Amix, Aminostar, All stars, Scitec

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Amix, Aminostar, All stars, Scitec  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Amix, Aminostar, All stars, Scitec
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Amix, Aminostar, All stars, Scitec
Amix
11%
 11%  [ 5 ]
Aminostar
35%
 35%  [ 15 ]
All stars
0%
 0%  [ 0 ]
Scitec
52%
 52%  [ 22 ]
Celkem hlasů : 42

Autor Zpráva
Niten.Senki

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 1:41 pm    Předmět: Amix, Aminostar, All stars, Scitec Odpovědět s citátem

Ahoj, po dlouhém uvažování a sestavování si priorit, jsem si vybral 3 výrobce u kterých bych rád zkusil široké spektrum výrobků. prosím Vás můžete mi pomoci svými zkušenosti s těmito značkami, uvítám různé poznatky. přede mnohokrát děkuji. Ještě jsem přidal Scitec :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč zrovna tyhle? Dva z toho seznamu stojej za ho**o a druhý dva jsou zase předražený.. Navíc málokdy se setkáš s tím, že dělá někdo jak kvalitativně tak cenově vhodný "široký spektrum produktů", takže bývá lepší brát od každýho výrobce něco. ..můj názor.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
Proč zrovna tyhle? Dva z toho seznamu stojej za ho**o a druhý dva jsou zase předražený.. Navíc málokdy se setkáš s tím, že dělá někdo jak kvalitativně tak cenově vhodný "široký spektrum produktů", takže bývá lepší brát od každýho výrobce něco. ..můj názor.

počítám stím, že jeden ten "na hovno" je Amix, můžu se zeptat proč?
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za Amix se omlouvám..spletl jsem si to s Mega Pro Amix není ani na hovno ani předraženej..
Spazik

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já bych řekl že z tohohle výběru jsou předražený všechny 4 značky, teda podle toho kde nakupuješ, ale tyhle skoro všude.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
No já bych řekl že z tohohle výběru jsou předražený všechny 4 značky, teda podle toho kde nakupuješ, ale tyhle skoro všude.

scitec je trošku dražší, ale chut jejich věcí možná nejlepší ze všech, aminostar bych nebral ani zadarmo, all star dělá sice asi kvalitní věcičky, ale třeba chut jejich proteinů mi moc nesedí a ta cena taky není moc přívětivá a amix si myslím dělá výborné věci za přijatelné ceny, bral bych určitě amix
jari

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Niten.Senki: je nějaký důvod, proč chceš vyzkoušet zrovna celé široké spektrum výrobků právě těchto firem?
Spazik

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Spazik napsal:

scitec je trošku dražší, ale chut jejich věcí možná nejlepší ze všech, aminostar bych nebral ani zadarmo, all star dělá sice asi kvalitní věcičky, ale třeba chut jejich proteinů mi moc nesedí a ta cena taky není moc přívětivá a amix si myslím dělá výborné věci za přijatelné ceny, bral bych určitě amix

Aminostar přišel naprosto v pohodě, jen ho nekupuju, protože je tak o 1/3 dražší než srovnatelná konkurence. Proč bych kupoval jejich protein za 1200,-, když je podobnej za 800,- od jinejch firem.
Amix bych řekl že je něco podobný jako Aminostar.
A Scitec a All Stars se prezentujou jako prémiové značky a podle ohlasů asi i jsou, ale nechávají si to zaplatit, od těch jsem bohužel ještě nic neměl.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak chutově je amix uplně jinde než aminostar a i cenově vycházejí lépe, složení některých výrobků se mi taky líbí víc, ale je to čistě můj názor
Niten.Senki

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden z důvodů je důvěra a věrnost vybrané značce.
Vím že se tvrdí, jak většinou má ten či onen levnější nebo lepší to či ono.
Troufám si tvrdit, že jsem zvyklý z éry po revoluci kdy byl na výběr mezi značkami jako Penco, Promil, Sportsline. Tak nějaké ta hrudkovatost a horší chuť, nebo přílišná pěnivost, mne snad nerozhodí. :-) Ono je totiž skutečně otázka, co je kvalitní, co je předražený, co funguje...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

z tohoto výběru bych bral Scitec.
pajdule

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 10:52 am    Předmět: Amix Odpovědět s citátem

Já volím Amix. Má prakticky vše co potřebuji. Hydro proteiny má neskutečně ochuceny. Když bych je srovnal s ostatními výrobci. Tak málo který můžu dát před tréninkem, neboť jsou nevhodně ochuceny. Drží se dlouho v žaludku a při tréninku nohou by šel asi ven.
Od Amixu bych doporučil Whey Pure HYDRO příchuť vanilka-limeta a BCAA Gold – 300 jednogramových tablet za dobrou cenu.
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2011 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pokud bych si mohl vybrat půjdu asi do Aminostaru. Amix mi přijde trošku lacině udělaný a moc mi jejich výrobky nesedí, měl jsem teda jen protein, ale ten nebyl nic moc. Scitecu moc nevěím, to je možná názorem, který mám na USA výrobky.

Naposledy upravil jiri.moravicek dne út únor 01, 2011 1:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Niten.Senki

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji všem na názory a hlasování. Velice si vážím Vaší snahy.
ygg

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Amix neznám, Aminostar mi nevadil, ale je spousta jiných, lepších a současně levnějších. Pokud bych neřešil vůbec peníze, bral bych AllS, pokud ano, tak Scitec.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Amix, Aminostar, All stars, Scitec Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: