|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| záleží na výrobci ? |
| Ano |
|
89% |
[ 26 ] |
| Ne |
|
10% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
HavliRBK
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:01 pm Předmět: Jsou veliké rozdíly ve kvalitě výživových výrobku?(firmy) |
|
|
Konkrétně mě zajímá firma Dymatize, která ted celkově na trhu slevila o 50 % tak si říkám jestli to je špatnou kvalitou výrobku?
Osobně teď používám od nich protein, který mě vyšel na 800 kč 2,3 kg 85 :)
Mám trochu strach jestli to není třeba shit a jestli proteiny od Aminostar,Sanas,Nutred,Extrifit a podobné jsou značně lepší. Co myslíte?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:04 pm Předmět: Re: Jsou veliké rozdíly ve kvalitě výživových výrobku?(firmy |
|
|
| HavliRBK napsal: | Konkrétně mě zajímá firma Dymatize, která ted celkově na trhu slevila o 50 % tak si říkám jestli to je špatnou kvalitou výrobku?
Mám trochu strach jestli to není třeba shit a jestli proteiny od Aminostar,Sanas,Nutred,Extrifit a podobné jsou značně lepší. Co myslíte? |
srovnávat dymatize na straně jedné a nutrend a extrifit na straně druhé je asi jako srovnávat auto z číny a mercedes. Ano, auto z číny je určitě levnější, ale zde všechny výhody této volby končí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:08 pm Předmět: |
|
|
stejne si myslim ze pro bezneho kondicniho cvicence je jedno jestli si koupi wpc 80 2kg za 1000kc nebo dymatize elite 4,5kg za 1200  hlavne kdyz chutná
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:08 pm Předmět: |
|
|
oni neslevili o 50%, protože za tu původní cenu by nic neprodali, to je prostě prach sprostý obchodnický trik, napsat původní cena Kč 1500 a cena po slevě 50% Kč 750, za tu cenu by si to nikdo nekoupil, nekoukej o kolik je to slevněno, ale kolik to skutečně teď stojí...
jednou jsem naletěl tady na to:
https://obchod.ronnie.cz/s-2232-elite-gourmet.html
už nikdy, bylo to sladké jak hovno z nutrie... a nějak jsem to špatně trávil, i když jsem to míchal pouze do vody jako všechny proteiny...
ale třeba to někomu může vyhovovat, kup si Promil, to je férová česká kvalita, nebo Extrifit... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
HavliRBK
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:13 pm Předmět: Re: Jsou veliké rozdíly ve kvalitě výživových výrobku?(firmy |
|
|
| Freimen napsal: | | HavliRBK napsal: | Konkrétně mě zajímá firma Dymatize, která ted celkově na trhu slevila o 50 % tak si říkám jestli to je špatnou kvalitou výrobku?
Mám trochu strach jestli to není třeba shit a jestli proteiny od Aminostar,Sanas,Nutred,Extrifit a podobné jsou značně lepší. Co myslíte? |
srovnávat dymatize na straně jedné a nutrend a extrifit na straně druhé je asi jako srovnávat auto z číny a mercedes. Ano, auto z číny je určitě levnější, ale zde všechny výhody této volby končí :) |
Přesně to jsem potřeboval slyšet :)
Dymatize, není vubec chutný, ale to vše přebiju, zajímá mě jestli výsledek bude stejný :) protože nevím co se dá na tom zkazit na házat do pixly 85 procent bílkovin 2 procenta tuku a něco sacharidu zavřít proklepat a hodit na trh :D Nechce se mi vrážet takových peněz za jiné značky, ale pokud investice do Dymatize je na nic tak to tak udělám :)
|
|
| nahoru |
|
 |
HavliRBK
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:18 pm Předmět: |
|
|
Od Extrifitu mám kreatin, protože extrifit je posilovna v našem městě byla by ostuda od nich nic nemít :D Nadruhou stranu dávat dvojnásobek za protein od extrifit 85 když mužu mít za polovic protein od Dymatize 85 .. mi příjde nelogické, proto potřebuji slyšet nějaké jasné odůvodnění proč je Dymatize ''sračka''
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:29 pm Předmět: Re: Jsou veliké rozdíly ve kvalitě výživových výrobku?(firmy |
|
|
| HavliRBK napsal: | | Freimen napsal: | | HavliRBK napsal: | Konkrétně mě zajímá firma Dymatize, která ted celkově na trhu slevila o 50 % tak si říkám jestli to je špatnou kvalitou výrobku?
srovnávat dymatize na straně jedné a nutrend a extrifit na straně druhé je asi jako srovnávat auto z číny a mercedes. Ano, auto z číny je určitě levnější, ale zde všechny výhody této volby končí :) |
Dymatize, není vubec chutný, ale to vše přebiju, zajímá mě jestli výsledek bude stejný :) protože nevím co se dá na tom zkazit na házat do pixly 85 procent bílkovin 2 procenta tuku a něco sacharidu zavřít proklepat a hodit na trh :D Nechce se mi vrážet takových peněz za jiné značky, ale pokud investice do Dymatize je na nic tak to tak udělám :) |
takový michal sitter používá (l) doplnky zn. dynamize a formu má slušnou
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
| HavliRBK napsal: | | Od Extrifitu mám kreatin, protože extrifit je posilovna v našem městě byla by ostuda od nich nic nemít :D Nadruhou stranu dávat dvojnásobek za protein od extrifit 85 když mužu mít za polovic protein od Dymatize 85 .. mi příjde nelogické, proto potřebuji slyšet nějaké jasné odůvodnění proč je Dymatize ''sračka'' |
Elite Whey rozhodně 85 % bílkovin nemá. Od Dymatize by takový obsah mohl mít leda tak ISO 100 (hrdě píšící na titulce obalu, že je hydrolyzovaný... a ve složení o tom už ani zmínka:-).
Každopádně proč ne Elite? Protože se mu extrémně lišili jednotlivé šarže co do složení (jednou 70 % bílkovin, jednou 73 %, nikdy jsem v našich testech nezažil deklarovaných 77 %) a proto pak člověk může začít přemýšlet, jak že je to s tím deklarovaným isolátem ve složení a jestli to třeba není z většiny jen nejobyčejnější WPC? Nemluvě o chuti, která se dříve pohybovala mezi nejlepšími a teď je dle mého názoru i dle ohlasů řady zákazníků úplně někde jinde a to nikoli v pozitivním slova smyslu.
Btw. za důležitý ukazatel u produktů beru, kolik procent zákazníků se k němu po první koupi vrací - a u Elite Whey je toto číslo stále se snižující... ostatně jako obliba celé této značky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:52 pm Předmět: Re: Jsou veliké rozdíly ve kvalitě výživových výrobku?(firmy |
|
|
| vlkisekk napsal: | | HavliRBK napsal: | | Freimen napsal: | | HavliRBK napsal: | Konkrétně mě zajímá firma Dymatize, která ted celkově na trhu slevila o 50 % tak si říkám jestli to je špatnou kvalitou výrobku?
Dymatize, není vubec chutný, ale to vše přebiju, zajímá mě jestli výsledek bude stejný :) protože nevím co se dá na tom zkazit na házat do pixly 85 procent bílkovin 2 procenta tuku a něco sacharidu zavřít proklepat a hodit na trh :D Nechce se mi vrážet takových peněz za jiné značky, ale pokud investice do Dymatize je na nic tak to tak udělám :) |
takový michal sitter používá (l) doplnky zn. dynamize a formu má slušnou |
jenze ta jeho forma bude hlavne z jinych 'doplnku'
|
|
| nahoru |
|
 |
HavliRBK
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | HavliRBK napsal: | | Od Extrifitu mám kreatin, protože extrifit je posilovna v našem městě byla by ostuda od nich nic nemít :D Nadruhou stranu dávat dvojnásobek za protein od extrifit 85 když mužu mít za polovic protein od Dymatize 85 .. mi příjde nelogické, proto potřebuji slyšet nějaké jasné odůvodnění proč je Dymatize ''sračka'' |
Elite Whey rozhodně 85 % bílkovin nemá. Od Dymatize by takový obsah mohl mít leda tak ISO 100 (hrdě píšící na titulce obalu, že je hydrolyzovaný... a ve složení o tom už ani zmínka:-).
Každopádně proč ne Elite? Protože se mu extrémně lišili jednotlivé šarže co do složení (jednou 70 % bílkovin, jednou 73 %, nikdy jsem v našich testech nezažil deklarovaných 77 %) a proto pak člověk může začít přemýšlet, jak že je to s tím deklarovaným isolátem ve složení a jestli to třeba není z většiny jen nejobyčejnější WPC? Nemluvě o chuti, která se dříve pohybovala mezi nejlepšími a teď je dle mého názoru i dle ohlasů řady zákazníků úplně někde jinde a to nikoli v pozitivním slova smyslu.
Btw. za důležitý ukazatel u produktů beru, kolik procent zákazníků se k němu po první koupi vrací - a u Elite Whey je toto číslo stále se snižující... ostatně jako obliba celé této značky. |
Jaký by jste mi vy doporučil protein, když se vžijete do mé role, tudíž student kterému se hodí každá koruna, proto mi vyhovoval Dymatize, když teda říkáte že jeho kvalita je mizivá, tak by mě zajímal protein vysoké kvality a vysokého obsahu bílkovin za rozumnou cenu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:57 pm Předmět: |
|
|
dymatize je stale horsi a horsi,driv jsem od nich mohl alespon xpand,ale ten novej,to je konec,je mi po tom celkem dost spatne,daval jsem to zkouset kamaradum,ale vsem je blbe,je to bud na pobliti nebo posrani,nebo oboji:) proteiny radeji nekomentovat:)radim vsem, ruce dal od tehle firmy
Naposledy upravil Peca dne ne leden 30, 2011 12:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:58 pm Předmět: |
|
|
| HavliRBK napsal: | | Jaký by jste mi vy doporučil protein, když se vžijete do mé role, tudíž student kterému se hodí každá koruna, proto mi vyhovoval Dymatize, když teda říkáte že jeho kvalita je mizivá, tak by mě zajímal protein vysoké kvality a vysokého obsahu bílkovin za rozumnou cenu :) |
Vyber si jakýkoliv zde: https://obchod.ronnie.cz/proteiny
(s tím, že doporučuji v první řadě české věci, za jejichž složením se dá stát)
Pak pod tabulkou cen klikni na odkaz "Klikněte zde, zlevníme více!".
V tabulce, co naskočí, zadej do prvního řádku (webová adresa) pomlčku, do druhého (cena) nulu, pak zadej místo jména svůj nick tady z fóra a hlavně správnou e-mailovou adresu a odešli to. Obratem pošlu cenu takovou, aby se Ti líbila.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:59 pm Předmět: Re: Jsou veliké rozdíly ve kvalitě výživových výrobku?(firmy |
|
|
| citace: | | jenze ta jeho forma bude hlavne z jinych 'doplnku' |
"doplnky" plus produkty dynamize .....jeho forma
a ty si myslíš, že kdyby k "doplnkům" přidal produkty jiné firmy, ze by se jeho forma nějak výrazne zmenila? vzdyt je to skoro všecko to samé !!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 1:01 pm Předmět: Re: Jsou veliké rozdíly ve kvalitě výživových výrobku?(firmy |
|
|
| vlkisekk napsal: | | citace: | | jenze ta jeho forma bude hlavne z jinych 'doplnku' |
"doplnky" plus produkty dynamize .....jeho forma
a ty si myslíš, že kdyby k "doplnkům" přidal produkty jiné firmy, ze by se jeho forma nějak výrazne zmenila? vzdyt je to skoro všecko to samé !! |
no ja jsem myslel uplne jine doplnky, ty nelegalni, proto jsem to dal do uvozovek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|