|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tofaneK
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 7:43 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, mám dotaz který se týká ohledně kloubní výživy. Je nutné brát přípravky na klouby (vazy, šlachy), když s nimi nemám zatím sebemenší problém? Má se brát jako prevence nebo jen při potížích? Dalo by se říct že nejsem žádný kondiční cvičenec ale hokejista, který se začíná věnovat kulturistice :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZdenekRazic

|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
| tofaneK napsal: | | Zdravím, mám dotaz který se týká ohledně kloubní výživy. Je nutné brát přípravky na klouby (vazy, šlachy), když s nimi nemám zatím sebemenší problém? Má se brát jako prevence nebo jen při potížích? Dalo by se říct že nejsem žádný kondiční cvičenec ale hokejista, který se začíná věnovat kulturistice :) |
kazdy, kdo se venuje dlouhodobe a zavodne nejakemu sportu by mel zaroven dbat na ochranu sveho tela. takze muj nazor je: kazdopadne ano. uzivej kl. vyzivu i bez potizi.. chce to ale minimalne dva-tri mesice uzivat v kuse a pak klidne opet na dva,tri mesice vysadit.. myslim si, ze jednou, dvakrat do roka investovat nejakych par stovek neni takovy problem..
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 8:21 pm Předmět: |
|
|
moja skusenost! viac ako rok som bral klbovu vyzivu v 3 mesacnych cikloch, podla davkovania, efekt? ziadny som nepocitil ! teraz uz asi rok neberiem nic, trenujem tak isto tvrdo a pocity su rovnake ! neviem ci ma vobec vyznam brat tieto preparaty pokial neprestrelis davkovanie aspon 5 nasobne ...
|
|
| nahoru |
|
 |
tofaneK
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 8:29 pm Předmět: |
|
|
| ZdenekRazic napsal: | | tofaneK napsal: | | Zdravím, mám dotaz který se týká ohledně kloubní výživy. Je nutné brát přípravky na klouby (vazy, šlachy), když s nimi nemám zatím sebemenší problém? Má se brát jako prevence nebo jen při potížích? Dalo by se říct že nejsem žádný kondiční cvičenec ale hokejista, který se začíná věnovat kulturistice :) |
kazdy, kdo se venuje dlouhodobe a zavodne nejakemu sportu by mel zaroven dbat na ochranu sveho tela. takze muj nazor je: kazdopadne ano. uzivej kl. vyzivu i bez potizi.. chce to ale minimalne dva-tri mesice uzivat v kuse a pak klidne opet na dva,tri mesice vysadit.. myslim si, ze jednou, dvakrat do roka investovat nejakych par stovek neni takovy problem.. |
Problém investovat do těchto přípravků není žádný, vždyť je to za pakatel, avšak se obávám jestli to není spíše otázkou reklamy, navíc jsem četl článek který přikládám : Rozhodně bych na to hned něco nebral, třeba kloubní výživy a tak. To jsou věci, kterých by se mladí lidé měli vyvarovat, protože kloubní výživa je chemická látka, která podporuje měkkost a pohyblivost kloubu, ale zároveň tlumí vypracování odolnosti tím organismem, ten se stává líným, nepracuje na plno, ale ta kloubní výživa nemůže nahradit mazivo! Takže doporučuji s ní začínat co nejpozději, já jí lidem doporučuji až po čtyřicítce.
Chtělo by to znát podrobné biochemické účinky
|
|
| nahoru |
|
 |
ZdenekRazic

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 7:30 am Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | moja skusenost! viac ako rok som bral klbovu vyzivu v 3 mesacnych cikloch, podla davkovania, efekt? ziadny som nepocitil ! teraz uz asi rok neberiem nic, trenujem tak isto tvrdo a pocity su rovnake ! neviem ci ma vobec vyznam brat tieto preparaty pokial neprestrelis davkovanie aspon 5 nasobne ... |
jasne, ale co cekas? ze budes mit svitici, super kolena, ramena atd? navic jeden rok v zivote je strasne malo. vsude rikaj, ze koureni, piti atd taky skodi .. ze budes rok kourit a nic, tak to neni pravda? to je otazka na nekolika let.. uvidis sam.. treba budes mit stesti..
|
|
| nahoru |
|
 |
ZdenekRazic

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 7:31 am Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | moja skusenost! viac ako rok som bral klbovu vyzivu v 3 mesacnych cikloch, podla davkovania, efekt? ziadny som nepocitil ! teraz uz asi rok neberiem nic, trenujem tak isto tvrdo a pocity su rovnake ! neviem ci ma vobec vyznam brat tieto preparaty pokial neprestrelis davkovanie aspon 5 nasobne ... |
jasne, ale co cekas? ze budes mit svitici, super kolena, ramena atd? navic jeden rok v zivote je strasne malo. vsude rikaj, ze koureni, piti atd taky skodi .. ze budes rok kourit a nic, tak to neni pravda? to je otazka na nekolika let.. uvidis sam.. treba budes mit stesti..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 7:36 pm Předmět: |
|
|
| tofaneK napsal: | | ZdenekRazic napsal: | | tofaneK napsal: | | Zdravím, mám dotaz který se týká ohledně kloubní výživy. Je nutné brát přípravky na klouby (vazy, šlachy), když s nimi nemám zatím sebemenší problém? Má se brát jako prevence nebo jen při potížích? Dalo by se říct že nejsem žádný kondiční cvičenec ale hokejista, který se začíná věnovat kulturistice :) |
kazdy, kdo se venuje dlouhodobe a zavodne nejakemu sportu by mel zaroven dbat na ochranu sveho tela. takze muj nazor je: kazdopadne ano. uzivej kl. vyzivu i bez potizi.. chce to ale minimalne dva-tri mesice uzivat v kuse a pak klidne opet na dva,tri mesice vysadit.. myslim si, ze jednou, dvakrat do roka investovat nejakych par stovek neni takovy problem.. |
Problém investovat do těchto přípravků není žádný, vždyť je to za pakatel, avšak se obávám jestli to není spíše otázkou reklamy, navíc jsem četl článek který přikládám : Rozhodně bych na to hned něco nebral, třeba kloubní výživy a tak. To jsou věci, kterých by se mladí lidé měli vyvarovat, protože kloubní výživa je chemická látka, která podporuje měkkost a pohyblivost kloubu, ale zároveň tlumí vypracování odolnosti tím organismem, ten se stává líným, nepracuje na plno, ale ta kloubní výživa nemůže nahradit mazivo! Takže doporučuji s ní začínat co nejpozději, já jí lidem doporučuji až po čtyřicítce.
Chtělo by to znát podrobné biochemické účinky |
Nesouhlas. Klouby se natvrdo opotrebovavaji v mnohem mladsim veku. Nehlede na to, ze kdyz jedes trimesicni kuru a pak das prestavku, organismus rozhodne nezlenivy (jestli je to vubec v tomto pripade mozne)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 10:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 1:56 pm Předmět: |
|
|
S flexit drinkem mam zkušenosti velmi dobrý ... bral jsem ho jednou jako kůru 3 balení po sobě, když jsem cítil trochu přetížení vazů a kloubů a někdy v půlce druhýho balení už jsem zaznamenal zlepšení ...
... ještě lepší zkušenost mam ale když ten flexit drink (případně Geladrink) doplníš tak dvojnásobnou dávkou Ortoprimu (podobný jako ten co Glucosamine od Reflexu, ale navíc je tam chondroitin a MSM) než je uvbedeno na etiketě ... pak to funguvalo naprosto suprově ... ale dal bych tak 2x do roka třeba 3 měsíční kůru ... vkuse bych to asi nebral.
Takže ta tvoje kombinace určitě neni špatná ... můžeš vyzkoušet a dát vědět jak to šlapalo. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 2:12 pm Předmět: |
|
|
za ty prachy je Orthoprim dobrá volba, jen se mi ty jejich velké tablety blbě polykaly
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 12:40 am Předmět: |
|
|
Sem ted trochu zmaten po prostudovani materialu zde na ronnie kuprikladu konkretne u vitaminu B [Thiamin,riboflavin atd.] je udavana denni davka 1,1 -1,5mg u Thiaminu a riboflavinu...doporucuje se b komplex, ktery obsahuje v jedne tablete 15mg Thiaminu a riboflavinu nicmene pote je konstatovano brat 3 tablety denne... chapu ze udavana mnozstvi jsou pro bezne lidi ale je pro sportovce denni davka o tolik vyssi? popripade jaka je vstrebatelnost napr. z celaskonu,b komplexu atd.
Snazim se ted postavit solidni vitaminovi zaklad na leden a tohle me dost mate
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 27, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
přemýšlím o multivitamínovém preparátu (jelikož nejím zeleninu, tak mi určité vitamíny chybí, proto tuto mezeru potřebuju nějak částečně vyplnit), jen nevím, který z těchto výrobků vybrat, tak jestli má někdo zkušenosti...:
https://obchod.ronnie.cz/s-289-multiple-ultra-4.html
https://obchod.ronnie.cz/s-1071-multivitamin-s-mineraly-42-slozek.html _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt leden 27, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
pouzivam tu medpharmu a vyseldky dobre sem s ni spokojen..tobolky jsou dobre velikosti [treba V44 ma mega tobole]...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt leden 27, 2011 4:57 pm Předmět: |
|
|
frozzi kup si radsi v lekarne nejaky multivitamin treba od GS  ( nebo jak uz uvedl nano , medpharma )
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 10:53 am Předmět: |
|
|
Nejprve uveď důvod proč nejíš zeleninu a neříkej že ti nechutná :-) Jinak si myslím, že multivitaminové přípravky jsou doboru náhražkou. Trochu mě zklamala novinka od extrifit, ta V44. Je podle mého dost slabá a pokud se srovná s produkty od jiných společností, jsou to vyhozené peníze. Jinak si myslím že ultra4 je dobrá.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|