|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| záleží na výrobci ? |
| Ano |
|
89% |
[ 26 ] |
| Ne |
|
10% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
vlkisekk
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 1:27 pm Předmět: Re: Jsou veliké rozdíly ve kvalitě výživových výrobku?(firmy |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | vlkisekk napsal: | | citace: | | jenze ta jeho forma bude hlavne z jinych 'doplnku' |
"doplnky" plus produkty dynamize .....jeho forma
a ty si myslíš, že kdyby k "doplnkům" přidal produkty jiné firmy, ze by se jeho forma nějak výrazne zmenila? vzdyt je to skoro všecko to samé !! |
no ja jsem myslel uplne jine doplnky, ty nelegalni, proto jsem to dal do uvozovek :) |
jo vím jaké si myslel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Fexory
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
Většinu doplňků nakupuji od Weidera a nutrexu a nemůžu si stěžovat, jen škoda že se na ronnie Weider přestal prodávat to řešení mně přišlo možná až zbytečně drastické.....
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 1:56 pm Předmět: |
|
|
drastická řešení jsou v drtivé většině ta nejúčinnější... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 2:12 pm Předmět: |
|
|
| HavliRBK napsal: | | Od Extrifitu mám kreatin, protože extrifit je posilovna v našem městě byla by ostuda od nich nic nemít :D Nadruhou stranu dávat dvojnásobek za protein od extrifit 85 když mužu mít za polovic protein od Dymatize 85 .. mi příjde nelogické, proto potřebuji slyšet nějaké jasné odůvodnění proč je Dymatize ''sračka'' |
To neni vůbec pravda, že je Extrifit 2x dražší, např. když je v akci tady na Ronnie, což je dost často, tak je asi za 800-900,- 2,25kg, což je stejně jak ten tvůj slavnej Dymatize...
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 3:26 pm Předmět: Re: Jsou veliké rozdíly ve kvalitě výživových výrobku?(firmy |
|
|
| Freimen napsal: | | HavliRBK napsal: | Konkrétně mě zajímá firma Dymatize, která ted celkově na trhu slevila o 50 % tak si říkám jestli to je špatnou kvalitou výrobku?
Osobně teď používám od nich protein, který mě vyšel na 800 kč 2,3 kg 85 :)
Mám trochu strach jestli to není třeba shit a jestli proteiny od Aminostar,Sanas,Nutred,Extrifit a podobné jsou značně lepší. Co myslíte? |
srovnávat dymatize na straně jedné a nutrend a extrifit na straně druhé je asi jako srovnávat auto z číny a mercedes. Ano, auto z číny je určitě levnější, ale zde všechny výhody této volby končí :) |
S tím, že Dymatize poslední dobou nestojí za nic naprosto souhlasim, ale odkdy je Nutrend "Mercedes"?? :-D _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 4:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 4:23 pm Předmět: Re: Jsou veliké rozdíly ve kvalitě výživových výrobku?(firmy |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: |
S tím, že Dymatize poslední dobou nestojí za nic naprosto souhlasim, ale odkdy je Nutrend "Mercedes"?? :-D |
Přesné datum ti mohu těžko říci, ale zrovna tak ty těžko vymyslíš na českém trhu vedle extrifitu a nutrendu jakoukoliv společnost vyrábějící ještě kvalitnější doplňky stravy, za 10 let v tomto sportu jsem vyzkoušel celý sortiment, který trh nabízí a tyto výrobci jsou špičky.
Co se týče samotného Nutrendu, tak kvůli ceně jsem v průběhu soutěžní kariéry vyzkoušel jen několik výrobků (se kterými jsem byl nadmíru spokojen), ale v loňském roce jsem si pořídil onu celou novou řadu výrobků Compress (BIG, DP a NP) a nevím, kde bych s chválou začal, zejména ten gainer je naprosto nejlepší, který jsem kdy užíval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
Možná trochu neznalost, ale Nutrend...
...zásobuje český olympijský tým (tzn. je zde absolutní garance čistoty a kvality použitých věcí),
...je držitelem certifikátu normy ISO 9001:2000 a později dle ISO 9001:2008,
...má na všechno vlastní výrobní linky (tzn. přesně ví, co v suplementu je a nespoléhá na dodavatele),
...kontroluje veškeré vstupy do výroby (jen podtrhuje řádek o jedno výš),
...má vlastní vývojovou laboratoř,
...ukládá všechny šarže všech produktů do archivu pro absolutní zpětnou kontrolu všeho,
...a mohl bych pokračovat dál=).
Aneb slovy klasika, kdo jiný tohle má?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 4:39 pm Předmět: |
|
|
Nutrend jsem osobně neměl , ale slyšel jsem na něj chválu , osobně papám Champion Nutrition a SAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
Co se týče ISO norem, kdo se v tom jen malinko vyzná, tak moc dobře ví, jak obtížný je dneska ty certifikáty dostat. Je to prostě dobrej biznis a někdy se nestačím divit, jaký firmy dostanou certifikát na management kvality, když člověk ví, jaká je realita uvnitř té firmy (ted mluvím obecně, ne jen o firmách z oblasti výživy).
Co se týká zkušenosti, tak bylo to tady už v hromadě různejch témat a jsou tu mraky lidí, co se shodli na tom, že maj s proteinama od Nutrendu velice špatnou zkušenost, minimálně co se stravitelnosti týče.. (což je pro mě u proteinu docela postatnej kvalitativní znak). _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 4:47 pm Předmět: |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | | Co se týká zkušenosti, tak bylo to tady už v hromadě různejch témat a jsou tu mraky lidí, co se shodli na tom, že maj s proteinama od Nutrendu velice špatnou zkušenost, minimálně co se stravitelnosti týče.. (což je pro mě u proteinu docela postatnej kvalitativní znak). |
Tuhle zkušenost má více z nás, každopádně je už dost stará (byť právě bohužel vžitá).
U nových věcí a u Compress Expand je vše v tomto ohledu v naprosté pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Saint-Jimmy napsal: | | Co se týká zkušenosti, tak bylo to tady už v hromadě různejch témat a jsou tu mraky lidí, co se shodli na tom, že maj s proteinama od Nutrendu velice špatnou zkušenost, minimálně co se stravitelnosti týče.. (což je pro mě u proteinu docela postatnej kvalitativní znak). |
Tuhle zkušenost má více z nás, každopádně je už dost stará (byť právě bohužel vžitá).
U nových věcí a u Compress Expand je vše v tomto ohledu v naprosté pohodě. |
Ano, je pravda, že jsem v tomhle ohledu měl na mysli výrobky řady "Future" a s novou řadou "Compress Expand" nemám osobní zkušenost (právě z důvodu předchozích zklamání).. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Saint-Jimmy napsal: | | Co se týká zkušenosti, tak bylo to tady už v hromadě různejch témat a jsou tu mraky lidí, co se shodli na tom, že maj s proteinama od Nutrendu velice špatnou zkušenost, minimálně co se stravitelnosti týče.. (což je pro mě u proteinu docela postatnej kvalitativní znak). |
No co jsem tak koukal, tak Compress Expand řada už má modernizované složení, jsou tam bílkoviny CFM pokud se nepletu atd., takže ta stravitelnost by měla být v pohodě...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 11:27 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Ronnie napsal: | | Saint-Jimmy napsal: | | Co se týká zkušenosti, tak bylo to tady už v hromadě různejch témat a jsou tu mraky lidí, co se shodli na tom, že maj s proteinama od Nutrendu velice špatnou zkušenost, minimálně co se stravitelnosti týče.. (což je pro mě u proteinu docela postatnej kvalitativní znak). |
No co jsem tak koukal, tak Compress Expand řada už má modernizované složení, jsou tam bílkoviny CFM pokud se nepletu atd., takže ta stravitelnost by měla být v pohodě... |
Hlavně jsou v jejich některých výrobkách přimíchané trávicí enzymy, které tomu dost napomáhají. Ale taky tím pádem zůstává otázka, zda jsou pro člověka přínosem, protože každý jsme jedinečný, kdežto enzymy v proteinech jsou stejné a hlavně, aby postupem času např. netulimily nebo nějakým způsobem neovlivnily vlastní tělní produkci enzymů. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po leden 31, 2011 2:20 am Předmět: |
|
|
myslím, že tvoje obava o utlumení produkci vlastních enzymu je naprosto zbytečná, četl jsem od Fořta a ten doporučuje zejména v období objemu (žraní na objem) konzumaci trávicích enzymů u každého většího pevného jídla (250-300 g masa pytel rýže, nebo 0,5 kg brambor), kdysi jsem takhle každé větší jídlo opravdu zasypával trávicím enzymem a neměl jsem problém s trávením, teď už tak nežeru...
potom, co Bolid přestal prodávat papain a na trhu nebylo nic srovnatelného jsem se na to vysral, ovšem teď jsem koukal, že nabídka volně dostupných a cenově výhodných trávicích enzymů je dobrá, předtím bych musel jít doktorovi, aby mi něco napsal, enzymy byly na předpis, kokot Šnajdr za to určitě mohl... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|