tím lépe pro vás a možná vám pošlou něco víc už jenom pro to aby jste dali pokoj |
Stejně si na nich nic nevezmeš . Snad jsi nepočítal stím, že ti to pošlou ? |
Jak už bylo psáno
"Smlouva je uzavřena momentem, kdy prodávající potvrdí zákazníkovi objednávku. Z tohoto potvrzení musí být zřejmé, že se skutečně jedná o projev vůle prodávajícího, který jeho objednávku závazně přijímá," uvedlo na dotaz iDNES.cz Sdružení obrany spotřebitelů.
K potvrzení emailem došlo,atkže došlo k uzavření prodejní smlouvy. Kdybych si něco objednal tak bych to alespoň zkusil, protože za to nic nedám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
Zaslal: út leden 25, 2011 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Dzilek napsal: | | Gohan napsal: |
Pro upřesnění:
Jak už bylo psáno
"Smlouva je uzavřena momentem, kdy prodávající potvrdí zákazníkovi objednávku. Z tohoto potvrzení musí být zřejmé, že se skutečně jedná o projev vůle prodávajícího, který jeho objednávku závazně přijímá," uvedlo na dotaz iDNES.cz Sdružení obrany spotřebitelů.
K potvrzení emailem došlo,atkže došlo k uzavření prodejní smlouvy. Kdybych si něco objednal tak bych to alespoň zkusil, protože za to nic nedám. |
Já jsem pro každou špatnost, ale stejně si nic od toho neslibuju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 25, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
| Dzilek napsal: | | Gohan napsal: | | Dzilek napsal: | | Gohan napsal: |
Pro upřesnění:
Jak už bylo psáno
K potvrzení emailem došlo,atkže došlo k uzavření prodejní smlouvy. Kdybych si něco objednal tak bych to alespoň zkusil, protože za to nic nedám. |
Já jsem pro každou špatnost, ale stejně si nic od toho neslibuju... |
Tak schválně jim napiš mail s tím odkazem co odkazu na ten článek o mobilních telefonech, plus tu citaci a uvidíš co odepíšou.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út leden 25, 2011 7:22 pm Předmět: |
|
|
podle mě nedostanete ani hovno, jen ten dárek _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
Zaslal: út leden 25, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
Nic, nechám to bejt  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: út leden 25, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Dzilek napsal: | btw chtělo by to tady trošku promazat |
snad se nekdo nebude stydet za to,co napsal
i kdyz klidne, novej podpis uz mam dneska hotovej
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: út leden 25, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st leden 26, 2011 9:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|